Družba Mura in partnerji trenutno zaposluje okoli 1100 ljudi ter je oktobra in novembra poslovala pozitivno, je povedal predsednik uprave družbe Bojan Starman. "Tudi v prihodnjem letu računamo na pozitivno poslovanje. Družba bi lahko imela okoli 300.000 evrov dobička," je dejal Starman.

Družba je oktobra ustvarila okoli 170.000 evrov dobička, v novembru 90.000 evrov dobička, podobno poslovanje kot prejšnji mesec pa Starman pričakuje tudi za december. Za prihodnje leto ima nova Mura v načrtu, da bo opravila za okoli 15 milijonov evrov storitev, dobiček bi lahko znašal okoli 300.000 evrov. Morebitne nove zaposlitve bodo odvisne od tega, koliko bo novih naročil in koliko bodo ta trajna.
 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smrt

No, Hvalabougi!!!

zizek

Zakoj so pa te té trije mejsci bokši kak de naslednjo cejlo leto skup?

smrt

Verjetno (upam) so se zmotili v nulah, če ne, bo Mura spet v p.....m......

zizek

Aja. Odpravnine možno ka in de zato de kakši milij., dva menje. Či so rejsan tu not računane, je to dobra stvar. Te bi lejko konkretno izplačali toga ka so dužni odpuščenin v naslednih lejtaj, če do rejsan delali takši profit.

Vipko
artur

Lejko posluje pozitivno, če delavke še skouz delajo za bagatelo

brundaš

Dobiček na račun delavcev(zmanjšali so jim plače delajo pa skoraj vsako soboto) in države saj so dobili pol plače od sklada dela ne pa zaradi dobrega poslovanja managerjev.

Pikonca

No ja bomo videli kak de vnaprej :)

Starejše novice