Vir: TIC Moravske Toplice
Turistično informacijski center Moravske toplice je včeraj otvoril nove poslovne prostore, ki so nastali s pomočjo finančne podpore Občine Moravske Toplice.

Včeraj, 7. decembra, je potekala otvoritev novih poslovnih prostorov Turistično informacijskega centra Moravske toplice. Slednjo je s svojim finančnim prispevkom omogočila Občina Moravske Toplice, ki je v obnovo skupno namenila 260.000 evrov

Prenovljeni prostori obsegajo sobe za opravljanje turistične dejavnosti, pisarniški del ter prostor za izposojo koles, ki je lociran pred poslovno zgradbo. 

Vir: TIC Moravske Toplice

Prenovo zaradi pomena centra omogočila občina 

Turistično informacijski center Moravske Toplice (TIC Moravske Toplice) ima za celotno turistično destinacijo in širšo regijo velik pomen. 

Zaradi tega in tudi z namenom nudenja kakovostnih storitev na področju gostoljubja in informiranja je Občina Moravske Toplice v vlogi ustanovitelja Javnega zavoda TIC Moravske Toplice in investitorja novega objekta za TIC Moravske Toplice uredila sodoben turistično-informativni center in nove poslovne prostore.

Stavba, kjer je nekoč v Moravskih Toplicah bila picerija in slaščičarna, vmes sedež PTIC-a in zatem Bike Centra, je s popolno prenovo letos ponovno zasijala, tokrat kot sedež Turistično-informacijskega centra (TIC) Moravske Toplice. 

Ta sredi termalne moravskotopliške destinacije in elegantno ter sodobno urejenega prostora za informiranje obiskovalcev in turistov nudi celostno podporo turistično-informativni dejavnosti. 

V objektu so vzpostavili tudi poslovne prostore oziroma pisarne in VR (virtualno-resničnostni) kotiček za obiskovalce. 

Vir: TIC Moravske Toplice

Na slavnostnem odprtju sta trak prerezala župan občine Moravske Toplice, Alojz Glavač in Sonja Bily, direktorica TIC Moravske Toplice

Vir: TIC Moravske Toplice
Vir: TIC Moravske Toplice
Vir: TIC Moravske Toplice
Vir: TIC Moravske Toplice

Komentarji (7)

telemach (ni preverjeno)

Zaj de pa daubo poklicni podžupan telemahovo pisarno

. (ni preverjeno)

Kajebilo prej tü notri?

Gost1 (ni preverjeno)

Ka je te članek kakšni hrvaški novinar pisal,informacijski center otvorili, namesto odprli, sram vas je lejko Sobotainfo, ka si ne preštete prle kak objavite

SSKJ... (ni preverjeno)

Poglej v pravopis preden pametuješ:

otvóriti -im dov. (ọ̄)
1. narediti, da kaj začne potekati, navadno slovesno, po predpisih; odpreti: otvoriti kongres, zborovanje; sejo otvori predsednik / otvoriti razstavo
2. izročiti, dati v javno, splošno uporabo, navadno slovesno, po predpisih: otvoriti cesto, most; otvorili so novo šolo
● zastar. deklica naglo otvori okno odpre
otvórjen -a -o:
cesta bo otvorjena prihodnje leto

In reply to by Gost1 (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Hrvati so vse izraze ka diši po bivši yugi zamenjali . Pri nas je g. Toporišič šel, naslednika še niso našli.

In reply to by SSKJ... (ni preverjeno)

BedakiLIDL (ni preverjeno)

Bobo nemre vkrej od mikrofona? 🤣 daj idi v penzijo.. Vive nega vec. stare kasete so v penziji

enkmet (ni preverjeno)

SSKJ... (ni preverjeno) pred 1 dan 9 uri ...otvoriti je hrvaška beseda, pa lahko pišeš kakor hočeš ... a ni lepše če je napisano ODPRLI so NOVO ŠOLO, CESTO, ..... OBVOZNICO novo TOVARNO,(dobro to v bližnji prihodnosti ne bo) .... deklica naglo OTVORI okno po kmečki logiki ona ODPRE OKNO.

Starejše novice