S spleta

Komentarji (32)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
veteran1

odlično,sunčna uprava - fenomenalen špil,kapo dol

sasa1000

KATASTROFA !!!! RAD BE SE ZAHVALO KMETE (IDIOTE) kere me je ob 00:10 pri zvezde vrgo zgorejno raketo v glavo ,mam manjso opeklino.Spet en dokaz kakse norce odijo po Sobote.

V novem letu bodite matematiki.
Seštejte zdravje,odštejte žalost,
delite srečo in množite ljubezen

Srecno novo leto 2010 vsem.

mura4ever

Srečno,zrdavo pa vesejlo v letu 2010.

P.S. Mugauče što zna ka je bilo tisto za balade kero je špilala Sončna Uprava?

veteran1

ja pa eni par balad so vrezale,kero misleš tij @mura4ever,prle san pozabo staro 2009 je za nami,življenje 2010 je pred nami-srećno

mura4ever

ej nwm naslova nej nika,samo je pa bijla fejst merna pa dober solo s kitaro:D

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ob paunajče do pau ene vgojdnika je bilo v MS kak na Soški fronti .. ;-) :-)

.. drugače pa je biu preci soliden ognjemet, mijslen, ka tau lejko priznamo, glede na tau, ka san letos pričakoval ali pak smo pričakovali, ka de bole siromaštvo glede toga, ale niti se je nej tak šparalo .. ognjemet je biu redno ok, san pa tude opazo, ka je letos bilauj dosta takozvanih "privatnih" ognjemetov, saj se je baujkibogme redno pokalo po polnoči s ten, kar pomejni, ka zatok ge še dosta pejnaz na razpolago med pomurskin folkon .. :-) ;-)

.. drugače pa happy new year, tüde v ton lete se moški samci pazte ženskih samičk, ker so strup :-) inu seveda izpolnitev vseh želja, še posebej tistih resničnih nezavedno nastajajočih v domnevni duši telesa, vam kajpak želim, vam virtualnemu sobotainfo življu .. :-) ;-)

Pilot

Vaj meni je pa tak fejst žal, ka san do varaša nej prišo, ka sodeč po slikaj je bilo fenomenalno. Stavo san se v cube pa grun vdaro, hehe.
Vsem forumašem pa želim srečno, zdravo pa predvsem mirno in uspešno 2010!!!

M4LiCk4

Vüpan, ka do od zdaj dale vedno domače skupine, ker je čisto drugačno vzdušje kak pa če npr. Domen Kumer na odri popejvle.

Ognjemet mi je pa bil všeč. Neje predugo trajo, pa še vrejme nan je bilo naklonjeno.

Vači pa... ZDRAVJE,ZDRAVJE,ZDRAVJE pa pamet !:) Srečno 2010!

penina

SREČNO 2010
drugače pa v ms samo pizdarije narod je smotani u pm

davidp

mah narod je blesavi, napijejo se te se pa tan pičkajo en na drugoga pa mlatijo, namesto ka bi še dvej spili pa se pogučali pa poveselili, pa te bar na novo leto, če so že celo leto blesavi... jao.

fajn je bilo drugače, narod je bil, muzika je bila solidna, vreme je nej zatajilo.

srečno pa zdravo vsem.

tzizek

Naš petardaš je kaj strejlau? :D

Eko

Verjetno je bil vodja ognjemeta :)

tzizek

Se vidlo ka izkušena roka to napravila xD

Apachi

s temi cobrami so bili resno hudi eni... drugače pa sama prireditev bila kar kul! Pa še rahel vetrič je šel vsem v prid, ker se je vse hitro razkadilo, ognjemet pa je bil fejst fajn viden...

sasa1000

penina, se strinjan s tebof!! Ene pridejo v tepa (pranje) Pa san vido 15 letno deco sprepito do talka:( zalostno ...Letele so pa razlicne predmete med narod .Ge nwm ka si ene predstavlajo .... Ognjemet je biu res lep.Ostalo kar se tice vzdusja pa KATASTROFA!!!!! Aja nisce se nej napiso (blue planet je fenomen hkrati na tv as in na pri pošte v ms:) ) TV as je ftrgno z snemanjon odaje v naprej ZAKON!!!! Kar se tice izbora muzike : mislen ka be narodni ansambel razturo na taksne prireditve.

sasa1000

Aja pa vupan ka nede nisce sau v navo leto kak ge z opeklino na obraze :):P:)

smrt

Sasa, na žalost je takih zgonjenih debilov, ki mečejo petarde v ljudi, vse več. Škoda, kajti, ker so sami nesrečni in jezni na ves svet, tudi drugim ne privoščijo veselja.
Sicer pa: V novem letu vam vsem želim veliko sreče in zdrave zabave!

_cebelica_

v prejšnji temi ka je bila ka je 24-letnik odvrgel petardo v gostinski lokal, nas je nekaj povedalo ka ms nej več varna.Eni so se te tak obesili na to temo...češ ka zaj bluzimo glede toga ke če se en najde takše v ms ka so drugi nej takše.Pa mamo pa en dokaz od sase1000 ka je dosta več lidi prinas tak smečenih...ka se drugače nemren pa neven izrazite.San pa 100% ka do se začale dogajati verjetno še ujše stvari in de jih tuj vedno več.No...pa srečno 2010 Vam vsen želim.

lendavcan

sasa1000, upam da bo ta tvoja opeklina na obrazu pripomogla k nekoliko manjšemu razpihovanju nestrpnosti in sovražtva na tem portalu...

Srečno in veselo vsem!

_cebelica_

lendavčan ka to je zaj kakšo norčevanje ka ma opeklino?ale?

sasa1000

Alo mađar nej san ge tebe ze enkrat pravo ka mene ne omenjaj!!!! Pa daj mer. In naj te se enkrat poven tan boj glasen ge se doma nej ka se neka pameten delas tu. Nej te je sran GNOJILO ENO !!!!! ZDAJ TE PA PROSEN KA V NADALNJE DAS MER IN ME NE OMENJAS !!!!

lendavcan

Vredi je, mađar 2, nen te omenjo. Glasen san tu ge sna doma pa eti ;) Ze po naravnih zakonih prezivijo mocnejsi, nej tak? :D

Sicer pa san ti šteu samo pomagati ker si včasih primer brez diagnoze :/
Lejko pa se kdaj dobijva pa ideva po kakše cote v tvojo preljubo republiko Madžarsko.

Pa lejko nauč!

_cebelica_

mislin halllloooo ka vuva delata.aja by the way sasa1000 je nej doma v obrobju mađarske:/ge san te prle pitala če je tisti tvoj komentar bil norčevanje ka ma opeklino?

sasa1000

kakse mas NO COMENT VUPAN KA TE VEC NE CUJEN ADIO idi ti samo ta kama spadas!!!!!!!!! gnoj mađarski

lendavcan

Znan ka je nej doma v obrobju Madžarske, 30km je pa v današnjem svetu izjemno mala relacija, torej je on doma relativno poleg madžarske :)

Nej, nej je biu norčevanje, le upanje na: "pred uporabo jezika vklopi možgane" :S

_cebelica_

no samo pitan ker je nej prijetno to dobiti pa sploj nevejš skec ti prileti.plus toga pa nej držate nobenega pirotehničnega izdelka v rokaj.nika dužen nika kriv je dobo.zato praven ka je ms nej več varna pa ge koli se.

sasa1000

lendavcan ge mam do mađarske 60 km :) :D EH NO COMENT NEMO SE VEC ZAJEBAVAL AJDE FSM :)

lendavcan

_cebelica_ to mas pa praf :)

lendavcan

Do madžarske maš 60km? Do tja se že bograč, ki ga tako močno obožuješ že ohladi :S

Pilot

No no, nej se trbej kregate, rajše napišite, kak fajn ste se vsi meli, pa pustite tej fore o mađaraj pa što je pameten pa što nej nendre ob strane. Evo ge san se tak fejst fajn meu, ka se še zdaj nič ne spomnin, edino ka se spomnin je, ka smo nazdravile v cube, od tistoga dale pa nič, zaenkrat.
Zdaj pa mi kolege na velko gučijo, kak smo se fajn mele, pa tou trbej pa ponovite, samo škoda, ka se ne spomnin nika :(

mickeycek

sasa1000 napiše 1 pameten post na 1000... no samo je tak verjetno več kak 15 lejt nej star tak ka nej jemi zameriti..

tau se tak zna ka je narod smotani.. namesto ka bi skuper praznovali se pridejo bit pa takše fore...

quovadis

Happy New Year everybody!!!
May it be prosperous, and healthy for all.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice