Mestna občina Murska Sobota prodaja kletni prostor v središču Murske Sobote.

Mestna občina Murska Sobota je na svoji spletni strani objavila namero o sklenitvi neposredne pogodbe za prodajo arhiva v kletnih prostorih na naslovu Kocljeva ulica 1 a:

Poslovni prostor - Arhiv v kletnih prostorih na naslovu Kocljeva ulica 1a Murska Sobota, površina 44,30 kvadratnega metra, ki je v solasti Mestne občine Murska Sobota.

Izhodiščna cena znaša 9300 evrov, v ceno pa ni vštet dvoodstotni davek na promet nepremičnin, ki ga plača kupec.

Ponudbe je potrebno oddati najkasneje do 27. decembra

Ponudba ali izjava o interesu za nakup predmetnega poslovnega prostora se lahko odda najkasneje do 27. decembra 2023 do 12. ure.

Ponudbo ali izjavo je treba predložiti pisno po pošti na naslov občine, na elektronski naslov občine ali pa osebno na vložišču Mestne občine Murska Sobota.

V primeru, da bo za nakup zainteresiranih več oseb, bodo z njimi po poteku roka za sprejem ponudb opravljena pogajanja ter bo prodajna pogodba sklenjena z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno.

Komentarji (4)

JožeinMarija (ni preverjeno)

Poslovni prostor - Arhiv v kletnih prostorih na naslovu Kocljeva ulica 1a Murska Sobota, površina 44,30 kvadratnega metra, ki je v solati Mestne občine Murska Sobota.

V solati? Pa kdo piše te članke?

Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec či že nekaj komentiraš kak skaus za vsaki objavljeni članek te se nauči šteti pa pijsati. Tele prizadeto vej ti pa fajn pijše v solasti in nej solati. To si sam nekaj zmišlavleš ka te lejko cejle dneve butaste komentare pijšeš pod stotimi nickami. Prekleti peder zamazani...gnoj od gnoja si razmiš.

In reply to by JožeinMarija (ni preverjeno)

JožeinMarija (ni preverjeno)

Napiši email pa ti pošlen print screen. Če ne bi komentejrau na bi popravili. Kapiš, ti suhi pederčina?

In reply to by Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Nixi (ni preverjeno)

Od kod vam samo 2 odstotka davka????

Starejše novice