Slika je simbolična.
Prišlo je do tragične prometne nesreče, v kateri je voznica pri speljevanju s parkirišča trčila v 72-letnega pešca, ki se je pri tem tako hudo poškodoval, da je podlegel poškodbam.

Včeraj ob 17.40 se je v Kopru, na Srebrničevi ulici, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

41-letna voznica osebnega avtomobila doma iz Kopra je z osebnim avtomobilom speljevala s parkirnega prostora v smeri proti Novi ulici.

V tem času je po vozišču z njene desne strani prišel 72-letni pešec doma iz Kopra, v katerega je voznica trčila s prednjim delom vozila. Po trčenju je pešec padel po vozišču in se huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnico Izola, kjer je ponoči umrl.

Policisti bodo zoper voznico napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Komentarji (4)

ZTR_ (ni preverjeno)

Koperinfo?

1337 (ni preverjeno)

KOPERINFO!11

In reply to by ZTR_ (ni preverjeno)

sokolec (ni preverjeno)

Ne vem kako je prišlo do nesreče in je ne morem komentirati. Na žalost so pešci sami dostikrat krivi, da pride do nesreč - tudi smrtnih. Najhuje je zdaj jeseni in pozimi, ko je hitro tema, dostikrat megla ali dež. Dosti se jih sprehaja po cesti brez svetlobnih teles oz. znakov in oblečenih v temna oblačila. Saj ga voznik ne more videti in se ga zelo težko izogne, če ga zagleda v zadnjem momentu. Dnevno se vozim skozi Lipovce - katastrofa zjutraj šolarji, zvečer pa starejše ženske - po 2,3 skupaj. Eno staro ,,babo,, bi skoraj povozil že nekajkrat, ker se sprehaja po sredini ceste. Zakaj policija nikoli ne kazni takih, in takih, ki se po kolesarski stezi vozijo v nasprotni smeri?

komunist, (ni preverjeno)

če je bil volilec janševe stranke ga tak ni bio škoda

In reply to by sokolec (ni preverjeno)

Starejše novice