Termin

V četrtek, 6. decembra 2018, bo na Slovenski ulici v Murski Soboti potekalo tradicionalno Mikloševo senje. Pričakujemo do 350 stojnic z različnimi razstavljalci iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Avstrije ter do 18 gostincev.
Na lokaciji parkirišče pred banko in pošto bodo razstavljali rokodelci. Pričakujemo lahko različno in pestro ponudbo (medičarski izdelki, kvačkani izdelki, nakiti iz različnih materialov; žica, les, gumbi različne mase…, lončarski izdelki, izdelki iz šibja, pleteni izdelki, risar umetnik, naravna mila, kovinski izdelki, izdelki iz ličja, izdelki iz odpadnega papirja, poslikana stekla, lavanda….)

Na tem delu so vključeni tudi: kulinarični del sejma, kjer se bodo predstavila različna društva in domači pridelovalci (med, krušni izdelki in peciva, različna olja, mlečni izdelki, gibanice…).

Na ostalem delu sejma pa seveda ne bo manjkala običajna ponudba: gostinska ponudba, izdelki suhe robe, suhega sadja, galanterije, tekstilnih, obutve, kovanih, cveličarskih ter ostalih izdelkov.

Za popestritev in dobro voljo bo poskrbljeno tudi z dvakratnim prihodom Miklavža s spremljevalci (10.30 in 15.30).

Dogajanje v mestu bo otvoril Pihalni orkester Murska Sobota, med 12.00 in 18.00 nas bo zabaval ANSAMBEL ŠTRK.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.