Termin

Od slovenskega kulturnega praznika pa do konca marca 2019, bo v prostorih Knjižnice in čitalnice Razkrižje na ogled razstava Sprehodi, katere avtorica je akademska slikarka in magistra umetnosti Katja Bednařik Sudec. Gre za izbor likovnih del umetnice, ki so prikaz njenih osebnih »sprehodov« po družinskih albumih ter iskanje pomena ponotranjenih pravljic.

Ker Katjine družinske korenine izhajajo iz krajev tik ob slovensko-hrvaški meji, iz vinorodnega kraja Kopriva in obmejne Gibine, kjer se reka Mura približa državni meji s Hrvaško, razstavo spremlja tudi delavnica »Moja družina v rokah«, izvedena v sodelovanju z Osnovno šolo Janeza Kuharja Razkrižje in vrtcem pri OŠ Razkrižje.

V sredo, 13. 2. 2019, ob 14. uri pa vabljeni na voden ogled razstave. Za vse zainteresirane bo avtorica razstave na voljo do 16. ure.

Razstavo si je možno ogledati v delovnem času knjižničnega izposojevališča, to je vsak ponedeljek in sredo med 14. in 16. uro. Izven delovnega časa se za ogled razstave oglasite v občinski upravi Občine Razkrižje.

Kontakt za ogled razstave: Telefon: 02 584 99 12, 02 584 99 14, [email protected]

www.razkrizje.si
www.katjasudec.com

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.