Termin

V Mursko Soboto prihaja Barbara Balažič
s 3 urno ekskluzivno delavnico za ženske
MEDENIČNO DNO: AKTIVACIJA ŽENSKE MOČI, SENZUALNOSTI IN KREACIJE
https://www.beyond.si/dogodki/medenicno-dno-aktivacija/

CENA: 30 eur
Ob prijavi dveh oseb hkrati je cena 50 eur za obe.
Prijave na: [email protected]

---
Občuti, najdi in prebudi center ženske moči, senzualnosti in kreacije!

Spoznale boste del telesa in ženskega energijskega sistema, ki vam omogoča polno, čuteče, senzualno doživljanje sebe in življenja. In ne le to! Izjemno vlogo ima tudi pri vaši drži, gibanju, zdravju in dobremu počutju in spolnemu življenju..

Je tisti mistični del našega telesa, ki je ključen v življenju ženske, pa če se tega zavedamo ali ne - medenično dno in medenica!

Naučile se boste, kako se gibati iz medenice, kako pravilno aktivirate mišice medeničnega dna, kaj sploh je pravilna drža in kakšno vlogo pri tem igra medenica, kako so noge povezane z medenico in s tem način naše hoje in predvsem, kako to znanje koristno uporabiti pri vsakodnevnem gibanju.

Skozi gib in dih boste aktivirale ženski energijski potencial, potencirale čutenje in senzualnost. Vse pa bo podprto tudi s teoretično razlago, tako da bo zadovoljen tudi vaš razum.

Priložnost, ki je ni za zamuditi! ;)

Delavnica je primerna za vse ženske in predznanje ni potrebno.

Število mest je omejeno.
Prijavite se na e-mail [email protected].

---

VTISI ŽENSK, KI SO SE DELAVNICE ŽE UDELEŽILE:

To je bila pa resnično odlična delavnica! Ves čas sem se zavedala, kako je medenica in medenično dno pomemben del ženskega telesa, a toliko novih in uporabnih informacij kot sem jih dobila v tem kratkem času s tabo, Barbara ... ooohhh neprecenljivo!!! In zelo uporabno! In izkustvo na koncu - uauuu! :)
To znanje enostavno moraš razširiti na ostale ženske! <3 
Vesna
---

Neprecenljiva izkušnja! Res, vrhunsko izpeljano z bogato vsebino! Toliko uvidov sem prejela v teh treh urah in takšne pristne povezave s svojim  telesom še nisem občutila. Hvala.
Laura
---

Zelo sem vesela, da sem spoznala Barbaro. Je hkrati nežna in močna ženska,  skratka taka, kot je naša medenica, pa čeprav to velikokrat pozabljamo. Pri odkrivanju novega in poglobljenega čutenja medenice mi je predala veliko koristnih napotkov. Izkustvo je bilo prebujajoče in globoko. Hvala!
Andrea

---
Delavnico vodi Barbara Balažič, izkušena in dolgoletna učiteljica joge in mentorica ženskam, ki si želijo v svojem telesu počutiti vitalno in osvobojeno. Ženske že leta vodi skozi različne programe do boljšega stika s svojim telesom in s sabo.

Njeno delo v celoti temelji na filozofiji, da ženske, ki so povezane s svojim telesom in mu zaupajo, držijo ključ do neomejene življenjske energije, notranje moči, ljubezni, modrosti in svobode.
---

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.