Slika je simbolična (foto: Bobo).
Kriminalisti opravljajo hišne preiskave na Telekomu Slovenije in Novi24TV, poročajo mediji.

Po neuradnih informacijah preiskujejo posle Telekoma s strankarsko televizijo SDS iz obdobja Janševe vlade, navaja portal Necenzurirano.

Po informacijah Necenzurirano kriminalisti od zgodnjih jutranjih ur opravljajo hišne preiskave na sedežu Telekoma Slovenije, telekomunikacijskega operaterja v večinski lasti države. 

Vhod stavbe je zaprt, vanjo pa zaposleni trenutno nimajo vstopa. V službi za odnose z javnostmi policije za zdaj informacij o preiskavi ne dajejo. Preiskavo vodi Policijska uprava Ljubljana.

Kot poroča portal Nova24TV, je danes v prostore Nova24TV in pisarno direktorja Borisa Tomašiča vstopila policija z nalogom za hišno preiskavo. 

»Ni pa preiskava usmerjena zgolj na prostore Nova24TV, temveč tudi na dom direktorja Tomašiča. Pod odredbo, ki odreja preiskavo stanovanjskih, poslovnih in drugih prostorov ter avtomobilov, je podpisana sodnica Mojca Kocjančič,« navajajo.

Po navedbah Nove24TV preiskave potekajo tudi na sedežu Telekoma in pri nekdanjih članih uprave ter drugih osumljenih.

Komentarji (18)

majmun (ni preverjeno)

iscejo kompas

..... (ni preverjeno)

Vse jih spozaprejti gamad eno!!!!

lšoi (ni preverjeno)

...........( tebe in tebi enake pa v Hrastovec gamad ne prehitevaj

In reply to by ..... (ni preverjeno)

..... (ni preverjeno)

Ne lapaj v prazno...

In reply to by lšoi (ni preverjeno)

Joj (ni preverjeno)

Telekom do zdaj cista vsaka vlada praznila kak mosicek brez dna, kak se vlada menja, tak se uprava in se spet dale kradne....zato pa je tak kak je. Vse je v LJ na Telekomi sponastavleno politično, brez iskusenj, brez kompetenc....Ci ne bi toga bilo bi bil Telekom na svetovnon vrhi v telekomunikacijaj, kak je bil mobitel....samo tak pac je, v taksni drzavi zivimo....

kuntakinte (ni preverjeno)

...nej pozabiti...vsi na volijtve naslejdnjo nedelo...volite SDS pa Franca Breznika...

majmun (ni preverjeno)

breznik je peto kolo ,isto kak logar

In reply to by kuntakinte (ni preverjeno)

rudi,k (ni preverjeno)

Ja volite Breznika pa njegovo idiotsko obnašanje to lejko samo prizadeti delajo in malo beloga prahu tudi dobite pa banane in kakšen wiskać

. (ni preverjeno)

Idioti, bodo vedno volili idiote. Tako je bilo in bo!

In reply to by rudi,k (ni preverjeno)

Soboški prdec, (ni preverjeno)

Tipične komunistične metode,bljak.

BXY (ni preverjeno)

Volitve se približujejo
Treba neko preiskavo uvesti :). Ankete slabo kažejo za plesalce.
Pernatega pa ne morejo preiskovati , na vse načine bodo zavlačevali da nebi kaj pred volitvami ven prišlo
Že stokrat videno, ljudje tem preiskavam itak več ne verjamejo , tako da to brezveze pisarte tu

22 (ni preverjeno)

Neglede na ankete, baje vse "kokoši" z SDSovega "kurnika" na Trstenjakovi iz dneva v dan bolj plešejo! Pregovor pravi; Ko mačke ni doma miši plešejo. Nekateri pač plešejo brez dovoljenja, kadar pač lahko. Plesne vaje pred poročili, v živo prenaša tudi N24TV!

In reply to by BXY (ni preverjeno)

Lojz (ni preverjeno)

Pernato kügo naj preiščejo,aja njega pa jegove nesmijo,ka so zaščiteni kak ove nutrije pa pastirica nutrij konjezoba prostitutka

.... ..... (ni preverjeno)

To je pa res sprevrženo! Kako si sploh upajo podvomiti v "poštenost" in "brezhibnosti" Janševe vlade! Pa saj je že grdo in slabo mišljenje o njej smrtni greh! In sedaj, pred volitvami se upajo spraviti na bivšo vlado, ki je državljane bogatila z "zlatimi jajci" in jim zagotavljala rajsko življenje z drastičnim nižanjem cen na položnicah! Nezaslišano. Zagotovo bo tudi s strani RKC, opravljena zahvalna maša, če se bo izkazalo, da so bile nepravilnosti še pravočasno "zamaskirane" in da so osumljenci dejansko nedolžni kot neveste. In zopet bo pridigar s prstom kazal na leve lažnivce! Tudi N24TV, bo o tem izčrpno poročala svojim "ovcam".

. (ni preverjeno)

Pred volitvami fse adute ven potegniti z rokavov.

. (ni preverjeno)

Kmalu jih bote še bolj rabli ne jih potrošiti.

In reply to by . (ni preverjeno)

trg zmage

Prav je, da se vse zadeve raziščejo ne glede na politično ozadje. Ampak, koliko je bilo že teh primerov, da se je neka afera sprožila pred nekimi volitvami, potem pa je ali vse potihnilo, ali pa je zadeva zastarala? Pa leve metode, o tem ni dvoma.
Naša depolitizirana televizija tudi kaže pravi obraz z izbiro gostov na različnih srečanjih. Da v sestavo izven parlamentarnih strank ne pokličejo stranko, katera trenutno ima evropskega poslanca (SLS), je nepošteno, da bolj ne more biti. Strahovito se bojijo v studiu dr. Petra Gregorčiča, kateremu v znanju in retoriki po mojem v slovenskem prostoru trenutno skoraj ni para!

trg zmage

Ena izjava Mojce Šetinc Pašek (prekopirano iz Domovine... je pa povzeto po njenem pričanju v Tarči, torej javno) o namenu, cilju ene take preiskovalne komisije:
.....
Mojca Pašek Šetinc (nekdanja predsednica komisije) je sicer pred časom priznala: “Lahko rečem, za to (preiskovalno komisijo op. a.), ki sem jo vodila sama, je bila namenjena temu, da se pač na nek način obračuna s političnim nasprotnikom, s stranko SDS.” V nadaljevanju pa je svoje besede še podkrepila in sicer, da ta eksplicitni namen preiskovalne komisije še ne moti.
------

Starejše novice