Foto: Jure Banfi
Ponovno so vse glasnejše govorice o možni vrnitvi Tia Cipota v Mursko Soboto.

Tio Cipot, nekdanji igralec Nogometne šole Mura je v začetku leta 2023 prestopil k italijanski Spezii, črno-beli pa so z njegovim nastopom zaslužili blizu milijona evrov.

Cipot je v Italijo odpotoval z velikimi pričakovanji, a se na Apeninskem polotoku ni naigral.

Prve pol sezone je Spezia igrala v italijanski Serie A, v letošnji sezoni pa v Serie B, kjer si je Spezia za las zagotovila obstanek v ligi.

Cipot je v sezoni 2023/24 odigral zgolj deset tekem za klub iz Apeninskega polotoka, na igrišču je preživel zgolj nekaj čez 300 minut.

Bo Cipot v novi sezoni ponovno oblekel dres Mure?

Že v začetku letošnjega leta so se pojavile številne govorice, kje bo Cipot nadaljeval svojo kariero.

Pisalo se je, da ga v svoje vrste želi vrniti Mura, agent Cipota pa je v januarju povedal, da ga je ponudil Mariboru. Do prestopa na koncu ni prišlo.

Po poročanju portala Planet nogomet je Cipot ponovno v igri za vrnitev v Fazanerijo, med opcijami naj bi bila posoja z možnostjo dokončnega nakupa.

Komentarji (28)

NEred (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ah, vejpa znankar ostane v tujini, če je tak dober,...Enoga takšoga mamo zadosta!

trg zmage

Tio Cipot je velika napaka v nemalo podobnih primerih. Po odličnih igrah v Muri... je postal nekdo strahovito nestrpen. Agent, starši, on sam, tudi Mura? Skasirali so kar precej denarja, ampak z več potrpljenja bi ga sigurno še več. Fant je bil v vzponu, po mojem bi mu tržna vrednost narasla, mogoče bi imel tudi več sreče pri izbiri kluba. Preiti v klub, kateri se bori za obstanek?
Če se vrne, bi bil sigurno odlična dodana vrednost. Še mlad, primerne rasti, predvsem da je domač igralec...?

In reply to by NEred (ni preverjeno)

mešaterski (ni preverjeno)

Tak kak se je Antolin nazaj privejko pa pricvilo gda ga več nišče drugi neje ščeo meti. Vsi navdušeni kak prihaja nazaj domači igralec, zadja pa nikšoga haska od njega.

In reply to by trg zmage

Halohalo6445 (ni preverjeno)

Mislen ka se antolin pa tio nemreta primerjati

In reply to by mešaterski (ni preverjeno)

murhjv (ni preverjeno)

Ne fantazirajte novinarčki !

trg zmage

Popolnoma se strinjam s tabo, novinarji zapišejo vse mogoče! In potem se ob neuresničitvi prehoda vsa negativna energija zlije tudi na vodstvo NŠ Mura.
Kje je novinar sploh odobil informacijo? Po mojem pri šanku ob "štrnckanju" po telefonu. Našel je tabelo II. Italijanske lige, malo pogledal statistiko nastopov Tia in hitro prišel na misel... "saj fant je goden, da zapusti moštvo!" In seveda, Mura je najbližje!

In reply to by murhjv (ni preverjeno)

muraš55 (ni preverjeno)

Žrtev ljudi okrog sebe. Škoda da se mu ni izšlo. Upamo, da bo v drugem poizkusu boljše. Vsekakor perspektiven, ampak žal prehitro odšel v težko Italijansko ligo.

Jonas đ (ni preverjeno)

Neven ka li vijdijo naši fusbaleri v italjanskoj ligi? Nak bi rajši šo v Avstrijo špilat pa bi uspel

njiva

Ej,vidite zaj,ges san to že davno pravo,če bi on še osto bar eno sezono,pa Horvat,pa te smo meli še Šabanadžaja pa Dakuja,ge bi mij bili zaj?Ges znan,ka Mura nuca pejneze tak kak saki klub,ali nemreš tij samo odavati pa pejneze kaserati.Tej peneze te trbej investirati v nakup drugih igralcev nej pepelati 10 igralcev zakšenki in brez kvalitete in brez odškodnine.

Televizija1837 (ni preverjeno)

Telko za info mura njin place ne da vec. Naj sobotainfo poklice kuzmica in vprasa o tem se naj naredi clanek kak prva liga za place nema?

In reply to by njiva

Mura21 (ni preverjeno)

Tou so igralci povedali?

In reply to by Televizija1837 (ni preverjeno)

jurišniki (ni preverjeno)

Čakamo informacijo koga vse se bo zdaj po koncu te porazne sezone natiralo. Večina tujcev je valda na izhodnih vratih in prav je tak. Če se tu šminikrajo naj raje idejo.

Vodka (ni preverjeno)

Erniša bo trener novi kadetov Mure eh moj Koren in pri članih 7 igralcev na izhodni vratih večina tujcev plus Mihelak

jurišniki (ni preverjeno)

Daj mi prosim potem ti povej što pa bi te biu primeren trener za kadete?

To ka se te tujce, ka so ne nič pokazali natira je ne nič slabega. Mihelak pa se tak že eno leto odavle. Pač dečko bi rad šel v tujino samo pozimi ne bilo nobene ponudbe za njega.

In reply to by Vodka (ni preverjeno)

Gostja123 (ni preverjeno)

Kelko je tej človek kleče plazil okrog stadiona v zadnjem času pa res nobeden ni nikoli v vsej zgodovini vseh trenerjev. Svetovni nakladač za mešanje d....

In reply to by Vodka (ni preverjeno)

ZTR__ (ni preverjeno)

Ja, za NK Serdica.

Gggggg (ni preverjeno)

Aja,blizu milijon EUR so zaslužili z njegovim prestopom,s tem da ni bil edini,ki so ga prodali,potem je tu še denar iz Evrope in zdaj se jaz vprašam kje so pejnezi ? Pa nej spet z nebulozami ka so se pač ponucali,še posebej ob dejstvu,da za vzdrževanje objektov skrbi in jih financira MOMS.

itakjetak (ni preverjeno)

to glede MOMS je pa laž. Mura sama vzdržuje objekte. Tudi stroške sami krijejo. Zdaj mi pa najdi en drug klub ka to iz lastnih sredstev dela?

In reply to by Gggggg (ni preverjeno)

vrag od vraga (ni preverjeno)

Ge so penezi. To znajo lastniki nogometnega menedžmenta d.o.o.

In reply to by Gggggg (ni preverjeno)

Gggggg (ni preverjeno)

Se pravi Clara pacta boni amici,drugače pa vedno za Muro.

., (ni preverjeno)

Kak eni pravite se natirati ja lejko , samo majo si pogodbe kero nemreš samo tak razdrejti, razen či se dogovoriš z igralcon. Tou pa je že malo težje. Či je interes za igralca pri drujgih klubih te po navadi neje problem, či pa nega zanimanja pa ga lejko plačuvleš pa nemaš nika od njega.

mešaterski (ni preverjeno)

In za to je samo in edino kriv Rajbar, keroga so zaradi totalne nesposobnosti razni mešetarski menađeri tak nategnoli ka glava boli in njemi podturili razno razne balkanske invalide, kere nišče drugi neje ščeo. Rajbar pa svetovni naivnež vrvo nategunon ka do prej pripelali v Muro okrepitve. San se itak ne razmi v fuzbal tak ka je bil lejka tarča teh mešetarov. Zdaj pa si naj te nesposobneže domov pela pa naj jih na svoji firmi zaposli in jin plače davle za nedelo.

In reply to by ., (ni preverjeno)

dundekk (ni preverjeno)

Za poberanje labde de dobra pridobitev.

Elokog (ni preverjeno)

Lejko prijde Foden pa Palmer dokeč de Tonči sedo na trenerskoj kloupi de Mura tan ge je.

kecozpereco (ni preverjeno)

Pa če mislite menjati trenerja, ga menjajte pred sezono ka se nete pa prvih 5. kol vküp lovijle kak kokoš brez glave.

Koren (ni preverjeno)

Trenutno je pri Mure alfa in omega Koren, Žlogar je samo marioneta... Pejnez pa tak nega (odkar nega Rusa), zatou pa samo zašenke "okrepitve" vozijo. Najbole se pa pozna odhod Anteja..

Sssss (ni preverjeno)

Smo že pred časom napisali. Ko je Koren prišel v klub je to bil začetek konca. 3 klubi v SNL so se ga rešili po hitrem postopku.. Je pa res, da je prišel pod pogojem, da pride skupaj s sinom.

12 (ni preverjeno)

Izgleda da vlagatelja nebo Kuzmič bi še naprej bil glavni denar bi pobiral vlago pa nej mi navijači pa bomo še naprej gledale to mantranje

Starejše novice