Podjetnica in lastnica blagovne znamke športnih oblačil SWY Petra Parovel, je v Ljubljani znova poskrbela za pravo norijo.

Tako imenovana pop-up trgovina na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je poskrbela za pravi naval. Tri dni bodo kupcem tam na voljo športna oblačila in drugi pripomočki blagovne znamke SWY, ki jih je sicer mogoče kupiti na spletu. 

Znižane cene so privabile množico, predvsem žensk in deklet; že ob odprtju se je pred trgovino vila dolga vrsta.

Omenjeno znamko športnih oblačil je ustanovila vplivnica Petra Parovel, ki svoje izdelke promovira prek družbenih omrežij. Na družbenem omrežju Instagram ji sledi kot 103 tisoč sledilcev. 

Pop-up trgovina je lani začasno zaživela v ljubljanskem BTC in že takrat je bilo zanimanje tako veliko, da so se odločili zaradi nepregledne množice trgovino za eno uro celo zapreti. 

Vir: Instagram Petra Parovel
@n1slovenija Naval na pajkice v Ljubljani. Bi bili pripravljeni tako dolgo čakati v vrsti? #n1info #n1slovenija #n1news #slovenija #ljubljana #swybrand ♬ original sound - N1 Slovenija
@style.over.net Boš obiskala @swybrand pop-up trgovino? 🤗 Danes je bila žepred odprtjem ogromna gneča! 😮 #swybrand #swy #popup #swypopupshop ♬ [Fashionable] City pop with a nice guitar(1317597) - Br'z

Komentarji (8)

Vaše ime ..... (ni preverjeno)

Ovce beeee

Neko (ni preverjeno)

IN primitivci.

In reply to by Vaše ime ..... (ni preverjeno)

sdsdsd (ni preverjeno)

jao vejpa iste pajkice iste modeli se odavlejo pod 20 različnimi imejnami... SWY aveon lelosi pizde mile materne vse. Vse iz turčije za 1€ na komad. Norci eni.

Dfghji (ni preverjeno)

Plitkost uma. Upam da ne hodijo na volitve.

štajerec

Ka bi le stale tak v vrsti za metle al pa motike

., (ni preverjeno)

Tej cote dobijš na interneti za evro dva butalci se pa malo ne zbijejo. Rejsan človeška neumnoost nema meje.

ktr (ni preverjeno)

a slik o enem samem izdelku ni, najbolj bumbarski medij vseh časov.

lüftaš (ni preverjeno)

more te svejt vrag zeti .... in ta mladina de nan vladala da mo stari? boug nan pomagaj ............

Starejše novice