Slika je simbolična.
Skupina MOL začenja spremembo zunanje podobe bencinskih servisov v mreži MOL & INA. Prvi bo zunanjo podobo spremenil bencinski servis na Lendavski ulici v Murski Soboti.

Skupina MOL je ob prevzemu družbe OMV Slovenija in njene mreže bencinskih servisov po Sloveniji v začetku julija napovedala, da bodo bencinski servisi iz mreže nekdanjega OMV (danes MOL & INA) začeli svojo zunanjo podobo postopno spreminjati v začetku septembra.

Bencinski servis na Lendavski ulici kmalu z novo podobo in ponudbo

Dela se bodo najprej pričela na bencinskem servisu na Lendavski ulici v Murski Soboti, in sicer v ponedeljek, 4. septembra, trajala pa bodo predvidoma teden dni. V času spremembe zunanje podobe bo bencinski servis obratoval kot običajno.

»Po zaključku prenove zunanje podobe bo strankam na bencinskem servisu na voljo vrhunsko MOL EVO gorivo, z obstoječimi bencinskimi servisi MOL po Sloveniji pa bomo poenotili tudi prodajni program v trgovini,« so ob tem sporočili iz Skupine MOL.

»Prizadevali si bomo, da bodo dela potekala na način, ki bo za stranke čim manj moteč«

Kot so še dodali v Skupini MOL, bodo lahko stranke kljub tem spremembam na bencinskem servisu predvidoma do sredine oktobra še uporabljale program zvestobe Smile & Drive, saj je prehod na enoten informacijski sistem in s tem na program zvestobe MOL Move načrtovan od predvidoma druge polovice oktobra naprej, prav tako pa bo potekal postopoma – bencinski servis po bencinski servis.

Bencinski servis na Lendavski ulici bo prav tako obdržal obstoječo gastronomsko ponudbo, saj je vpeljava Fresh Corner ponudbe na tej lokaciji predvidena kasneje. 

»Prizadevali si bomo, da bodo dela potekala na način, ki bo za stranke čim manj moteč, bencinski servisi, ki bodo v fazi spreminjanja zunanje podobe pa bodo tudi drugod po Sloveniji v času del obratovali kot običajno, z morebitnimi omejitvami na določenih segmentih servisa,« so še sporočili iz MOLA.

V septembru so sicer načrtovane še spremembe zunanje podobe na bencinskih servisih: Novo mesto Ljubljanska, Celje Ljubljanska, Litija, Ljutomer, Sežana Partizanska 63a, Postojna, Slovenske Konjice, Senovo in avtocestnem servisu Dobrenje.

Do predvidoma aprila prihodnje leto bo tako celotna mreža skladna s podobo blagovnih znamk Skupine MOL. Vrhunsko gorivo MOL EVO pa bo strankam v celotni mreži MOL v Sloveniji na voljo od najkasneje 1. januarja 2024.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
itakjetak (ni preverjeno)

N1 piše, da je MOL dva bencinska v MS prodal Shell-u. Shell bi naj prevzel tudi en bencinski servis v Ljutomeru. Glede na to, da bo MOL trenutni OMV servis preoblekle v MOL zunanjo podobo bo manjši MOL na Lendavski valda postal Shell. Potem pa bo verjetno Shell prevzel še bencinsko ob TUŠ supermarketu na bakovski.

Heheheeeze (ni preverjeno)

Tan pri tusi prevec ide ka bi shelli dali

In reply to by itakjetak (ni preverjeno)

Tamarazan (ni preverjeno)

Pa kdaj bodo ukinoli korona NATEG delovni čas kaj se grejo ima da so vse črpalke najmanj do 10 odprte ali kaj je zdaj to a še vedno živijo v korona NATEGU?! Pizda jim materna ne delovna!

. (ni preverjeno)

Daj ne bluzi či si nesposoben do 10 večer natankati ti nega pomouči.

In reply to by Tamarazan (ni preverjeno)

Lolii (ni preverjeno)

Ti si pa en neolikanec,kdo si ti,da bos ti govoril,kdaj in kako bodo odprti bencinski servisi!!!
A te se vedno nategujejo,kaj pa drzis to vsrano rit!!!

In reply to by Tamarazan (ni preverjeno)

uratecenicnerece (ni preverjeno)

hitreje tipkaj pa de zadosta casa za tankati

In reply to by Lolii (ni preverjeno)

Lolii (ni preverjeno)

Sto si pa ti.ka bos guco,da naj zapirajo pa kak dugo so naj odprejte crpalke?
Tejbe lekar se vedno nategujejo,samo nej corona!

In reply to by Tamarazan (ni preverjeno)

2g (ni preverjeno)

živel Orban
Živel Trump
dol z golobom

Starejše novice