Koncert Perpetuum Jazzile si lahko ogledate še danes v Gornji Radgoni ter naslednji mesec v Murski Soboti

Najbolj prepoznavna vokalna skupina pri nas, Perpetuum Jazzile, je včeraj do zadnjega kotička napolnila Gledališko in koncertno dvorano v Lendavi. Publiko so navduševali s svojimi priredbami svetovnih in slovenskih uspešnic, med katerimi je največje navdušenje požela priredba pesmi Africa, ki je v minulem letu, ravno v izvedbu skupine Perpetuum Jazzile, zopet zaokrožila svet ter skupini prinesla dodatno prepoznavnost ter priljubljenost. Za pestrost nastopa je poskrbel dirigent Tomaž Kozlevčar, ki je publiko ves čas koncerta  vzpodbujal k sodelovanju. To mu je nedvomno uspevalo, kar dokazuje tudi to, da so nekateri zaključek koncerta pričakali kar na nogah, pozibavajoč se v ritmu vokalno - jazzovskih taktov.

 
Skupino Perpetuum Jazzile sestavlja sicer štirideset članov, med njimi pa je tudi Prekmurec Tomaž Cör. Vsi, ki si za včerajšnji koncert niste uspeli pravočasno zagotoviti vstopnic, pa si lahko koncert Perpetuum Jazzile ogledate še danes v Gornji Radgoni ter naslednji mesec, ko bodo nastopili v Murski Soboti.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vinetou

Jaj, kak se te mali Kozlevčar preseravle, jaj, kak se p*derajza! Makes me sick!

ena_

Bili so nepozabni! :)

Frenk

mali Kozlevčar se ma zakoj preseravati.

vinetou

Oprosti Frenk, maš prav!

Ma se za koj preseravati - ma nanoga in uspešnoga očeta. To pa je po moje vse. Pa daj povej če nemajo drugi lepše barve glasa... Ali on je pač pri skledi...

Vipko
tinka78

Odličen koncert - manjka takih dogodkov pri nas!
Meni se pa ne zdi, da bi se mlajši Kozlevčar kaj preveč preseraval. Oče ga pač forsira, zato je verjetno toliko časa v ospredju.

Frenk

ma ne vseh ostalih pevcev to ne moti, edino par fauvšnih prekmurcov.

Vipko
artur

ka, magarci rejsan nas samo navoščenost vküp drži.
Koncert je bil prva liga, mali ma glas pa če je papin sin ali koga koli.
Zato pa smo v takšon dreki, ka samo opravlamo okoli. üše kak stare babe. Se mi na bruhanje id, da šten takšne komentare

vinetou

Kakšna nevoščljivost??? Pa mij eti smo takši srmačeki ka nemamo biti s ken nevoščljivi!!!
Moti me ka pride gor pa se nikaj vö obrača pa ne ven ka. Pa naj lepo pride, opravi svoje, njemi lepo zaploskamo, povejmo kapa dol pa tou je tou!
Zanimivo mi je ka se tak ne p*derajza recimom Oto Pestner keri se pa rejsan ma za koj ka ma tak svetski glas pa izkušnje ka te tou buje!!!

Vipko
artur

V časih Pestnerja se je pač tak izvajalo, ka si bil kak štanga na odre, gnes den se pa nastopa s cejlo düšo. Če si bil na koncertu pa malo še drüge pogledno, si lejko vido, ka so si meli nastop na odru.
Kak pravijo, oni so za poslüšati pa gledati

Starejše novice