Minulo sredo so v nakupovalnem središču v Avstriji pofotografirali mrtvaško vozilo Komunale Murska Sobota. Na fotografijah naj bi bila tudi žena direktorja, ki je v vozilo zlagala vreče.

Spletni portal Požareport je danes objavil fotografije, na katerih je na parkirišču trgovine IKEA v nakupovalnem centru v avstrijskem Gradcu ujeto službeno mrtvaško vozilo javnega podjetja Komunala Murska Sobota. Na fotografiji je moč videti mrtvaški kombi z logotipom Komunale ter dve ženski in enega moškega, ki v kombi zlagajo tovor. Šlo naj bi za Lili Šiftar, ženo direktorja javnega podjetja Komunala Murska Sobota, Draga Šiftarja. Fotografija je nastala minulo sredo, okoli 12:30 popoldne, še poroča Požar.

Trojica, poleg Šiftarjeve sta bila še neznani moški in ženska, je vreče z nakupljenimi stvarmi zlagala v kombi skozi zadnja vrata, torej tja, kjer običajno prevažajo krste in vence. Lili Šiftar sicer ni zaposlena v podjetju Komunala Murska Sobota.

vir fotografije: Pozareport.si

S spleta

Komentarji (39)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jože Š. (nepreverjen)
gajzi

Z kejn de Šiftar opravičeval početje žene in službenega avta za provoz lisenij kapoutov ?Za tou pa je najdrakša kurjava v Soboti ka drnčejo in se vozijo z službenimi avtojami .Rejsan un je stranka SDS

sijo1972 (nepreverjen)

G. Šiftar a je to plačano s kurjavo ali s toplo vodo stanovalcev lendavske

postenjak (nepreverjen)

Gospod Šiftar,izgubili ste kredibilnost zato prosim pokazite malo ponosa in odstopite z polozaja direktorja komunala!Kot strokovnjaku vam sigurno ne bo tezko najti novega delovnega mesta saj se bodo dobra podjetja pravgotovo stepla za vas!

Vipko
Truplo

Soboška izpostava SDS... gnijlo do gnijloga... Tak ka Gajze... nika nouvoga se nej napijso. Ka se tijče toga aftoja, zakoj je biu tan, ka je tan delo, zakoj tou pa tisto... se ne mejšan. Nej je tou moja briga!

gajzi

Ka de župan podal odgovor če delajo z roko v roki .Par dnij de se malo mlelo po Soboti te pa de vse potihnilo pa amen

krobikar1

Nič čudnega, saj so pri nas na položajih oziroma vodstvenih funkcijah v državnih/občinskih podjetjih večinoma ljudje z nekim "kvazi pedigrejem" oz. zaslugami iz preteklosti,...čas ko pa so na položajih pa je itak treba popolnoma izkoristiti,...!

Vipko
petra1980

Malo ste pozabili napisati, ka gre za nekdaj visokega predstavnika SDS....... Nekdanjega poslanca, konzula, svetnika, podžupana, prvega nadzornika Nafte Lendava in sicer večnega nameščenca s strani SDS Murska Sobota. Edini, ki je imel od lokalnega odbora zmeraj osebno korist ne glede na oblast. In najmanj naredi za stranko doma in v državi... To da z ženo že 20 let uživata privilegije zaradi očeta šiftar bele, preminuloga očeta od dragoja, ki je bil 2. član SDS, je dejstvo. Tudi hčerka je dobila službo na zunanjem ministrstvu v času SDS Rupla, on pa je postal konzul ... itd. Že ko je bil konzul, si lahko videl kako se je žena LILI v soboški špar pripelala s konzularnim avtojem on pa se je po kavicah vozil s konzularnim motorjem.

No ... Sobotainfo, če pišete nekaj, napišite vsaj celotne informacije, ne pa da ščitite SDS stranko in njene člane.....

gajzi

Čestitam za napijsano resnico .
lp

In reply to by petra1980

marjetica

petra [email protected] še tole bom dodala na tvoj post. Dotični se je veliko let trudil, da bi naredil faks. Probal enega, drugega, dokler ni prišel Jambreku na Brdo, te se njemi je pa "odprlo" in tako se je pridružil svojim diplomiranim SDS kolegom. Bi še kaj napisala kak je delo izpite, ampak nema smisla. Je pa pri nas tak, enkrat direktor, vedno direktor.

In reply to by petra1980

lololol (nepreverjen)

Ja pa on Je direktor pa lahko dela kaj hoče, zaposli svoje bližnje in seveda uporablja prevozno sredstvo podjetja. Če delajo to vsi zakaj tudi on nebi. Delavec pač tega ne more ker ni glavni

Postenjak (nepreverjen)

Čakam pa tudi na odziv policijske postaje Murska Sobota saj gre za nedvomno zlorabo polozaja s strani g.Šiftarja,in prosim oddelek ,ki se na policiji ukvarja z gospodarskimi prekrski naj vzame zadevo po drobnogled!

gajzi

SDSove oprode in Šiftarovi podaniki talajo minuse ka mijslijo ka de koga bolelo .Ja če se samo spomnimo kakšoga vodjo in šerifa majo v SDS te nej zaman ka hlapci idejo po njegovoj pouti .
Končno pa žena od Rupla se tudi vozila z državnim avtojom po mekle pa srat paper pa je itak vse tiho gratalo tak de zdaj .

Kresnica (nepreverjen)

sijo1972,ne samo plačala prevoz od kurjave in tople vode,še poslovanje te na novo odprte cvetličarne bomo krili,...

Eden od vas (nepreverjen)

Dve vprašanji:
1. Je o ton dogodke kaj napisano na pomurec.com ?
2. Če nej, ka mislite zakoj?

praktik (nepreverjen)

Verjetno so šli z Mercedesom na servis v Graz, spotoma pa so se mimogrede ustavili še v Ikei, če so že šli mimo :-)
Kak lejko sploh pomislite, da bi šli na privat izlet z mrtvaškim avtom v Graz, saj pa to ni dovoljeno!

bbHTHDNFTNJ (nepreverjen)

NAJSLABŠE JE KA MEŠATE POLITIKO Z TEN. LEVI DESNI VSE TRBEJ V ISTI KOŠ DATI KA SO VSI LOPOVI IN NEPOŠTENI. TU SE GOVORI ZDAJ O DIREKTORAH TUDI TEJ BI KAR NEKAJ MOGLI ZAPRETI. NEHAJTE GOVORITI O LEVIH IN DESNIH PA STOPITE SKUPAJ PROTI TEM KA IMAJO VIŠJI PO NEKAJ TISOČ EVROV PLAČE DELAVCI PA 500€

bbHTHDNFTNJ (nepreverjen)

PA ČE DELAVEC KAJ NAPRAVI VČASI IDE OSTALI PA DELAJO KAJ ŠČEJO

Rikiriiki-richi (nepreverjen)

Ka pa je kupuvala? Pa valda nej tak zabita ka bi sla z mrtvaskin avtojon kupuvat ka vsi vidijo. Pa senki reklama. Tak ste kak zuti tisk.

štajerec

kapa či so šli podočki po mrtveca v IKEO ?

Tyra

po lejs je šla za trüge.

zima.bella

1.
Truplo ne bo komentiral, ker kradejo samo komunjare, tile so pa iz SDS-bratovščine, ti si pa samo "izposojajo".
2.
Ni mi jasno, kako se lahko tako fina in tenkočutna gospa, kot je gospa konzulka, vsede v mrtvaški voz?! Mrtvaški voz! Je pa morala biti že izredno nujna sila.
Vam napovem rezime: uslužbenci bodoče cvetličarne so šli v Ikeo s službenim avtom po službenih nakupih, gospa bivša konzulka je pa šla za zraven, da je ostalima dvema svetovala pri izbiri izdelkov oz. pri nakupih.
Za svetovanje pa ni prejela niti EURa! Gratis je to opravila. Kot donacijo službi, ki daje njenemu možu ljubi kruhec.
Razumete?

Tako, da ne bodite presenečeni, če bomo dobili v doglednem času tudi kakega novega pogrebnega govorca!

deathman (nepreverjen)

PA TE SE GE NAJ NA KONCI KDA ME POBEREJ S TEN KOMBIJON PELAN??? RAJŠI NAJ BANFIJA POZOVEJO....

ŽeljkoS29

To bo lepo potihnilo...mislim da je naša država tudi zrela za kaos kot se dogajal v ukrajini,grčiji in Bih,ker drugače nas bodo zapravili!!!!!!!!!!

senior

Pa kda do se enouk nažrli, ka de jin zadosta?

Vipko
Truplo

Zima bella... tij se tej tvoje soboške komunjare plus soboška izpostava SDS lepou domou pelaj... mene jeh nej trbej niti pod razno! Ide v rit... me že kašeu lovij.

vinjeta (nepreverjen)

što pa je avstrijsko vinjeto kupo?

prdec (nepreverjen)

SDS je sikdi isti, v Soboti drek mejšajo, v Böltincaj drek župan pa podžupan drek mejšata pa svojin davleta peneze, v Törnišči so glijni....

ICU (nepreverjen)

Meni se tuj zdi malo nafudnjena stvar. Pač, ker je politik poleg. Ali či bi politik delo samo takše pizdarije, kera je rejsan zanemarljiva (mislin, kak či se što od vas ne bi pelo kama inan kak pa v slujžbo s službenin avton kda pa kda), te bi prišparali par milijard letno. :D

ICU (nepreverjen)

Pa nej je samo SDS za kurac.

Za kurac so vse stranke, ker so vladale že vse, in sakše so statistično gledano spokradnile. Čisto VSE. LDS, SDS, SLS, SD, PS, Zares.

Edine, kere ne kradnejo, so Piratska stranka, Stranka za Trajnosti razvoj. In tu se konča.

Evo, zaj znate. In kelko de vas volilo za to, ka ne bi spokradnili par milijard letno, kda do volitve ... ???

Gost (nepreverjen)

Vaj, vej pa gnes je otvoritev cvetličarne, pa so valda šli še kaj kupit (ker šparajo, pa kupujejo v ikei) žena je pa pač z njim šla. Pišete kak če bi ona sama bila. Vej pa direktor je bil, pa ena zaposlena, pa direktorova žena. So what????? Ka rejsan druge nevole v Ms nemamo, kak to ka je direktorova žena z njin v ikeo odla? Fak kakši zabiti narod, ka se od zabitoga "novinara" da gor napelati!

- (nepreverjen)

Tak ja.
Idemo pa volimo za stranko za trajnostni razvoj!

Sigurno nedo kradli. Pa majo tak odlične ideje!
Najlepše primer je kda so bilej volitve so one pravli kak so one za tou, ka se celotni prenos električne energije opravi preko telefonske parice.
Samo po ton se vidi kak so napredni!

_________________________________________

Ne spodobi se službeno vozilo uporabi v privatne namene nezaposlenega. Oz vsaj nevemo što si ga je izposodo - če si ga je izposodo što od tistih drugih dveh, kere je zaposlene na komunale te šče nekak ide.
Če firma dopušča izposojo/uporabo službenoga vozila za privatno uporabo seveda.
Je pa rejsan malo morbidno ka so šli z mrtvaškin avtojon.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. clickstream novinarstvo .. ok, znaklikali smo se, MOSS je zmejro, Google Analitycs tude, Kiri že glejda statistiko, malo smo lajali, karavana gre naprej .. :)

Darko7775 (nepreverjen)

Nič novega. Cela družina krade kje lahko...

zvone-1 (nepreverjen)

Kako bi Šiftar opravičo,če bi v tem času ko je njegova žena nakupovala v IKEI in nalagala stvari v pogrebni kombi,negdo poklical na sedež pogrebništva (nove kontejnere) in prosil za prevoz pokojnika? verjetno bi Lili odgovorila, ALORA DOĐEM VEČ KASNO!

ICU (nepreverjen)

-, to je to, ka si lejko proti toj stranki v najšo? Pa to je zakon. :) Še itak smo par milijard na baukšon.

Ali hja, očitno privoščiš lidan pa sebi slabše, pa boš rajši zlobejrane, spodkuplene lejve in desne.

Gost (nepreverjen)

Če bo župan nadziro Komunalo bo pa že ta pravi. Še njega bi morali nadzirati krimialisti.

milan1 (nepreverjen)

Če bo župan nadziro Komunalo bo pa že ta pravi. Še njega bi morali nadzirati krimialisti.
In kaj je sploh žena direktorja tam počela če ni niti zaposlena na Komunali. Pa še v službenem vozilu Komunale.

milanc (nepreverjen)

Če bo župan nadziro Komunalo bo pa že ta pravi. Še njega bi morali nadzirati krimialisti.
In kaj je sploh žena direktorja tam počela če ni niti zaposlena na Komunali. Pa še v službenem vozilu Komunale.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice