Slika je simbolična.
Novomeški policisti so nekaj osumljencev že izsledili.

V petek dopoldne je v trgovino v Šentjerneju prišla skupina dvanajstih oseb, tako odraslih kot otrok, izkoristila odsotnost varnostnika in zasedenost trgovk, si nabrala za sedaj še neznano število artiklov in zapustila trgovino brez plačila, so sporočili novomeški policisti.  

Koliko so odnesli, še ugotavljajo.

Iz kraja so se odpeljali s črnim audijem celjskih tablic in zeleno astro krških tablic. Podobno se je zgodilo še zvečer, nekaj minut pred zaprtjem, in v soboto dopoldne, ko je v trgovino v Šentjerneju ponovno prišlo več oseb in se zakadilo med police.

Ni šlo niti brez groženj

V petek zvečer so kljub posredovanju varnostnika pokradli za zdaj še neznano količino artiklov in se razbežali, v soboto dopoldne pa so nekaj plačali, nekaj pa odnesli brez plačila.

Policisti iz Šentjerneja so ob pomoči policistov sosednjih policijskih postaj v soboto dopoldne kmalu po dejanju izsledili šest osumljencev. Po preučitvi posnetkov videonadzora in zaključeni preiskavi bodo osumljence kazensko ovadili, za petek zvečer pa tudi uvedli postopek o prekršku, ker niso upoštevali ukazov varnostnika.

V enem od postopkov je 34-letnik tudi grozil policistu, zato ga bodo kazensko ovadili še za grožnje. V soboto popoldne in zvečer se je na območju Šentjerneja poleg domačih policistov preventivno zadrževalo še več policistov iz drugih območij policijske uprave Novo mesto.

Komentarji (10)

majmun (ni preverjeno)

braseros

Tanja Flaškon (ni preverjeno)

to je po mojem bil janez jaša and company

:::: (ni preverjeno)

Brazilci se aktivno pripravlajo za olimpijske igre...morejo biti v pogoni

lukčev mesec (ni preverjeno)

Še enkrat.

Ķo smo še imeli miličnike, bi teh 12 barab plesalo " pendrektanc " ❗❗❗

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nikoli več ne bi ponovili dejanja ❗

white 1 (ni preverjeno)

Prokleta gamad ciganska

c (ni preverjeno)

to je samo v sloveniji.po mojem celo cigansko vas zravnati in konec problemov

4 (ni preverjeno)

Golazen ciganska,delo jim ne diši, artikli iz trgovin pa ja! V geto z njimi, vso podporo pobrati, jim dati nekaj zemlje, naj delajo, ne ,da jim je samoumevno, da njim vse pripada brez dela, lenuhi umazani.

trg zmage

Romskega kriminala v Pomurju po mojem ni več, kakor med "pavri"! Tile "dolenjski Romi" delajo sramoto romski populaciji, so kar zaslužni, da neko zaupanje med Romi in nami upada, tudi pri nas... Kaj dela država? Kaj dela policija? Kaj dela veliki romski "politik" Muc? Se je glede teh zadnjih incidentov kaj oglasil? Mislim da ne, tudi njemu bi bilo potrebno dati lopatov roke, saj v življenj po mojem fizično še ni delal. Ve pa modrovati, tu pa je mojster!
Verjetno nič, si upajo v romsko naselje? Ne! Pri nas se začenja t. i. "divji zahod", za Goloba je glavno, da očisti televizijo "janšistov"! Njegove prioritete so privat obiski Dallasa, pa obiskovanje nepomembnih poslovnih konferenc (bavarski predsednik se je srečanju z njim galantno izognil), rad nosi brisačo svoji partnerki in potem pričakovati, da bo država funcionirala. Mislim, da je bil v enajstih dnevih 2 dneva v državi.
Da se vrnem na temo, nič nimam proti Romom, z njimi nisem imel do sedaj skoraj nobenih problemov, ampak romsko nasilje, nasilje migrantov je prešlo vse razumne meje. Pretepli so kandidata za evropskega poslanca, pa nikom ništa. Bo potrebno kar "navijati", da malo nategnejo ušesa tudi temu paglavcu Golobu.

ccccb (ni preverjeno)

To so sigurno bili čelavi domobranec, gorenjec grimasa, mala spaka mahna in njiove babe.

In reply to by trg zmage

Terminator (ni preverjeno)

Golazen smrdljivi izselit

Starejše novice