Termin

Sobota, 14. oktober 2017, ob 19.00

Špas Teater: ALPSKA SAGA, muzikal z glasbo skupine Agropop

Slovenski abonma in izven

Cena vstopnice v predprodaji 20 €, na dan predstave 23 €

Vstopnice bodo naprodaj od 2. oktobra dalje.

Muzikal z glasbo skupine Agropop

Komedija, ki na vsaki ponovitvi doživlja stoječe ovacije!

Bil je prvi na vasi. A sedaj bo – pustil za sabo kmečko dekle, ki ga obožuje, da bi osvojil mestno dekle, ki se ga sramuje. Pustil za sabo starša in veliko kmetijo, da bi osvojil svetovno slavo. Vse, da bi postal velik in slaven v velikem mestu, v Ljubljani. Pazite se, Franček prihaja!

Glasba skupine Agropop je globoko usidrana v srcih in spominu Slovenije. In bila je inspiracija za zgodbo, ki lepo predstavlja dogajanje v naši deželici.
Vaška zguba, Franček, ki je najverjetneje kriv za vse požare, ki so iz neznanih razlogov zagoreli po večini vaških skednjev, se odloči da mora slediti svojemu velikemu talentu, da bi postal velik, znan in slaven pevec. Potem ko junaško prespi vojno za Slovenijo, potem ko si vzame vaško deklino, ljubezen iz otroštva Lojzko, zbere svoj pogum in očetovo kreditno kartico, ter se sam odpravi v Ljubljano.
Kjer takoj najde producente dvomljivega slovesa, ki so mu za denar pripravljeni odpreti vrata do zanesljivega uspeh. In to s popustom, minus minus 30%. Najde pa tudi največjo in najboljšo… no ja, Jasmino, zaradi katere Sava večkrat teče proti Gorenjski. Njegova kreditna kartica z lahkoto osvoji njeno srce, seveda dokler je na njej kaj denarja.
In medtem, ko njegov oče obupuje nad sinom, se njegova mati in Lojzka odpravita v mesto, da bi ga spravile k pameti. In najdeta ga ravno takrat, ko z velikim prstanom zaprosi Jasmino za roko.
Muzikal je narejen z glasbo skupine Agropop, v njem se bodo zvrstile največje uspešnice, kot so Franček piromanček, Jasmina, Ne verjemi, Ti si moj sonček, Ljubi me divja zver, Srečni smo Slovenčki in seveda Samo milijon na še živi, zraven pa še dve novi uspešnici, Če hočeš moja bit in Pleš Slovenka.

Avtorica: Desa Muck
Režija: Jure Ivanušič
Igrajo v glavnih vlogah: Tilen Artač, Ana Maria Mitić, Jernej Čampelj, Kristina Mišovič, Andreja Sonc / Anja Strajnar in 11 članski plesno pevski ansambel
Producent: Aleš Klinar
Izvršni producent: Gorazd Slak
Koproducent in ekskluzivni prodajalec predstave: Špas teater

Predstava traja 2 uri 20 min in ima 15 min odmor.

Info: 02/577 60 24
02/577 60 22

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?