Foto: Loris Cipot/fotolens.si
Marcel Ratnik je podaljšal zvestobo zmajevemu gnezdu. Dvajsetletni branilec iz Tišine bo dres Olimpije po podpisu nove pogodbe nosil do konca sezone 2025/26, so sporočili iz tabora državnih prvakov.

Pri Olimpiji so pred sobotnim spopadom z vodilnimi Celjani podaljšali pogodbo s stebrom obrambe.

Marcel Ratnik je pred tekmo sezone, kot so derbi vodilne dvojice naslovili pri Olimpijo, sodelovanje z zeleno-belimi podaljšal do konca sezone 2025/26. Dvajsetletni osrednji branilec iz Tišine se je Olimpiji pridružil sredi leta 2018.

»Vesel sem, da sem si prislužil podaljšanje sodelovanja z Olimpijo. Za zmaje nastopam že kar nekaj časa, zato me veseli, da bom član kluba tudi v prihodnje. Še naprej bom na igrišču dajal vse od sebe, ekipi pomagal po najboljših močeh in napadal skupne cilje Olimpije.

Dobro vemo, da je iz leta v leto v ospredju boj za lovorike in nastop v evropskem tekmovanju. V soboto nas na poti do tega čaka izredno pomembna tekma. Ob tej priložnosti pozivam vse navijače, da nas v soboto podprejo v Stožicah! Potrebujemo glasno podporo,« je Ratnik sporočil navijačem.

Bliža se stotemu nastopu

»Veseli in ponosni smo, da smo podaljšali sodelovanje z Marcelom. Z odlično igro in trdim delom, ki ga kaže tako na treningih kot tekmah, je dobil naše zaupanje.

Je eden največjih potencialov med centralnimi branilci pri nas. Marcelu želim veliko dobrih predstav tudi naprej,« je poudaril ljubljanski športni direktor Goran Boromisa.

Mladi reprezentant Slovenije je doslej za člansko ekipo zmajev vknjižil 70 ligaških, pet pokalnih in 17 evropskih nastopov. Nogometaš, ki prihaja iz Tišine, je v tem času petkrat zatresel mrežo nasprotnikov.

Prekmurec je kariero pričel v istoimenskem klubu iz domače Tišine, kasneje pa je nastopal še za mlajše selekcije Mure in Maribora.

Komentarji (3)

Ograček (ni preverjeno)

Ma koga tou zanima? Ena boukša novica. Golobica nese jajca. Što jih je oplodo?

Karrči (ni preverjeno)

Vej pa of ka se ge v Kumrovci škoulival.

In reply to by Ograček (ni preverjeno)

Simon 007 (ni preverjeno)

ČESTITKE !Za podaljšanje pogodbe in veliko uspeha v nadaljnjem igranju pri Olimpiji in mogoče še v kaki tujini.

Starejše novice