Termin
Prizorišče

MIKK Murska Sobota
sobota, 26. november 2022 ob 10h
klubski prostor
Vabljeni na skupni sejemski dogodek, ki bo potekal v soboto, 26. novembra med 10h in 14h v klubskem prostoru MIKK-a.
Sejem vinilnih plošč
Na sejmu vinilnih plošč bosta prisotna s svojo izbiro založba GBTM in gospod Roman Pavlin.
Sejem stripov
Na sejmu bo prisotna tudi striparna Oblaček, s katero sodelujemo že več let, na skoraj že tradicionalnih Sejmih starih stripov.
Izmenjevalnica oblačil
Izmenjevalnica deluje po principu prinesi–odnesi; na izmenjevalnico prineseš kose oblačil, obutve ali modnih dodatkov, ki jih več ne nosiš in v tvoji omari povzročajo gnečo, a so kljub temu še dovolj ohranjena, da bi jih z veseljem ponosil še kdo drug. Med zbranimi in glede vrsto razporejenimi oblačili, ki so jih prinesli drugi, poljubno brskaš, izbiraš ter tista, ki so ti všeč odneseš domov. Izbereš in domov odneseš lahko karkoli in kolikor želiš. Prineseš lahko najrazličnejša sezonska oblačila, obutev ali modne dodatke, pa tudi drug uporaben tekstil kot so brisače, posteljnino, plišaste igrače, potovalne torbe ali nahrbtnike, zavese, namizne prte in podobno. Sprejemamo oblačila, obutev in modne dodatke za vse starosti in spole. Prosimo te, da so izdelki, ki jih prineseš čisti in dostojno ohranjeni.
Otroški bolšjak
Otroški bolšjak poteka v sodelovanju z društvom Nasmešek.
Otroške stvari, ki so še varne za nadaljnjo uporabo novih lastnikov, boste lahko prodajali po simbolični ceni ali jih izmenjali.
Prijave na telefon: 051 618 064

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.