Vir: Facebook, Mestna občina Murska Sobota
Zaradi del na vodovodnem omrežju bo v Murski Soboti danes spremenjen prometni režim.

Mestna občina Murska Sobota obvešča, da bo danes v veljavi popolna zapora na območju križišča Partizanske in Industrijske ulice. 

Ob tem dodajajo, da bo urejen obvoz.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Abs (nepreverjen)

Najboljše je celo Soboto razkopati, nazaj pa zakrpajo, kot da drugih strojev, razen lopate, ne poznajo. Poglejte si Zvezno ulico. Tisti zakrpani pas je hujši kot, če bi se vozil po makedamu. Da Grajske ulice ne omenjam. Sramota za izvajalca. Ne razumem, kje so nadzorni organi, kje so inšpekcije, kje je občina....??!!?? Moramo res občani vse to požreti? Vsepovsod, kjer je zakrpano, je s časom posedeno, ne odgovarja pa nihče in nihče ne popravlja. Ali ne obstaja garancija za vsako izvedeno delo? Poglejte si kakšne ulice imamo po MS. Vsaka, ki je zakrpana, je hujša kot makedam. Sobotainfo, pisali bi rajši o kvaliteti izvedenih del in tukaj raziskovali....

smek (nepreverjen)

Peški odi nej pa ka se brezveze buniš. Grajska je še sploj nej končana ti pa se že pameten delaš. Še vejče luknje bi mogle biti ka bi malo brezobrazne šofere doj stavile. Najbole ove marke pa goričance, keri odijo v Soboto dirkat pa se preseravat z avtojami, voziti se pa itak niti eden pošteno ne vej.

In reply to by Abs (nepreverjen)

Finn Kinsella (nepreverjen)

So far this year, I've worked online and am a full-time student. I'm using an online business opportunity I heard about that has made a lot of money. It's very simple to use, and I'm glad I found it. This is what I do.

Just open the link------------------------>>> https://topearner01.blogspot.com/

Starejše novice