Delovni čas bencinske črpalke Petrol v smeri proti Rakičanu, ki je prvotno delovala 24ur, zdaj pa je odprta le do 23. ure, moti številne voznike. Pri družbi Petrol smo preverili, zakaj je prišlo do spremembe delovnega časa.

V uredništvo Sobotainfo smo dobili sporočilo bralca, ki je izpostavil, da je vse od obdobja epidemije koronavirusa naprej spremenjen delovni čas bencinske črpalke Petrol na Panonski ulici v Murski Soboti v smeri proti Rakičanu. 

Edina bencinska črpalka, ki je bila odprta vseh 24 ur, spremenila delovni čas

Kot je zapisal, je omenjena bencinska črpalka zaradi epidemije spremenila delovni čas in je namesto 24 ur odprta zgolj do 23. ure

Zaposleni tam naj bi takrat obljubljali, da se bo delovni čas črpalke ponovno spremenil nazaj na 24-urno obratovanje, ko se bo situacija z epidemijo umirila in se bo ukinila t. i. policijska ura, a se to ni zgodilo.

Bencinska črpalka Petrol na Panonski ulici še danes, več kot eno leto po uradnem koncu epidemije, obratuje po prilagojenem delovnem času, in sicer vsak dan do 23. ure, je zapisal bralec.

Vozniki primorani iti na avtocesto, kjer je bencin dražji in potrebna vinjeta

Kot je še izpostavil bralec Sobotainfo, je težava predvsem v tem, da gre v tem primeru za edino bencinsko črpalko v Murski Soboti in okolici, ki je obratovala vseh 24 ur.

Sprememba delovnega časa na tej črpalki zato moti številne voznike, ki se na primer vozijo ponoči in bi želeli uporabiti bencinsko črpalko tudi po 23. uri.

»Tako smo primorani iti na bencinsko črpalko na avtocesto, kjer je bencin dražji, hkrati pa je za avtocesto potrebna še vinjeta, ki je prav tako nimamo vsi,« je še zapisal bralec.

Kaj odgovarja Petrol?

Odločili smo se, da se obrnemo na odgovorne v družbi Petrol in jih povprašamo, zakaj je prišlo do spremembe delovnega časa na bencinski črpalki Petrol v Murski Soboti in ali morda razmišljajo o tem, da bi ponovno vzpostavili 24-urno delovanje na tej lokaciji. 

Kot so nam pojasnili v družbi Petrol, na spremembo delovnega časa na bencinski črpalki v Murski Soboti ni vplivala zgolj epidemija, temveč tudi zmanjšano povpraševanje v nočnem času, zaradi česar so se odločili, da prilagodijo delovni čas glede na potrebe tukajšnjih prebivalcev.

»Družba Petrol nenehno spremlja povpraševanje po svojih storitvah in prilagaja delovni čas svojih prodajnih mest glede na dejanske potrebe obiskovalcev. Za prilagoditev delovnega časa smo se odločili, ker je bilo v nočnem času v Murski Soboti povpraševanje po gorivu manjše,« so za Sobotainfo pojasnili na Petrolu.

Dodali so, da sami doslej s strani prebivalcev niso prijeli nobene pritožbe zaradi spremembe delovnega časa na tej lokaciji. 

O ponovni vzpostavitvi 24-urnega delovanja ne razmišljajo

Ker po bralčevih besedah potrebe za obratovanje bencinske črpalke v nočnem času tudi v Murski Soboti so in bi si številni želeli, da se vrne 24-urno obratovanje, smo Petrol povprašali še o tem, ali morda razmišljajo, da bi ponovno spremenili delovni čas omenjene črpalke. 

»Trenutno ne razmišljamo o tem,« so še dodali v družbi Petrol. 

Komentarji (36)

tutu (ni preverjeno)

Narod je enostavno grato razvajeni. Od 23:00 do 6:00 v MS nemreš tankati. In to je problem? Kelko lidij je te v ton časi sploj na poti, ka bi teoretično mogli tankati? Valda nej dosta. V teh 7 vraj pa tudi nemreš taaak fejst nucati bencina, ka nebi mogo počakati do gojne. Ali pa tanka popoldnevi/zvečer...

. (ni preverjeno)

Žeja je velika, pa včasih po gumije skočim. Bomo pač pazili bolj.

In reply to by tutu (ni preverjeno)

BogomirFaflek (ni preverjeno)

Prav tak. Noč je za spati.

. (ni preverjeno)

joj omg mores se z avtojon pelate malo bole dale, ka natankas adijo nej . XD pazte ka ne zosvicate ger :D

tito (ni preverjeno)

vam bom dal 40 litrov bencina na mesec
pa bodo pumpe lahko odprte samo 1 uro na dan

In reply to by . (ni preverjeno)

Pametni (ni preverjeno)

odprtje pumpe 8 ur več
dva delavca zaradi varnosti to je 16 ur na dan plus dopusti plus bolniške je to kar
najmanj 500 evrov
stroškov na dan več
pomeni 30 dni krat 500 evrov je 15 000 evrov stroškov več na mesec
In to zato da si bodo 3 socialkoti prišli po 5 litrov bencina tankati ponoči
Jok brate odpade
Sem namreč delničar Petrola in zagovarjam da se pumpa zapre ob 23 tih

In reply to by tito (ni preverjeno)

JaroslavPoorivalka (ni preverjeno)

Globoko..
Veleum si

In reply to by Pametni (ni preverjeno)

pohorski bataljon (ni preverjeno)

ni ta tematika za tebe
ajde idi čistit v park pasje drekce

In reply to by JaroslavPoorivalka (ni preverjeno)

Labod (ni preverjeno)

Mogoče bi bilo dobro malo naprej misliti pa prlej iti tankat kak zača pumpa za gorivo zrak vlečti.

Jklll (ni preverjeno)

To je brezveze, zaradi tistih par posameznikov, ki vedno tankajo ko imajo v rezervoarju samo še hlape ni vredno. Poleg tega pa kdo se polnoči vozi tam mimo, med tednom razen če ne grejo iz službe, ta pa itak tanka lahko pred službo. Tole je kr neki.

realnooo (ni preverjeno)

TAU SI SOBOTAINFO ZMISLAVLEJ...DAJTE NAPISAT KOGA STE SPITAVALI KA GA MAUTI.
SAMO KA NEKAJ OBJAVLJATE

PavleFlisar (ni preverjeno)

Tvojo mamo

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

neimenovan 254 (ni preverjeno)

Noč ni za tankati ampak je čas ko se prepustiš strastem v dvoje in uživaš pa 1.2.3. mine noč!!

. (ni preverjeno)

Ja seveda eno ga bralca mouti ka je nej črpalka odprejta 24 ur, tej bralec je pa nigdar nej tanko po 23 čoj uri, dajte no.

lukčev mesec (ni preverjeno)

Raja je razvajena do konca.

Radi bi, da je vse odprto 24/7.

Kaj nihče res več ne zna načrtovati nekaj v naprej ?

Večina samo še živi od danes na jutri.

Katastrofa !

Pametni (ni preverjeno)

to je sam kanon futer
Ruske rakete in granate ga že čakajo

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

bumbarieni (ni preverjeno)

Članek na nivoji novinarskoga krožka na IV. osnovni šoli. Mejne resno zanima što so tej bebci ka na sobota info takšne somarije pišejo? Resno me zanima ka je to za lidij in če jih dejansko što plačuje za tej imbecilne prispevke.

Ulazavrsek (ni preverjeno)

Črpalke še vedno imajo korona NATEG zato pa zapirajo ob 9 namesto ob 10 pizdzda vam je materna LAŽNIVA! Crknite da vam jebem mater!

DaliborBurger (ni preverjeno)

Tvoja blesava mati ma koronu.
Zabiti si kak Šarika z satanovec..

In reply to by Ulazavrsek (ni preverjeno)

Delta Force (ni preverjeno)

Ulazavrsek idi k psihjatri prosin te če ti sploj še lejko pomaga idiot!

In reply to by Ulazavrsek (ni preverjeno)

DaliborBurger (ni preverjeno)

Afka he.. dilino
Celi den mas cas tankati, cips kupiti, fanto, coca colo.. ne me jebat manjaki ... Ideš po dilinu sendvic ob 4 vgojno ?
Zaprite.. prav je tak

Nima veze (ni preverjeno)

Kda gledan kak ste eni pametni glede pumpe pa tankanja po 23.00 Vsi ka odite v službo si tao lajko privoščite je pa dosti prevoznikov ka nemremo priti prlej natankat pa moremo te v tujini ali na avtocesti in ja zdaj te pa vsi pametni kda pa idejo stroški gor se pa bunite

Geli bar (ni preverjeno)

fala bogi, ka je tak, malo prle iz gostilne pa te na tankanje, što pa hodi še tankat ob polnoči, zbogom pamet, pri Petroli znajo, ka delajo.

Opazovalecc (ni preverjeno)

V dobrih starih casih je na PUMPI delala ena suhcata mlada dama. Bjonda,dolgi lasi,plave okice. MEJLA JE MALE CICE, PA FEJST KOSMATO MUCO. In en fantek KI JE TO VSE KONTROLERO,mislim da ROBEK ROBČEK jo je odo natepavat. Zdaj pa ta mladenka vec ne dela, in PUMPA je vec ne odpreta. Pocil je lonec in pravljice je konec!

Sobočanec123 (ni preverjeno)

Očitno večina ni dobro prebrala članka. Problem je predvsem zaradi prevoznikov, ki nimajo 24 urnega dostopa do vsaj ene črpalke na področju MS oz. prekmurja. Kot vsi vemo so cene bencina in dizla na avtocesti bistveno višje, ker niso regulirane. Na Petrolovi bencinski na avtocesti pri MS so za celih 30 centov višje cene za bencin in za cca. 25 centov za dizel. To je bistvena razlika.

čarni vrag (ni preverjeno)

tudi ta prevoznik lahko tanka že prej na kakšni drugi pumpi
si ti malo fuknjeni
mar ne

In reply to by Sobočanec123 (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Sobočanec123ne filozofejraj zaradi par prevoznikov keri bi mogouče tankali ponoči idnouk na mejsec bi naj črpalka bila odprejta 24 ur seveda. Vej pa na avtocesti lejko natanka pred kak jo zapistij 20 litrov pa podnejvi natanka pa je.Na petroli majo podatke pa vijdijo ka se tou ne splača.

In reply to by Sobočanec123 (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Ti izgleda ne razmiš, ka je gorivo na AC dosta dragše. Ali ne veš računati?

In reply to by . (ni preverjeno)

Diri diri 8 (ni preverjeno)

Nabijem vas na kurac astala vista

. (ni preverjeno)

Je na molu ruska nafta boljša?

Đenaza (ni preverjeno)

Je. Afka he

In reply to by . (ni preverjeno)

Simonsen (ni preverjeno)

Niti za tankomat ni povpraševanja.

Gees (ni preverjeno)

V pitanju so stave ! Ne tankanje,

franček75 (ni preverjeno)

Pa alkohol

In reply to by Gees (ni preverjeno)

Zanzara

Kaj fantazirate, kaj pa je sploh odprto 24 ur v tej celi pokrajini? Vukojebina. Vcasih je bila pekarna na Lendavski odprta celo noc, pa Mercator, zdaj se vidi da vse propada, ta vas Petrol ki ga branite, na avtocesti placas 2 evra za kavo pa si jo moras sam ven odnesti. Znam, znam..nekaterim je to ok. Samo se v Uzbekistanu je postrezba boljsa. Slovenija od 1991 samo tone na vseh nivojih. Prekmurje pa itak.

Honor (ni preverjeno)

Ha ha ha.. Keri debilni narod, Slovenci bi radi da jim še na dom dostavio gorivo. Ajde glovo akcija... Kanistre na ramo pa v Prekmurje...

Starejše novice