Foto: Saša Žerdin
V trgovskem centru BTC City Murska Sobota se je pred dnevi odprl nov gostinski lokal Cafe bar Ritual. Preverili smo, kako izgleda in kakšna je ponudba.

Konec marca smo poročali, da bo Cafe bar Piccolo, kjer po mnenju bralcev Sobotainfo pripravijo najbolj okusno kavo v Pomurju, že kmalu dobil bratski gostinski lokal, ki bo prav tako znotraj nakupovalnega središča BTC v Murski Soboti. 

Lastnik lokala Amadej Časar nam je takrat zaupal, da mu daje uspeh, ki ga je doživel v trenutnem lokalu, in zadovoljstvo strank, nov zagon. Zaradi tega se mu je porodila ideja po širitvi. 

»Zakaj se ne bi širili, če je priložnost,« je dejal in namignil, da se nov lokal obeta že v mesecu maju. 

V Murski Soboti se je odprl nov gostinski lokal Cafe bar Ritual

In res, v prostorih nekdanjega Lagev bara se je minuli konec tedna, po nekaj letnem zaprtju, odprl nov gostinski lokal imenovan Cafe bar Ritual

Za nov lokal je Časar pojasnil, da želi v njem pisati nekoliko drugačno zgodbo kot v Piccolu, a vendarle s ponudbo na enako visokem nivoju. 

Gostinski lokal je nekoliko prenovil in ima pridih modernega in elegance, s čimer namerava mlad gostinec dodatno obuditi dogajanje v trgovskem centru in vanj privabiti tako mlade kot tudi starejše.

Trenutno prenavljajo tudi veliko teraso na zadnji strani trgovskega centra, katero želijo v kratkem tudi pokriti, da bo primerna za vse vremenske čase. 

Lastnik obljublja osveženo ponudbo

Poleg prenovljenega interjerja želi lastnik v Cafe bar Ritual uvesti tudi osveženo ponudbo, govorijo celo o sladicah.

Opažajo namreč, da je v nakupovalnih središčih pomembno, da imajo ljudje, ki dopoldan zahajajo v trgovine, možnost, da si ob tem privoščijo še nekaj slastnega. 

Komentarji (2)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
Niko i ništa (nepreverjen)

Fajn.

Sabonis (nepreverjen)

Super, naš varaš se prebuja
Že ste začali komentirati za zavistni prekmurci

Starejše novice