Foto: Jure Banfi
Po 31. krogu denarne kazni za Maribor, Muro in Bravo.

Nogometni klub Maribor bo moral po 31. krogu Prve lige Telemach zaradi nešportnega vedenja navijačev v blagajno Nogometne zveze Slovenije plačati 350 evrov, je določil disciplinski sodnik zveze Boštjan Jeglič.

Maribor bo moral odšteti 350 evrov zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev. 

Zaradi kartonov bosta morala denarno kazen plačati tudi Bravo (300 evrov) in Mura (360 evrov). Zaradi udarca in posledičnega rdečega kartona bo moral nogometaš črno-belih Žiga Kous počivati tri tekme.

Nogometaš Olimpije Justas Lasickas bo zaradi grobega posredovanja in posledične izključitve na derbiju proti Mariboru na zaostali tekmi 26. kroga prav tako počival tri tekme, je še določil disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije.

Komentarji (5)

Zdrava pamet (ni preverjeno)

NZS LOPOVI ZA VEDNO
(ne glede na trenutne novice)

njiva

Če komenteran tekmo;Kos pusto si na cedilu celo ekipo,ka ideš to delat,tak izkušeni igralec,nespametno.Isto tak Maruško,toga ne bi trbelo,of je samo čako kontakt.Faul nad golmanom,pa je čista izmišljotina in bi moral sodnik pustiti igro do konca.Tak je povedo tudi Skomina.

Erči (ni preverjeno)

Bedni sodniki

In reply to by njiva

nasi (ni preverjeno)

Cela NZS in sodniška organizacija na čelu z Radenkom MijatoviĆem ni dorasla tej situaciji.

In reply to by Erči (ni preverjeno)

trg zmage

Kazen treh tekem za Kousa me čudi, kajti igralec Olimpije je dobil, tako se je pisalo, za "brutalni" štart prav tako 3 tekme.
Ni primerljivo. Mogoče je bil glede tega "komolčenja" še tretji polčas v tunelu stadiona, ampak mi o tem ne vemo nič. Torej verjetno ni bilo nič, kar bi Kousu malo "zapaprilo" kazen? Se je Mura na kazen sploh pritožila?
Ne vem, če ima NZS direktno kaj z delegiranjem sodnikov? To verjetno dela kakšen organ sodniške organizacije (saj so sicer del NZS-ja, ampak...), kateri pa je popolnoma padel na izpitu. Skomina jim je nalil čistega vina z izjavo, da se neafirmirani sodniki proti koncu prvenstva ne smejo učiti na tekmah, ampak se naj to dela v uvodnih kolih.

Starejše novice