Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Maribor mora v blagajno Nogometne zveze Slovenije plačati 2500 evrov.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je po zaostalih tekmah 3. kroga Prve lige Telemach, ki so jih prestavili zaradi poplav v državi, izrekel največjo kazen Mariboru. 

Štajerski klub mora zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačati 2500 evrov.

Jeglič je kazen dosodil zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, večkratnega žaljivega skandiranja, metanja petard, uničenja stolov, ki so jih metali tudi na igrišče.

Mura bo v blagajno Nogometne zveze Slovenije nakazala 1400 evrov, prav tako zaradi nešportnega in neprimernega vedenja njenih podpornikov. Ti so večkrat žaljivo skandirali, izobesili transparent z žaljivo vsebino in prižigali bakle.

David De Senna Fernandes Sualehe, igralec ljubljanske Olimpije, pa je zaradi izključitve, posledica preostre igre, dobil prepoved igranja na dveh tekmah.

Komentarji (7)

black panter

NZS lopovi

tr0llnad0 (ni preverjeno)

Kapa to ka so prenos na Š1 prekinili? NZS MAFIJA!

janšist (ni preverjeno)

Glavno ka nej of štajerec v Soboti zmago. Šimundža te tak pomali leto iz Maribora.

Mura 2024 (ni preverjeno)

drugo leto začata pri Muri Šimunđa glavni trener, pomočnik pa Cifer. Mura 99,99% špila v Evropi! Novi sponzori na vidiki, ščejo meti zgoraj zapisano!

In reply to by janšist (ni preverjeno)

grobar (ni preverjeno)

ge mijslen,ka bi se mogo fuzbal preseliti v gledališče.Aja,te pa nede več pejnez na nzs.Tou pa zdaj rejsan pretiravlejo.Te pa se novinarčki razpijšejo,kak je bilou vzdušje na stadioni faj.Te do pa pijsali, kak je bilou v gledališču fajn.

. (ni preverjeno)

Za takšne ljudi se špila fuzbal?

lukčev mesec (ni preverjeno)

In potem je disciplinski sodnik doživel orgazem, ko je izrekel kazen in v blagajno NZS spravil dobre 4 tisočake.

Starejše novice