Tanja Ribič in Branko Djurić – Đuro v Indiju uživata na prazniku Holi, prazniku barv, čustev in sreče.
Priljubljena igralka Tanja Ribič in njen soprog, režiser Branko Djurić – Đuro sta se v zadnjem času navdušila nad spiritualnostjo, zato sta spakirala kovčke in odletela v Indijo.

Da se igralka Mestnega gledališča ljubljanskega Tanja Ribič že nekaj let navdušuje nad Indijo in njihovo življenjsko filozofijo, že dolgo ni več skrivnost. Pred leti se je v Sloveniji zato udeležila posebnega dogodka organizacije Bakhti Marga Slovenija, kjer je bila del obreda »OM chanting«. 

»Gre za pet tisoč let stara tradicija skupinskega prepevanja mantre OM - vibracije vesolja. Pred leti jo je ponovno obudil indijski guru in se s svojo izjemno učinkovitostjo bliskovito širi po svetu. V Ljubljani se nas je zbralo kar 350! Prišla sem vsa napeta od vseh dnevnih opravkov in stresa, odšla pa sem kot veder, lahek oblaček,« je razložila Tanja, ki zadnja leta prisega tudi na ajurvedo. 

V tradicionalnih indijskih opravah sta bila del ceremonije »OM Chanting«, kjer sta pela mantro, ki ponazarja vibracijo vesolja.

»Prvič sem se srečala z njo pred mnogimi leti, pa še nisem bila zrela za to ali pa sem si samo zatiskala oči pred kapitalističnim vsesplošnim zastrupljanjem. Nato mi jo je bolje predstavila prijateljica, ki je prebolela raka, hčerki pa je s pomočjo ajurvede zmanjšala tumor,« je priznala Tanja, ki je pred kratkim začutila potrebo, da odide v Indijo. 

Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

Pred dnevi je tako skupaj z možem, priljubljenim igralcem in režiserjem Brankom Djurićem – Đurom, spakirala konvčke in odletela v deželo duhovnosti, magično Indijo, kjer sta se udeležila festivala Happy Holi, ta ima kulturni pomen med različnimi hinduističnimi tradicijami. To je praznični dan, da se končajo in osvobodijo preteklih napak, da se konflikti končajo s srečanjem z drugimi, dan za pozabljanje in odpuščanje. 

Priljubljena igralka Tanja Ribič je čutila, da mora v Indijo. In je šla, zaplesala z udeleženci ceremonije, se smejala in »očistila« preteklih napak.

Ljudje poravnajo ali odpustijo dolgove, pa tudi ponovno obravnavajo tiste v svojem življenju. Zvezdniška zakonca sta bila v tradicionalnih indijskih opravah del ceremonije znanega praznika barv, čustev in sreče, ki je eden najbolj priljubljenih praznikov v Indiji. Tanja in Đuro sta skupaj z udeleženci plesala, se smejala in »očiščevala« preteklih napak.

Komentarji (7)

. (ni preverjeno)

Če mene kdo vpeaša bi lahko šla gol s kijo.

MajsterWalterJ… (ni preverjeno)

Novi film: BABICA i DEDA gresta na vzhod 🤣🤣

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Zakaj MR slikanje opraviš v enem tednu, UZ, ki je velikokrat cenejši, pa v pol leta?
Zato ker na fontani gre v privat žepe in jim dajo neskončno proste roke, drugje pa bremzajo politiki? Enga leljaka bi trebalo ka mafijo v zdravstvu rasfuka.

gost novi (ni preverjeno)

JOJ IZREDNA NOVICA.KJE STE BILI DO ZDAJ? MARŠ U PM

TexRex (ni preverjeno)

Tragedija u PM,...naš sosed Pepi pa je leto v Pakistan! Hudoooo,...

Janezek.. (ni preverjeno)

Pajdaš pijta, či de zaj kaj kruh falejši, ka ona v Indijo odišla?!

grbanj (ni preverjeno)

Lejko sta letela ka mata puno pejnez štere sta še itak dužniva Prekmurskin statiston pa gostincon za film Ljubezen traktor in rokenrol .

Starejše novice