Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 29. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes lahko pride do čudovito prijetnih in morda navdihujočih pogovorov, dragi oven, ali pa boste morda preprosto uživali v osvežujoči novi ideji ali temi, ki odpira nove in vznemirljive misli. Trenutno ste široko odprti za učenje, izboljšave in rast.

To je pravi čas, da razbistrite zrak ali se osredotočite na pozitivno stran stvari. Morda boste našli način, kako rešiti zasebno zadevo ali težavo, ki vas obremenjuje.

Nenaden spomin lahko deluje močno in pozitivno. Morda ste trenutno v vlogi podpore in uživate v skrbi za nekoga. Vsekakor so sanje in intuicija rodovitne za ideje.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes ste lahko posebej pozitivno razpoloženi, dragi bik, in cenite stvari, ki ste jih morda spregledali v preteklosti. Lahko se počutite precej zadovoljni z rastjo, ki ste jo nedavno dosegli.

Dejansko lahko ta pozitivna avra pritegne dobro pozornost. Poleg tega imate lahko bolj izostrene čute kot običajno. Nove vizije vaše prihodnosti vas lahko motivirajo in navdihnejo. Težave se lažje rešujejo, drugi pa poslušajo!

Podpora prijateljev ali dohodne novice in nasveti so lahko pomembni. Morda je pravi čas, da se o stvareh pogovorite z znanci ali sodelavci. Timsko delo je na splošno koristno, mreženje pa lahko vzbudi obetavne nove ideje.
 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Zaradi moči pozitivnega razmišljanja se danes in jutri zdi vse mogoče, dragi dvojčki. Imate dobre vidike za komercialne dejavnosti, pogajanja in sklepanje pogodb, če ste opravili domačo nalogo. Razmišljanje je jasno in to izboljša vaše razpoloženje.

To je lahko odličen čas za črpanje vaše modrosti in izkušenj za sprejemanje boljših odločitev. Današnje energije so še posebej primerne za navezovanje stikov in odkrit pogovor.

Misli so bolj jasne kot običajno in morda boste lahko potegnili nekaj koristnih zaključkov. Obstaja voljni duh, ko gre za učenje od ali o ljudeh v vašem življenju, kar je danes spodbudno.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes boste morda veseli dobrih novic o izobraževanju, založništvu, poslovnem dohodku ali prijateljstvu, dragi rak. Počutite se, da ste pripravljeni deliti srečo ali koristne informacije!

Današnji tranziti vas spodbujajo k čim ugodnejšemu razmišljanju. Imate večji, bolj optimističen pogled na družbene cilje in cilje sreče. Energije so odlične za reševanje problemov, predvsem povezanih z delom in zdravjem ali rutinskimi zadevami.

Zdi se, da lahko vidite širšo sliko teh stvari in to vse postavi v perspektivo. Zamisli za zdravljenje in dobro počutje so zdaj lahko čudovite. Zagotovo vas navdušujejo nove ideje in izkušnje.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes se lahko počutite živahno ali morda vzneseno, dragi lev, ko se odprete vznemirljivim novim idejam in pozitivni perspektivi. Ste v dobri formi, da razmišljate pozitivno in uživate. Povezave, ki jih vzpostavite danes, so lahko še posebej koristne in zelo lahko naletite na nekoga (ali informacije), ki ga potrebujete za nadaljevanje projekta ali dokončanje cilja.

Poklicne zadeve so videti svetle, tranziti danes in jutri pa vas lahko potegnejo iz tirnice razmišljanja. Ste v odličnem položaju, da dosežete obojestransko koristen dogovor, sodelujete z drugimi ali prejmete koristne povratne informacije. Tranziti lahko podpirajo tudi upravljanje težav s finančno podporo ali oblikovanje strategij za doseganje vaših ciljev.

Tiho preučevanje ali raziskovanje lahko prinese odgovore, ki jih potrebujete, in morda nekaj nagrad. Poleg tega se lahko vaše razpoloženje izboljša, če se osredotočite na nekaj prevzetega in vložite veliko energije v projekt, ki vas zanima. Danes bodite velikodušni s svojim časom in pozornostjo za najboljše rezultate.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnji tranziti vam omogočajo, da uredite svoje misli, draga devica, in celo komunicirate o kočljivi ali občutljivi zadevi. Prezračevanje je lahko zelo koristno! Morda boste v položaju, da nekoga podprete z odprtim ali koristnim pogovorom. Morda vam bo to koristilo.

Pripravljenost učiti se drug od drugega povečuje jasnost in zadovoljstvo danes in jutri. Dandanes imajo ljudje način, kako pospešiti vaše lastne miselne procese, zlasti danes pa se lahko redni pogovori ena na ena spremenijo v nekaj navdihujočega.

Vaša sposobnost, da stvari postavite v perspektivo, lahko odpre vrata, ki so bila prej zaprta, ne le zato, ker se zabavate z novimi idejami, ampak tudi zato, ker so drugi bolj pripravljeni upoštevati vaše stališče. Uporabite pozitivno energijo dneva za odpuščanje in zdravljenje, za odpravo problematične zadeve ali za odločitev, da opustite duševno breme.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

To je odličen čas za pridobivanje informacij, ki jih potrebujete, draga tehtnica, in iskreni ali konstruktivni pogovori lahko izstopajo. Vzdušje s prijatelji je lahko nenavadno odprto in prijetno.

Današnje in jutrišnje razprave vplivajo na prijateljstva subtilno, a čudovito. Reševanje problemov je zelo naklonjeno, zlasti če delite svoje misli in prosite druge za mnenje. Pravzaprav ste lahko še posebej motivirani za reševanje težav. Ste bolj optimistični kot običajno in nagnjeni k temu, da želite svojo srečo deliti z drugimi.

Zdaj lahko naredite veliko in zagotovo boste občutili kar nekaj olajšanja, ko boste zmanjšali nered v svojih mislih in vesti. Še posebej ste odprti za nova spoznanja in razumevanje, lahko pa boste tudi občutljivo prisluhnili težavam drugih ljudi.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Danes imate močnejše občutke glede svojih dolgoročnih ciljev ali kariernih zadev, dragi škorpijon, in na tem področju vašega življenja se lahko pojavi poslanstvo. Lahko je vznemirljivo delati načrte ali si upati sanjati o novem cilju. Vaš poslovni čut je okrepljen z vašo intuicijo ali celovitim razmišljanjem in celostnim pristopom.

Pozitivna energija za razmišljanje in deljenje je z vami danes in jutri. Tranziti pomagajo, da pogovori tečejo gladko, kreativno razmišljanje pa lahko najde zadovoljive kanale ali medije. Izmenjave ena na ena so lahko še posebej koristne. Um je odprt, tako da se spremembe zdijo naravne. Osebni magnetizem je dober in srčne zadeve lahko uspevajo.

Misli tečejo, ustvarjalni proces pa tudi! Lahko je veliko dejavnosti z izmenjavo idej, komunikacijo s prijatelji in poplavo misli. Prijeten pogovor je lahko še posebej opazen. Prav tako lahko popolnoma uživate v tem, kamor vas zdaj ponesejo misli.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

To je lahko dober čas za jasnejše razmišljanje, dragi strelec, toda zdaj, ko ste videli realne podrobnosti, imate veliko pozitivnih stvari. To je odličen dan, da stopite nazaj in vidite širšo sliko. Pogovori in reševanje problemov v zvezi z družino, domom, starši, delom in zdravjem so lahko še posebej opazni.

S svežim razmišljanjem dneva se vam lahko porodijo odlične ideje. Morda boste zelo uživali v delu in gospodinjskih podrobnostih, ali pa je zdravje lahko središče in področje za reševanje težav. Sodelavci, družina ali drugi ljudje, ki delijo vaš dan, lahko bolj sodelujejo, kar vam pomaga, da se bolje počutite glede tega, kar počnete.

Pravzaprav lahko sodelovanje z drugimi spodbudi vašo motivacijo. Partner morda popolnoma razume nekaj, kar rečete, ali cilj, ki ga imate v mislih, in to je dober občutek.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Tranziti danes še posebej podpirajo vašo komunikacijo in ustvarjalni rezultat, dragi kozorog. Lahko se delijo spodbudne besede ali pa prejmete pozitivne povratne informacije, kar je prava spodbuda.

Najdete veliko razlogov za pozitivno razmišljanje in lažje ubesedite, kar želite, kar je lahko še posebej koristno po obdobju praktičnega in realističnega razmišljanja. Stvari, o katerih se trenutno strinjate z drugimi, so lahko spodbudne, vendar vaše razlike tudi bogatijo. To je pravi čas za predstavitev, pridobitev odobritve za cilj ali pridobitev naklonjenosti nekoga.

Morda so tudi vznemirljive ponudbe ali dobre ocene, ki vas motivirajo, in razpravljanje o nečem, kar vam je pri srcu, je zdaj lahko prijetno.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Morda boste zdaj dobili priložnost, da razčistite težavo v tesnem odnosu, dragi vodnar, ali pa boste prišli do odličnih idej, ko se boste z nekom zbližali. Voljen duh lahko okrepi povezavo. Tranziti danes in jutri spodbujajo pozitivno razmišljanje, kar je lahko še posebej dobrodošlo po nekaj dneh izrazito objektivnega in praktičnega razmišljanja.

Misli in pogovori o denarju, družini ali domačem življenju so zdaj opazni, poslovno razmišljanje pa je odlično. Nagnjeni ste k temu, da želite deliti in razpravljati o idejah z ljudmi, ki so vam blizu, in to je lahko zelo plodno.

Namesto ponavljanja starih vzorcev, ki vas držijo v zagati, poskusite drugačen pristop. Tako lahko zadovoljivo napredujete pri ideji ali projektu, ki prinaša denar ali dom.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Dobra energija vas spremlja, da danes ustvarite nekaj lepega ali lepe spomine, drage ribi. Izražate se z večjo lahkoto in na svoj način privlačite nove priložnosti. Morda boste prevzeli nova zanimanja, preučevali novo temo in morda uživali v učnem preboju.

Tranziti danes in jutri spodbujajo pozitivno razmišljanje in izmenjave. Zamisli o zdravju, dobrem počutju, delu in rutinah se lahko prav tako razcvetijo ali izpopolnijo z nadaljnjimi podrobnostmi.

Motivirani ste, da nadaljujete s svojimi projekti, ali pa se zdaj pojavi priložnost, da vidite težavo bolj pozitivno. Biti velikodušen s svojim časom in pozornostjo je nagrajujoče. Na srečo vaša zdrava pamet in intuicija dobro sodelujeta.

Komentarji (2)

smrkci (ni preverjeno)

Vdeževanje,slutnja in sanje so nične,kot porodnica si jih umišlja srce,če te z njimi ni obiskal najvišji ne obračaj svojega srca nanje.Vdeževanje,čarovnije,astrologije,numerologije so od hudiča (od vraga).Tisti človek,ki je kolikor toliko pri sebi ne bo veroval tem hudičem,ampak je peščica takih ki so še kolikor tolikor prisebi dan danes,od 1000000,% eden pa še ta malo vrjetno.

Pasulj (ni preverjeno)

Ka tebi je slabo?

In reply to by smrkci (ni preverjeno)

Starejše novice