Termin
Prizorišče

V mesecu septembru začnemo s programom vadbe joge za otroke, ki se bodo izvajale ob sredah v igralnici Mali ČuDo.

V sredo, 11. septembra 2019 je predstavitvena ura joge za otroke skupaj s starši (pridite v lahkotnih oblačilih). Delavnica je brezplačna.

Družbo nam bo delala muca Salamba, kuža Jogi ter Mali Ganeša.

Spoznali bomo jogo namenjeno prebujanju telesa (jutranja joga) in jogo namenjeno umirjanju telesa ob koncu dneva (joga za lahko noč), pozdrav soncu ter ostale jogijske položaje, sprostitvene dejavnosti, dihalne tehnike, vizualizacije ter elemente čuječnosti.

O PROGRAMU:
Jogijske vaje niso zgolj "raztegovanje telesa". Če jih izvajamo pravilno in usklajeno z dihanjem, prispevajo k uglasitvi notranjih organov in spodbujajo njihovo delovanje.
Včasih nam telo povzroča preglavice, kadar skušamo delati, brati ali poslušati. Kar naprej nas nekaj moti, čutimo srbenje, lakoto, žejo, nelagodje. Prav zato je pomembno, da se otroci naučijo tehnik sproščanja. Tako bodo pri vsakodnevnih aktivnostih bolj zbrani in imeli jasnejše misli.

Vaje so prilagojene otrokom, so nežne in niso obremenjene s tekmovalnostjo.

V skupini so lahko otroci različnih starosti in zmožnosti. Program je oblikovan za otroke od 4 do 10 leta starosti. Cilj jogiranja je veselje do vadbe in spoznavanja svoje telesne zmogljivosti in dobrega počutja. Vsak otrok je uspešen, ker lahko asane (jogijske položaje) ves čas izboljšuje. Že šestletniki izgubljajo gibčnost in prožnost telesa in asane pripomorejo, da ju ohranijo.

Jogijske vaje pomagajo majhnim otrokom, da spoznajo svoje telo in njegovo delovanje ter ohranjajo gibčnost.

ZA VADBO
so primerna lahkotna športna oblačila. Otrok naj ima nogavice z nedrsečim podplatom, lahko je na vadbi tudi bos.

S sabo prinesite podlogo za ležanje in vodo.

Vadba poteka enkrat tedensko ob istih terminih (o spremembah vas bomo obvestili) 45 minut.

Cena enega obiska je 9€ oziroma 14€ (za 2 otroka iz iste družine). Mesečna cena karte (štirje obiski) je 30€ (oziroma 50€ za 2 otroka iz iste družine).
Jogo za otroke izvajam Barbara, certificirana izvajalka joge za otroke (YAI). Prijave in dodatne informacije: [email protected] ali 031 595 864.

Igralnica Mali ČuDo
Ulica Štefana Kovača 6
9000 Murska Sobota

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.