Termin

V četrtek, 16. novembra 2017, ob 18. uri vljudno vabljeni na odprtje samostojne razstave akademskega kiparja Dušana Tršarja.
Razstava je nastala v sodelovanju z Galerijo Božidar Jakac ob praznovanje umetnikove osemdesetletnice.
.............................................................................................................................................................................

Ko obstanemo pred skulpturami Dušana Tršarja, se nam zazdi, da smo se znašli v gozdu nekega povsem drugačnega sveta in se srečali z neko povsem drugačno, izginulo civilizacijo, o kateri pričajo samo slutnje njenih ostankov. Te skulpture nam govorijo o življenju, odrešenem vsega nepotrebnega bremena, ki sicer označuje posameznikovo vsakdanje življenje od rojstva in groba. V njegovih skulpturah je ujet čas, ko materialni gmoti še ni povsem vdihnjen dih življenja in čas, ko se ta dih še ni povsem spremenil v solni steber ali drevesno deblo. Tršarjeve figure iz tega vmesnega prostora pulzirajo proti obema skrajnostima hkrati. ( Dr. Robert Inhof)

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem nasmeh zahvaljujoč g. Tetičkovemu Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospoda. Svetujem vam, da nikogar več ne zavede, če dejansko želite zaprositi za posojilo denarja za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker je gospod Tejanović Marjan
dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vas bo zadovoljil z vsemi storitvami, ki jih vprašate. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
E-pošta: reseaufinance510@gmail.com
E-pošta: tmarjan24@gmail.com
Tetičković Marjan
hvala