Vir: Instagram - Sanja Grohar Kovič
Znana slovenska vplivnica ter nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar Kovič je danes na družbenem omrežju Instagram razkrila, da je še drugič postala mamica.

Sanja Grohar Kovič, znana slovenska vplivnica, pevka in nekdanja miss Slovenije, je na družbenem omrežju Instagram danes s sledilci delila veselo novičko - s partnerjem se je razveselila drugega sina. 

Znana Slovenka se je razveselila drugega fantka

Da pričakuje drugega otroka, je znana Slovenka sporočila februarja, ko je na družbenem omrežju v dolgi beli obleki razkrila svoj nosečniški trebušček in zraven zapisala: »Najlepše rojstnodnevno darilo«. Dodala je hešteg: dojenček številka 2.

Danes zjutraj pa je s sledilci delila veselo novico, da se jima je pridružil fantek Valentin. Številne čestitke se že vrstijo.

»14. 7. our hearts are full. Pridružil se nam je Valentin. Zelo hvaležna babicama Nadi & Tiji za vso pomoč pri porodu ter vsem ostalim krasnim babicam,« je zapisala. 

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Pujsa Pepa (ni preverjeno)

Vplivnica, hahahahah ma koga vi to zajebavate?

HolobovaPrincesa (ni preverjeno)

Ne poznan nej pod misico, nej pod pevko... nej kak vplivnico... a zdaj vsak keri se snema pa davle na instagram je vpliven? Ge man 2 insta accounta... torej san duplo pomembna???

Reden (ni preverjeno)

Ne. Samo ljubusumna.

In reply to by HolobovaPrincesa (ni preverjeno)

pohorski bataljon (ni preverjeno)

me tak srat tišči
da kar škripam z zobmi

In reply to by Reden (ni preverjeno)

stari komunist (ni preverjeno)

useri se dečko
tak prav mastno
in smrdljivo

In reply to by pohorski bataljon (ni preverjeno)

mraula (ni preverjeno)

Tudi siromašnim oz. povprečnim državljanom se rodijo otroci, pa o tem nihče nič ne piše. Aja bogatuni in vplivneži so No1

.... ..... (ni preverjeno)

Taki običajno niso bogatuni in vplivneži, pač pa zafrustrirani moralni revčki, ki se s pomočjo medijev izpostavljajo in iščejo svojo veljavo!

In reply to by mraula (ni preverjeno)

Zl1991dbh (ni preverjeno)

Kak ste vi prizadeti... bokibogme. To prikazujete, kak neka pozitivnoga. Gucin o besedi vplivnica. My ass vplivnica. Pa te so mladi oz. mladina zasenjani. Zakoj li. Sran vas je lejko. Rajsi kaj cednoga napisite. O nekon, ka je na podlagi znanja neka oz. nešče. Ženska bila na zavodi ali pa v kaksi bouti delala, ce ne bi blo interneta in van podobnih.

ZTR_ (ni preverjeno)

Koli me burac za njeno ščene.

Xxxxx (ni preverjeno)

Zakoj?......zato ka tij nemreš nekaj na svet spraviti. Tele prizadeto.

In reply to by ZTR_ (ni preverjeno)

99 (ni preverjeno)

Gre za redko "svetovno znano" vplivnico, ki je rodila!? Brez nje niti SLO ne bi bila to, kar je. Zares "vrhunski dogodek", o katerem lahko ostala dekleta in žene le "sanjajo"!

stricky (ni preverjeno)

za pokozlat

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice