Termin

Ustanova lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 5-dnevni brezplačni program "OBLIKOVANJE TISKOVIN ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI", ki se bo odvijal v mesecu aprilu v prostorih Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci. Uvodno srečanje je planirano v ponedeljek, 16. aprila 2018, ob 16:00 uri.

V program se lahko vključite zaposleni odrasli, nad 45 letom starosti, ki želite spoznati osnove grafičnega oblikovanja promocijskih materialov in predstavitvenih tiskovin (vizitke, plakati, letaki, brošure, katalogi, revije, knjige, itd.).

Udeležba v programu je brezplačna! Za delo na delavnicah potrebujete lastni prenosni računalnik.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko 02 538 13 54 oziroma preko elektronske pošte [email protected]. Prijave zbiramo do zapolnitve mest, saj je število prostih mest omejeno!

Več o vsebini programa si lahko preberete na spletni strani Lokalne razvojne fundacije za Pomurje (http://www.lrf-pomurje.si/regionalno-sticisce-nvo/novice/?id=1046).

V kolikor želite spoznati kako enostavno in preprosto ustvariti pregledno tiskovino, za katero ne potrebujete veliko dodatnih znanj, vas vabimo, da se nam pridružite na tečaju.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.