Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 12. avgusta 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Danes prepoznate vrednost samodiscipline, dragi oven, ali pa imate priložnost videti prednosti svojega trdega dela, načrtovanja in truda. Želite se počutiti koristne in organizirane in spravljanje stvari v red je lahko najbolj privlačno za ta namen.

Morda se boste dogovorili glede nečesa ali nekomu odprli svoje srce. Želja je vsekakor močna, naj vas ne bo strah. Prepustite se toku dogodkov.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Današnji dan je koristen za majhne korake k izboljšanju odnosov, dragi bik. Počutiš se močnejšega, če se počutiš varnega in neodvisnega. Želite vedeti, da ste na vrhu stvari, zlasti glede denarja, doma, družine ste lahko v odličnem položaju.

Če nekoliko upočasnite, lahko zelo dobro izboljšate kakovost vašega dela ali projektov. Svoje zamisli in načrte lahko delite tudi z ljudmi, ki so vam blizu, in danes zelo uživate v procesu tega.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes ste v odlični formi za pozornost do majhnih, a bistvenih nalog, korak za korakom in enega za drugim, dragi dvojčki. To je pravi čas, da vas jemljete resno in učinkovito komunicirate ali pridobite dober občutek za svoje prioritete.

Organizacija je za vas danes res enostavna! Hkrati je komunikacija bolj ustvarjalna ali fascinantna, prijatelji pa so lahko vir navdiha. Cilji sreče je v pozitivnem fokusu. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Danes lahko dobite nekaj odličnih idej o služenju denarja, poslovanju in izboljšanju doma, dragi rak, in delo, porabljeno za posamezne ali zasebne projekte, vam lahko zelo koristi. Morda boste motivirani, da dokončate projekt, ki ste ga pustili nedokončanega.

To je dober čas, da se osredotočite na širšo sliko in odložite drobne razlike in težave, zlasti povezane z vašim čustvenim svetom, osebnim življenjem ter domačimi in družinskimi zadevami. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes bolj ceniš logičen, urejen pristop k svojemu svetu, dragi lev, vendar si tudi v popolni formi za ustvarjalnost in samoizražanje Karkoli počnete, se danes zdi privlačno in edinstveno! Sledite svojemu notranjemu vodniku ali muzi, ki lahko spodbudi druge, da želijo storiti enako.

Ste v odlični formi tako za sodelovanje kot za samostojno delovanje. Hkrati pa Luna preživi dan v znamenju za vašim in oddih ali uživanje v spremembi tempa lahko naredi čudeže za vaše razpoloženje in duha.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Vidite, da je danes vredno narediti več reda v svojem življenju, draga devica. Vaše zasebno življenje je danes bogato. Čeprav se še posebej zavedate svojih dolžnosti do zunanjega sveta, se zdi, da v vašem čustvenem življenju prevladujejo podporni vplivi.

Vaš um se lahko odpre ideji ali projektu. Zdi se, da je boljši stik z vašimi notranjimi potrebami trenutno ključ do krepitve vašega življenja. Družite se.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Lahko je naporen čas za študij, sodelovanje pri projektih, skupne dejavnosti ali organiziranje skupinskega podviga, draga tehtnica.  Hkrati so lahko prijatelji ali sodelavci vir priložnosti za razširitev znanja in izkušenj.

Nov pristop k razmerju lahko danes pride sam po sebi ali pa do osvežitve pride z vašimi osebnimi interesi, slogom komunikacije ali trudom pri učenju. Morda boste tudi lažje odložili skrbi in se posvetili večjim prednostnim nalogam.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Želite biti produktivni in vaše ambicije so danes prijetno spodbujene, dragi škorpijon. Pogovor je lahko bistvenega pomena, da se spravite v zelo pozitivno razpoloženje. Vaša sposobnost, da sledite in podkrepite svoje besede s trudom in dejanji, vam pomaga, da danes zasijete.

To je močan čas za vaš ugled in prizadevanja, povezana s poslom, delom, navadami in zdravjem. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Vaše pričakovanje, da vam drugi pridejo na pol poti, izboljša vaše današnje povezave, dragi strelec. Ste potrpežljivi z ljudmi in vero lahko povrnete s praktično pomočjo ali prijaznimi gestami in ponudbami.

Ozračje je zrelo za izboljšave in dovolite si eksperimentirati in tudi narediti kako napako. Vaš duh, da se podate na novo ozemlje, je močan - vključeni so vaši sektorji samoizražanja, kar povečuje vaše razpoloženje in samozavest. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Danes imate odlično energijo za produktivnost in osredotočanje na prioritete, dragi kozorog. Odpirate se novim pristopom in komunicirate na nove načine. Pripravljenost, da opustite slabo navado ali negativno razmišljanje, se zdi pravi način, da v svoje življenje pritegnete več pozitivnosti.

Povezave z družino so bolj sočutne ali ustvarjalne. Ko se odprete, se zdi, da drugi bolj sodelujejo in vas podpirajo. Odločeni ste lahko za spremembe in izboljšave.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Dragi vodnar, svež pristop k odnosom pride sam po sebi in je lahko zelo uspešen. Imate več poguma, da izrazite svojo naklonjenost, ki se lahko odraža v nekom posebnem. Čas je, da iskreno prisluhnete skrbem in zamislim drugih, tudi če se ne strinjajo z vašimi.

Morda se vam bo zdelo še posebej enostavno začeti pogovor ali izraziti sebe in svoje potrebe. Motivirani ste, da stvari opravite prek odnosa ali določene osebe. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Vaše prioritete so danes prijetno jasne, drage ribe. Urejanje domačega življenja je lahko privlačno, saj ga vidite kot prvi korak k pomembnim spremembam. Na misiji ste, da se počutite bolj organizirani, imate nadzor in ste na vrhu svojega življenja.

Nove ali izboljšane metode izhajajo danes iz bolj celostnega razumevanja vaše trenutne situacije. Spremembe v vašem odnosu do drugih so lahko subtilne, vendar lahko vodijo do znatnih izboljšav. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
jesse99

Sem Ribe, ki so pogosto znane po svoji empatiji, ustvarjalnosti in intuiciji, ki so lahko dragocena prednost v različnih vidikih življenja. https://wordleunlimited.online/hoop-grids

Starejše novice