Termin
Prizorišče

13.9 - 16.9.2019
MIKK Murska Sobota
❗️ Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni.
__________________

NEDELJA
15.9.2019
Vstop prost
13.00 - 18.00
MIKKova terasa
➜ DJ Martin13

DJ Martin13 se z vrtenjem plošč ukvarja že skoraj pol svojega življenja. V tem času je gostoval na različnih glasbenih festivalih, doma in v tujini. Med najbolj odmevnimi so prav gotovo Easter Rumble v dunajski Areni, Dolce Vita v Rovinju, slovenska Rockin' Riviera, avstrijski Rollin' Dudes in prvi Ljubljana Sweet Swing Festival. Nad rock 'n' roll glasbo se je navdušil že kot otrok, v neustavljivo brskanje po njej pa ga je dokončno
pahnila knjiga »Zgodovina Rock Glasbe v Stripu«. Z njo je začel sistematično odkrivati imena kot so Jerry Lee Lewis, Gene Vincent, Fats Domino in seveda Elvis ter začel raziskovati njihov korenine, ki so bile zasidrane globoko v bluesu in rhythm 'n' bluesu.

16.00 ZooPotniki, otroška predstava Lutkovnega gledališča Pupilla

Ste že potovali z vlakom? Ste prisluhnili monotonemu ropotanju in ritmičnemu oglašanju koles? Ste opazovali oblake in pokrajino, ki je brzela mimo? Dolgo potovanje je lahko dolgočasno, a domišljija in igra lahko pričarata zanimive dogodivščine. V kupeju vlaka se znajdeta potnika, fant in punca. Kmalu odkrijeta, da nista sama, v njuni prtljagi se namreč skrivajo majhne, nenavadne živalce, ki potovanje spremenijo v pravo živalsko parado.

Na koncu potovanja postane še tako neznan sopotnik dober prijatelj ali celo kaj več.

ZooPotniki je lutkovna predstava brez besed, s poudarkom na animaciji vsakdanjih predmetov iz prtljage in jo namenjenamo gledalcem vseh starosti. Predstava je izredno gledljiva, polna humorja in domišljije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.