Termin

AVDICIJA – prestavljeno na 19.5. ob 19.00
Za nadomestne termine veljajo iste vstopnice.
V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili od 13.3. do 17.3.2020, oziroma če napotki soorganizatorjev na njihovih blagajnah niso drugačni. Skrajni datum 17.3.2020 velja za zgoraj naveden predstave, ki so bile na programu od 15.3. in odpovedana v tem obvestilu.

V duhu vzajemnosti in sodelovanja na imetnike vstopnic vljudno apeliramo, da vstopnice zadržijo in jih koristijo ob novih terminih.

ZA IZVEN – DOGODEK ZUNANJEGA ORGANIZATORJA.
Režija: Jurij Zrnec.
Igrajo: Alojz Svete, igralci ekipe 1: Goran Hrvaćanin, Dejan Krupić, Aleksandar Rajaković, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek.

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente.
Nadarjeni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo česa izgubiti, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi.
Predstava je ustvarjena tako, da ima dve različici, ki se razlikujeta v odigranih likih, deloma tudi v igralski zasedbi. Na našem odru bomo videli like in zasedbo ekipe 1.

PREDSTAVA TRAJA 100 MINUT, BREZ ODMORA.

Cena vstopnice za izven: 21 evrov – predprodaja do vključno 22. 3.,
23 evro – na dan dogodka

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.