Slika je simbolična.
Danes na Soboški dnevih ...

Nedelja, 23. junija, bo v Murski Soboti ponovno polna dogodkov za vse generacije.

Ob 19.00 bo na grajski ploščadi v mestnem parku potekala predstava za družine Loco Brusca: Vlak je … odpeljal! iz Španije. 

Zgodba sledi potepuhu Jacku, ki s pomočjo ročnih lutk in improviziranih glasbenih inštrumentov razveseljuje občinstvo in vzpostavi čustveno vez z gledalci.

Ob 20.00 bodo na glavnem odru v mestnem parku svoje talente predstavili Ukulada ter Lukas in Lara Gumilar, ki so si priložnost za nastop prislužili z uspešnim nastopom na Odprtem odru Gledališča Park 2024.

Ob 20.30 bodo na glavnem odru nastopili Polkaholiki, priljubljena slovenska skupina, ki navdušuje z narodnozabavnimi priredbami in lastnimi uspešnicami kot so Sobica, Lučke in Sekirca v med.

Ob 22.30 bo večer zaključil Relja Popović, trenutno najbolj vroči srbski pevec in igralec, ki je zaslovel kot član dua Elitni odred in zdaj uspešno nadaljuje svojo samostojno kariero. 

Komentarji (4)

Tranvxsbji (ni preverjeno)

Noben ne bo šel razen socialašov in manjakof keri nika nedo delale v pondejlek spijzdite mi s tejmi gnijleme skupiname fala bouge ka je konec tej norije!

Prosane duse (ni preverjeno)

Obsedeni z juznjaki! Nemamo zadosti kvalitetnih slo. predstavnikov, ka moremo cejle soboske dneve biti z vujami na jugi...Soboski dnevi - soboski izvajalci - slo. izvajalci....
🤮

sousidd (ni preverjeno)

Nemren več na balkoni sideti pa tou poslušati. Ka je to za sranja tej relja!?

Niko i Ništa (ni preverjeno)

pa idi sedet u klet če te naša kvalitena muzik toliko moti da nemreš sedet na balkon

In reply to by sousidd (ni preverjeno)

Starejše novice