Slika je simbolična.
Slovenec v Avstriji po sporu s pištolo nad drugega voznika.

Med voznikoma pri avstrijskem Linzu je v petek zvečer prišlo do vroče krvi, pri čemer je eden od njiju, po poročanju avstrijske policije gre za Slovenca, izvlekel pištolo ter z njo drugega udaril po glavi in mu pri tem prizadejal poškodbe.

Policija je storilca, ki je skupaj s sopotniki pobegnil s kraja dogodka, kasneje izsledila.

Začelo se je na rdeči luči

Do nesoglasij med 26-letnim in 20-letnim voznikom je prišlo v kraju Pasching v okrožju Linz-Land, pri čemer sta se moška pri rdeči luči sprva zmerjala, nato pa sta se odločila zadevo razčistiti na avtobusni postaji.

Po podatkih deželne policije je 20-letni slovenski državljan, ki je imel pri sebi pištolo, z njo nasprotnika udaril po glavi. 26-letnik je pri tem utrpel poškodbe glave

Kasneje se je sicer izkazalo, da je šlo za orožje s slepimi naboji, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Napadalec je s kraja dogodka pobegnil v vozilu še s tremi sopotniki, ki pa jih je policija po obsežni iskalni akciji izsledila. Proti četverici je policija vložila prijavo.

Komentarji (5)

1235678 (ni preverjeno)

uvozen s slov potnim listom al

5577 (ni preverjeno)

sigurn kak busanc al pa šiptar, slovenac

In reply to by 1235678 (ni preverjeno)

Labod (ni preverjeno)

Verjetno Slovenac ne Slovenec.

Hotel-diana (ni preverjeno)

Mi slovenclji smo angelčki, edino mi se znamo obnašati, mi nikoli nismo krivi za ničesar ker je naš mentalitet najboljši in najlepši 🤣 Mi smo same dobričine in smo vsi iz Ormoža doma!

Turistični hru… (ni preverjeno)

NE RAZMIN TE LJUDI... SAMO ZA DEBILE ZLOVENISTANSKE; DA DE VAN JASNO; ČE JE ZLOVENISTANSKA DRŽAVA NEKOMUR DALA DRŽAVLJANSTVO ZLOVENISTANA, JE NORMALNO KA JE ZLOVENISTXNEC, KA VAN BLESAVCON TUJ NEJ KAJ JASNO??? ČE PA VAS MOUTI DA IMA MEKDO DRŽAVLJANSTVO ZLOVENISTANA PA ITE PA NAJDITE TISTOGA ŠTERI JEMI JE DAL DRŽAVLJANSTVO IN SE SPRAVITE NA NJEGA KER JE TISTI OSEBEK KRIJV ŠTERI TALA FSEN PO VPREJK ZLOVENSKA DRŽAVLJANSTVA, JASNOOO!!!

Starejše novice