Foto: Niko Časar
V soboto, 2. decembra, je na Miklavževem koncertu v Zeleni dvorani Puconci nastopila priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar.

Zelena dvorana Puconci je včeraj zvečer gostila enega najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov leta, koncert izjemne slovenske pevke Nine Pušlar

Občinstvo je bilo priča nepozabnemu večeru, ki ga je zaznamovala čarobnost njenega glasu in nalezljiva energija na odru.

Nina Pušlar, priznana vokalistka svoje generacije, je stopila na oder in takoj prevzela občinstvo s svojim močnim in čustvenim izražanjem. 

S svojimi največjimi uspešnicami, kot so Svet je tvoj, To mi je všeč, Nina, Nina, Nina, je ustvarila vzdušje, ki je ganilo srca vseh ljubiteljev dobre glasbe.

Zelena dvorana Puconci je postala prizorišče edinstvenega glasbenega doživetja, kjer je Nina Pušlar s svojim čarobnim nastopom navdušila občinstvo. 

Obiskovalci so bili deležni ne samo glasbene poslastice, ampak tudi nepozabnega vizualnega spektakla, ki je poudaril umetniško moč Nine Pušlar.

Utrinke s koncerta si oglejte v spodnji galeriji.

Komentarji (7)

hajdukovac1 (ni preverjeno)

gremo v STOŽICEEEEEE

...... (ni preverjeno)

Ge san se tak fejst đaukala od njenij pesmi, ka se mi vse maska razmazala, pa san vo z dvorane prisla kak cista druga oseba...sploj so me nej prepoznale

Aladar25 (ni preverjeno)

Jaz pa sem drkal in mi je prišlo.

In reply to by ...... (ni preverjeno)

Pojb (ni preverjeno)

Ka tau za mešo bilau?

vremenkovič (ni preverjeno)

pijše: ob čarobni glasbi....od gda je tou čarobna glasba? žvake za seljake

Janez janša (ni preverjeno)

Vremenkovič največji seljak si ti tu na forumi. Tij pa Df si lejko roko podata šalabajzera dva

In reply to by vremenkovič (ni preverjeno)

Ficlek (ni preverjeno)

Tij bi očitno ščel meti Ceco. Idi v Srbijo.

In reply to by vremenkovič (ni preverjeno)

Starejše novice