Slika je simbolična.
Podrobnosti nesreče policija za zdaj še ne razkriva.

Policijska uprava Kranj je sporočila, da so včeraj zvečer policisti v eni izmed garažnih hiš nakupovalnega centra na območju Kranja izvajali policijski postopek v povezavi s kršitvijo cestnoprometnih predpisov. 

Po prvih ugotovitvah sta policista s službenim vozilom policije ustavljala mladoletnega voznika mopeda, ki je bil v nadaljevanju udeležen v prometni nesreči. 

Po podatkih, s katerimi razpolagajo policisti, je bil hudo telesno poškodovan

V prometni nesreči sta bila s službenim vozilom udeležena tudi policista, ki sta bila lahko telesno poškodovana.

Že ustanovljena komisija, ki bo zadevo vzela pod drobnogled

Ker je bil v prometni nesreči udeležen policist, je bil obveščen Posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva, so še sporočili in dodali, da je bila za ugotovitev in razjasnitev vseh okoliščin ustanovljena tudi komisija, ki bo temeljito preverila vse okoliščine nesreče. 

»Zaradi varstva osebnih podatkov, še posebej varstva podatkov mladoletnih oseb in postopka, ki še vedno poteka, vam več informacij o tem ne moremo podati,« so še sporočili policisti.

Komentarji (3)

majmun (ni preverjeno)

jebeni nevrotiki delajo zgago, v Indijo se vozijo brez celade pa brez izpita

captain (ni preverjeno)

Res je nekam čudno obnašanje policije v zadnjem času in to od takrat ko so postali "akademiki" !

In reply to by majmun (ni preverjeno)

Čika-pajo (ni preverjeno)

Ne kaznüvlejo policisti, kaznüvle zakon. Za fse naj vala enako, nigda svejta, či si se nej stavo, si ešče biu bit pa tou doma pa ešče od policajof. Zdaj pa takša cvrka , zato pa mamo takšni kaous po sfvejti.

Starejše novice