Slika je simbolična.
Svet zavoda Javno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan je na današnji seji imenoval novo vršilko dolžnosti direktorja RIS Rakičan.

Kot smo poročali, se je novi svet zavoda Javno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan danes sestal na svoji drugi redni seji.

Mojca Breščak, Petra Cajnko, Franc Kramar in Uroš Bagari, ki so bili na sedmi redni seji mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota imenovani v svet javnega zavoda so na današnji seji imenovali novega vršilca dolžnosti direktorja Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan.

Petra Cajnko, novopečena predsednica javnega zavoda je potrdila informacije Sobotainfo, da se za vršilca dolžnosti direktorja Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan imenuje Tatjana Buzeti.

Sledi vpis novega vršilca dolžnosti direktorja v sodni register

V sklopu tega so novi vršilki dolžnosti direktorja in ustanoviteljici naložili tudi nekaj nalog:

»Svet zavoda predlaga kadrovski službi javnega zavoda, da takoj pristopi k vpisu novega vršilca dolžnosti direktorja v sodni register, da bodo lahko vse ostale zadeve tekle tako, kot morejo. 

Prav tako predlagamo novi vršilki dolžnosti direktorja, da preveri koliko letnega dopusta še ima dosedanji direktor Robert Celec

Zamenjava ključavnic in uničenje žigov s podpisi dosedanjega direktorja

Primopredaja poslov se bo začela izvajati jutri, člani sveta zavoda pa so sklenili, da se morajo predati vsi ključi, finančni dokumenti in materialna stanja, da se predstavijo zaposleni in trenutna organizacija dela.

»Robert Celec je dolžan vrniti vse predmete, ki jih poseduje s strani javnega zavoda. Govorili smo tudi o tem, da se v izogib morebitnim težavam pristopi k menjavi ključavnic na vratih pisarn, lokala in vhodov.

 Ker do sedaj niso imeli nobene evidence imetnikov ključa in evidence žigov, nobenega številčenja žigov, da se to začne izvajati in da se žigi s podpisi dosedanjega direktorja uničijo, da se pridobijo novi.«

Naročili bodo tudi ponovno revizijo

Na seji so sklenili tudi, da bodo naprosili ustanoviteljico, da izvede ponovno revizijo oziroma naloži pripravo mnenja notranje revizijske službe, predvsem o vseh pogodbah, ki jih je javni zavod sklenil od 1. aprila 2023 do danes. 

S 3. januarjem 2024 bo objavljen tudi novi razpis za direktorja, ta bo odprt 14 dni. Člani sveta zavoda se bodo ponovno sestali v tednu od 22. januarja naprej.

Komentarji (9)

kuntakinte (ni preverjeno)

...vse dveri hermetsko doj zaprejti...samo ka... pojeb od Tine noude notri prišeu

veszprem (ni preverjeno)

Idi si napotnico zrihtaj pa ne tejži več s temi plitvimi forami, ka si nej niti duhoviti, še menje pa znimivi ali originalen. Si pač navaden debilček.

In reply to by kuntakinte (ni preverjeno)

kuntakinte (ni preverjeno)

...zakoj se pa te čejšeš???...

In reply to by veszprem (ni preverjeno)

janšist (ni preverjeno)

Na OŠ I do pa meli veselico ka de Tomaž často. Bravo !

Golobist (ni preverjeno)

janšist. Tij boš pa gvüšno na toj veselici za predpražnik, ka do si od tebe čevle brisali.

In reply to by janšist (ni preverjeno)

Vinetu (ni preverjeno)

no sedaj pa sami nesposobni nakupu, kateri v življenju niso joč ustvarili,razen,da so koristniki proračuna, takšnega in drugačnega....mislim,da se bo občina v naslednjih letih ukvarjala s tem kako zavod ukiniti in vse obveznosti poplačati....da jih ni sram, samo eni in isti na kupo,samo,da imajo pravi kaput.... pa kak ni te partizane sram....

. (ni preverjeno)

da ne bi graščak koga pričako v kakšni sobani....

Pederčina (ni preverjeno)

Tale Buzijeva me spominja na gumijasto Ančko!

debeli fuknjenec (ni preverjeno)

se bom prijavil
Sigurno uspem
Bom sigurno najboljši od vseh dosedanjih direktorjev

Starejše novice