Termin

Ljudje nismo samo to, kar smo sedaj, ampak tudi to, kar smo bili, ko smo bili stari deset dni, pet let, dvanajst let … Zato pa vsak v sebi nosi svojega notranjega otroka. Verjetno smo v otroštvu bili vsi kdaj žalostni, jezni, razočarani in osamljeni, pa takrat ni bilo poleg nas nikogar, ki bi nas potolažil oz. zreguliral naša težka čutenja, kar pa nas je zaznamovalo za vse življenje. Ravno ta nepredelana čustva pa so ostala v nas in v odraslosti priplavajo na površje v odnosu do naših najbližjih (partnerja, otrok). Takrat se zopet prebudi otrok v nas in zahteva razrešitev tistih čustev, ki so ostala v otroštvu odrezana, potlačena, nepredelana.

Dokler se ne soočimo s svojo čustveno prtljago in ne zacelimo ran iz otroštva, se bo vse to dalje odražalo v naših sedanjih odnosih. Za dober odnos s sabo in drugimi pa moramo najprej pomiriti svojega notranjega otroka. Edino mi imamo to moč, da to uredimo.

Delavnica je namenjena vrnitvi v preteklost, kjer so vzniknila težka čutenja. Dovolili si jih bomo čutiti in tako bomo tudi pripravili pot novemu v našem življenju.

Prvo pravilo, ki velja na delavnici, je, da vsem udeležencem zagotovimo varen prostor, kar pomeni, da velja načelo zaupanja – vse, kar povemo in slišimo na delavnici, ostane znotraj skupine.

Prosim, da s sabo prinesete deko ali podlago, ki jo boste uporabljali pri meditaciji, ki služi za vstop v proces, v katerem se srečamo s svojim notranjim otrokom. Zaželena so tudi udobna oblačila.

Delavnico vodim Majda Baligač, magistrica zakonskih in družinskih študijev, specializantka zakonske in družinske terapije.

Termin: petek, 6. november 2020, 17.00-22.00
Cena: 50,00 evrov na osebo
Število mest je omejeno. V skupini je prostora le za 10 oseb.
Prijave na [email protected].

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.