Slika je simbolična.
Osebno vozilo je na območju Sevnice zbilo pešca. Za volanom pa je sedela direktorica Policijske uprave Kranj.

V soboto zjutraj, okoli pol osme ure, na lokalni cesti v okolici Sevnice se je zgodila prometna nesreča, so za 24ur.com potrdili na Policijski upravi Novo mesto. 

Pojasnili so, da je bil pešec, ki ga je zbilo osebno vozilo, v nesreči huje poškodovan. 

Za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj

Hudo poškodovanega pešca so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju, so policisti sporočili za 24ur.com. 

Po neuradnih informacijah 24ur.com je za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj Melita Močnik, ki je vodenje Policijske uprave Kranj prevzela 29. marca 2021. 

S policije so sporočili, da je postopek, ker je bila v prometni nesreči udeležena oseba, zaposlena na policiji, prevzel posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva. 

Preiskava dogodka sicer še poteka, tudi ni še znano, ali je nesreči morda botrovala prekomerna hitrost ali prisotnost alkohola. 

Komentarji (4)

kvasko (ni preverjeno)

So jo testirali na alkotestu, negativna...kaj pa mamila ? Aja, levi so na vladi, to je pri njih v zraku :) .

Vinko13 (ni preverjeno)

Daj ne motaj, vsakemu se lahko tou zgodi.
Zdaj če je policistka jo trgej ščasik zaprejti za to?

In reply to by kvasko (ni preverjeno)

njiva

Ges ne ven zakoj to telko pozornosti zeme in se časi piše se negativno o njej. Vepa una je tak človek, kak mi si in sakšome se to leko zgodi. Tisto, ka bi mogli napisati, tisto pa ne pišete, npr. da što ropa, što koga buje ali kradne... Itd. Dajte tiste v javnost z imenom in priimkom, da mo vsi znali što gej.

Gutko (ni preverjeno)

Ne seri vse gre po pravilih saj živiš v pravni državi..... 💣

Starejše novice