Termin
Prizorišče

TIC Moravske Toplice v sodelovanju z Občino Moravske Toplice, Vrtci občine Moravske Toplice in JKP Čista narava prijazno vabi na skupni dogodek PRIŽIG PRAZNIČNIH LUČI IN OKRASITEV OBČINSKEGA PRAZNIČNEGA DREVESA, ki se bo odvijal v ponedeljek, 2. decembra 2019, ob 18. uri v Pravljični deželi v središču Moravskih Toplic, še prej pa ste vabljeni na pravljične vsebine v Vrtec Moravske Toplice ...

17.00, Vrtec Moravske Toplice: gledališka predstava Kdo je sešil Vidku srajčico (uprizorili jo bodo starši otrok Vrtca Moravske Toplice)

17.30, start pred Vrtcem Moravske Toplice: POVORKA Z LATERNAMI v Pravljično deželo v središču Moravskih Toplic (ogled pravljičnih junakov in bogate praznične dekoracije ter velikanskega adventnega venca.

18.00, v Pravljični deželi v središču Moravskih Toplic: PRIŽIG PRAZNIČNIH LUČI Z OKRASITVIJO OBČINSKEGA PRAZNIČNEGA DREVESA

PROGRAM:
- Nastop otrok Vrtcev občine Moravske Toplice
- Nagovor župana Alojza Glavača
- Prepevanje prazničnih pesmi
- Prižig luči z odštevanjem / predstava z ognjem (Cirkus Arbadakarba)
- *Okrasitev občinskega prazničnega drevesa
- Artist na hoduljah (Cirkus Arbadakarba)

*Spomnimo, da se Občina Moravske Toplice ponaša s svojimi 28 naselji, ki jim bomo letos namenili posebno pozornost z okrašenim občinskim božičnim drevesom. Z izvirnimi eko okraski bodo občinsko praznično drevo družno okrasili predstavniki 28 naselij občine Moravske Toplice in predstavniki enot vrtca.

Prireditev se bo izvedla v vseh vremenskih razmerah.

TOPLO VABLJENI!

Več o decembrskih dogodkih: http://www.moravske-toplice.com/pics/articles/TIC---Praznicni-december-…

INFO: TIC Moravske Toplice, www.moravske-toplice.com

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.