Slika je simbolična.
Pomurski policisti poročajo o dogajanju v preteklem dnevu.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Kolesar padel po vozišču

Ob 18.56 uri je v naselju Rakičan padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je kolesar v naselju Rakičan, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, oplazil robnik in padel po vozišču. Pri padcu se je kolesar lahko telesno poškodoval.

Goljufija pri točenju goriva

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino prodajnih artiklov v trgovini, tatvino kolesa, goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, kaznivo dejanje zoper okolje in prostor ter dve povzročitvi lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zagorelo je električno vozilo

Izven naselja Kuštanovci je prišlo do požara na parkiranem električnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Avto je pogorel v celoti, pri tem pa je nastalo za 15.000 eurov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Komentarji (4)

- (ni preverjeno)

in gasilci so odklopili akomolatur

Lotmerzanar (ni preverjeno)

Za tebe sem preprican, da bi se enega priklopil in ne odklopil.

In reply to by - (ni preverjeno)

- (ni preverjeno)

Seres

In reply to by Lotmerzanar (ni preverjeno)

No name MS (ni preverjeno)

Lepa avta lepo gore

Starejše novice