Foto: NŠ Mura
Novi generalni direktor Nogometne šole Mura je nagovoril navijače črno-belih.

Tudi Slovenijo je v času evropskega prvenstva zajela prava nogometna vročica, ki je nekoliko v ozadje potisnila klubsko dogajanje pri nas.

V torek so pri Muri potrdili že nekaj časa pričakovano vest. Robert Kuzmič je z ameriškim poslovnežem Georgom Juncajem podpisal pogodbo o sodelovanju, ki je podlaga za vstop strateškega partnerja v soboško sredino.

Prve posledice vstopa strateškega partnerja so že vidne, z mesta športnega direktorja se je poslovil Robert Koren.

Nad dogajanjem v soboškem klubu bo po novem bdel Agron Šalja.

»V Muri vidimo veliko možnosti za napredek«

Šalja bo po novem generalni direktor kluba, zadolžen bo tudi za športni del. Šalja se bo s črno-belimi odpravil tudi na priprave v Združene države Amerike.

»Najprej bi rad pozdravil vse navijače in podpornike čarno-bejlih. Ravno zaradi odličnih navijačev, nogometnega okolja in privilegija, da lahko delujemo v enem od najbolj nogometnih mest v Sloveniji, je prišlo do dogovora s predsednikom Robertom Kuzmičem.

V Muri vidimo veliko možnosti za napredek, želimo si jo dvigniti na višji nivo v vseh segmentih kluba, kjer je to možno. Zavedamo se trenutne situacije, navijači morate vedeti, da gre za nov cikel v obdobju Mure,« je med drugim povedal v prvi izjavi.

Komentarji (12)

Pohorčan (ni preverjeno)

Tote agrar že priprovla fse za uvoz sadja i zelenjove!!!!! Potle pa še kuglic za sladoljed, burek, čevapčiče i tok dale!

ccccb (ni preverjeno)

No kavč treneri zdaj ga pa šimfajte !!! Poklicni šimfaši hitro na delo !

In reply to by Pohorčan (ni preverjeno)

landesferband (ni preverjeno)

Boli te k... pazi na medvede...

In reply to by Pohorčan (ni preverjeno)

Pumpatori11 (ni preverjeno)

Ne pumpajte nas. Meli smo mi 20 let nazaj subana pa ciroja pa taksne komentare o “atomskom fudbali” pa med in mleko itd. …. Ka pa se je zgodilo ?? Razpad…. Vi pa Rezultatov pa tudi kak neksi investitori nemate. Seposedi ge ste bli je za vami ostalo pogorisce. Prisli sta oprat pejneze kak dugo pa de to trajalo je nej odvisno od nas kerim nan mura neka pomeni. Rajsi bojte tiho pa delajte pa trenerajte ka se ger po prvih 4 kolaj v ligi ne razpadnete!! Vi te spakerali kufre, mi mo pa tu ostali dale!

R_i (ni preverjeno)

Žlogar je še trener?

Sila (ni preverjeno)

Vsaki Šiftar kateri je prišel v Soboto je tudi ostali I odprejo je slaščičarno ili pekarno.Vajita šiptara želi za mentorja da ti pove kaj moraš narediti

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Seveda gre za nov cikel.

📉📉📉📉📉📉📉📉

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Cikel NAVZDOL ❗❗❗❗❗

Ajajajaj (ni preverjeno)

HAHAHA, višji nivo. Pa saj nižje niti skoraj ne gre. BURLESKA GRE NAPREJ.Nič novega.

No name (ni preverjeno)

Napadač Albanije Mirlind Daku biti suspendiran na nekoliko utakmica jer je pokrenuo skandiranje "Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima", nakon čega je odložio megafon i krenuo prema centru terena poslije utakmice s Hrvatskom.

Bakovčar (ni preverjeno)

Na Višji nivo?? Če pa sta se Goričkiva hvalila, kako sta dvignila klub na višji nivo??!! Zdaj pride Šalica in pove, da bodo dvignili klub na višji nivo?? Lud jebe zbunjenog....

Gost9 (ni preverjeno)

Te je ta kak off pri Olimpiji ka je banane odavno, ka že Rastoder

AJAJAJAJAJAJAJ (ni preverjeno)

Ja, res je. Še bolj se bodo približali drugi ligi. HAHAHAHAHAHA.

Starejše novice