Termin
Prizorišče

Ali končuješ študij, pa še ne veš, kaj oz. kje boš delala potem? Si iskalka prve zaposlitve in potrebuješ nekaj pomoči pri vstopu na trg dela?

Kolegice te vabimo, da pomlad 2019 preživiš v naši družbi in vanj samozavestno zakorakaš skupaj z izbrano mentorico.

Vse iskalke prve zaposlitve, študentke višjih letnikov in druge mlade posameznice, stare do 29 let, vabimo, da se nam pridružite v klubu, ki deluje v vašem lokalnem okolju.

Na Zavodu Nefiks želimo mladim ženskam − eni izmed najbolj ranljivih skupin na trgu dela − pomagati pri pridobitvi novih kariernih izkušenj. To je bila osnova, na podlagi katere se je leta 2012 rodil projekt Kolegice, ki ga od takrat naprej leto za letom uspešno razvijamo v lokalnem okolju. Delovanje projekta je na praktični ravni zasnovano na podlagi neposrednega pretoka znanja med starejšo uspešno žensko in mlado iskalko zaposlitve, ki je šele na začetku svoje poti.

Srečanja bodo potekala ob sredah od 9.00 do 10.30 v prostorih Hiše Sadežev družbe Murska Sobota(Ulica Štefana Kovača 20, Murska Sobota) - predvideno prvo srečanje v sredo, 6. 3. 2019. Ciljna skupina kolegic so mlade in ambiciozne posameznice do 29. leta.

Link do FB dogodka: https://www.facebook.com/events/293447114860110/
Prijave zbiramo na naslednji povezavi: https://app.nefiks.si/activity/1211

Projekt podpirata Urad za mladino Mestne občine Ljubljana in Urad Republike Slovenije za mladino.

Veselimo se novih Kolegic!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.