Starši učencev Srednje poklicne in tehnične šole Murska Sobota zaskrbljeni, dijakinja z grožnjami nad sošolce. Posredovala je policija.

Domačo in svetovno javnost še vedno pretresa strelski napad učenca na eni izmed osnovnih šol v Srbiji, v kateri je življenje izgubilo več ljudi.

Predstavniki ministrstva za vzgojo in izobraževanje so se v luči tragičnih dogodkov v Srbiji s policisti dogovorili, da bo v okolici slovenski šol začasno povečana navzočnost policije, kar pa očitno ni dovolj.

Grožnje z orožjem na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota?

V uredništvo Sobotainfo smo prejeli informacije, da naj bi dijakinja Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota že dlje časa grozila sošolcem z besedami, da jih bo ubila.

Dijakinja naj bi učencem celo pošiljala fotografije nožev, v sredo, 24. maja 2023, pa naj bi nož prinesla tudi v šolo, skritega naj bi ga imela na mizi, na njem pa jakno. Ko naj bi ji profesorica povedala, da mora jakno umakniti z mize, naj bi dijakinja jakno jezno vrgla na drugo mizo, ob tem pa naj bi z mize padel tudi nož.

Zaradi omenjenega dogodka naj bi po informacijah uredništva v šolo poklicali policijo, dijakinja pa naj bi v pogovorih s policijo in centrom za socialno delo priznala, da želi ubiti svoje sošolce.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo so dijakinji omenjene šole za 14 dni prepovedali vstop v šolo, dovoljeno naj bi ji bilo pisati samo teste. Policistom naj bi priznala, da je v sredo nameravala izvesti 'masaker'.

Zaskrbljeni starši drugih otrok, ki naj bi se sošolke bali, so se na šolo obrnili z več pritožbami.

V Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota zadeve ne želijo komentirati

Za pojasnila smo najprej obrnili na Srednjo poklicno in tehniško šolo Murska Sobota, kjer teh informacij niso želeli komentirati, potrdili pa so, da je bila na šoli res prisotna policija.

»Policija je prišla v šolo, ampak pridejo v šolo večkrat. Tega ne želimo komentirati,« je za Sobotainfo dejal ravnatelj Ludvik Sukič.

Po naših neuradnih informacijah pa naj bi imeli jutri, 30. maja 2023, na šoli organizirano predavanje o medvrstniškem nasilju.

Za odziv na omenjeni dogodek smo se obrnili tudi na Gimnazijo Murska Sobota, ki deluje v isti stavbi. »Uradno o tem nismo bili obveščeni, tudi zaznali nismo nič,« je za Sobotainfo dejal ravnatelj Roman Činč.

Elektronsko sporočilo z elementi grožnje tudi v Osnovni šoli Bogojina

V uredništvo Sobotainfo pa smo tudi prejeli informacije, da naj bi se z grožnjami soočali tudi v Osnovni šoli Bogojina.

Boštjan Majerič, ravnatelj Osnovne šole Bogojina, je za Sobotainfo dejal, da so podobno kot nekatere druge šole v Pomurju »prejeli elektronsko sporočilo, ki je vsebovalo elemente grožnje«.

O elektronskem sporočilu so nemudoma obvestili policijo, ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, ministrstvo za notranje zadeve, inšpektorat za šolstvo, center za socialno delo in občino Moravske Toplice.

Obveščeni so bili tudi starši, aktivirana policija

Izvedeno je bilo tudi informiranje s strani policije: »Z vsemi smo se tudi posvetovali in izvedli nekaj ukrepov. Obveščeni so bili tudi starši preko sveta staršev. Izvedeno je bilo tudi informiranje s strani policije.«

»Resnično si želim in upam, da se bo družba vrnila k pozitivnim vrednotam,« je dodal ravnatelj.

Po neuradnih informacijah je bila šola minuli teden zaklenjena za zunanje obiskovalce, zaposleni pa so se udeležili delavnic, kako ukrepati v primeru nasilja.

V uredništvu naj bi v kratkem prejeli tudi pojasnila Policijske uprave Murska Sobota.

Za odziv na primera smo se obrnili tudi na Center za socialno delo Murska Sobota in na varuha dijakovih pravic.

Komentarji (85)

Edenpač123 (nepreverjen)

Te grožnje so gratale nekši trend med mularijo. Generacija Z(ero). Malo ali nič haska od njih.

FrancekPotreben (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

SE Pa zna KA SO SOBOCANCI SKOZ BILI JAPEKI…. SAMO BESEDE…. SE VIDI KELKI STE NA LESTVICI SNL 🤣👍

In reply to by Edenpač123 (nepreverjen)

Hatebreed (nepreverjen)

Ka pri pijzdi materni ma zaj tu fuzbal veze tele??

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

Asfalter (nepreverjen)

V filmu moj ata socialistični kulak je oni stric Vanču rekel to, kar bo zdaj jaz tebi: kaj govoriš tele

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

Šuster (nepreverjen)

Idiot

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

.. (nepreverjen)

Včasih pa le komu uspe, kljub vašemu zatiskanju oči, da pride na naslovnice.

In reply to by Edenpač123 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo so dijakinji omenjene šole za 14 dni prepovedali vstop v šolo, dovoljeno naj bi ji bilo pisati samo teste. Policistom naj bi priznala, da je v sredo nameravala izvesti 'masaker'. Kakšni 14 dni izključiti pa amen.

Đek (nepreverjen)

Če je to resan, so samo benzin na ogenj vlijali. Koda de se v 14. dnevaj pomirila... To je velki red flag in bi jo trbelo spremlati en čas, nej pa v šolo pistiti. Kote rečeno, če je to resan...

In reply to by . (nepreverjen)

Đek (nepreverjen)

kot* 🤫

In reply to by Đek (nepreverjen)

ldj (nepreverjen)

*kot

In reply to by Đek (nepreverjen)

Crivol (nepreverjen)

Raje bi vse ostalo napisal pravilno, kot da greš popravljati ta "kot". Ahahahahahaha!

In reply to by Đek (nepreverjen)

.. (nepreverjen)

Verjetno je njoj tudi kdo slabo kaj delo.

In reply to by Đek (nepreverjen)

vrag od vraga (nepreverjen)

Očitno tu ni ponovitvene nevarnosti, a ne policija pa sodišče. Takoj izključiti in prepoved približevanju šole na 500 m.

In reply to by Đek (nepreverjen)

razpad vrednot (nepreverjen)

Smo eni že med korona krizo gučali ka do deca prišla iz izolacije totalno zmejšana pa so se smejali iz nas. Svoje seveda prispeva tudi aktualna družbena klima, ki je čedale bole skrajna in nestrpna pa to tak na lejvi kak na desni. Deca preprosto nemajo dobrih zgledov v družbi, starši pa nemajo časa pa energije za vzgojo, ker cejle dneve sužnjarijo za drobiž.

Aaaddd (nepreverjen)

Priznaj, pogled na te starše pokaže zelo slab vzgled, tako moralnih vrednost kot obnašanja, tudi če bi imeli čas, je treba njih vzgojit. Mislim da je ena generacije prej vse zafurala liberalnost na vseh področjih, internet pa je zadal smrtni udarec.

In reply to by razpad vrednot (nepreverjen)

4975 (nepreverjen)

To so rezultati kapitalizma. Pohlep, grabežljivost, egoizem in nestrpnost! Takšni družbi, kjer je človek za naštetimi "vrednotami", se ne piše nič dobrega. Mladi pač potrebujejo starše, ne pa le preobilice materialnih dobrin, ki ne osrečujejo. Nasilja je in bo čedalje več, kajti razumevanje, da je v demokraciji pač vse dovoljeno, je dobra podlaga za tako stanje.

In reply to by razpad vrednot (nepreverjen)

Mambo (nepreverjen)

Rezultati komunizma pa so?

In reply to by 4975 (nepreverjen)

4975 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Nič takega kot danes se ni dogajalo. Rezultati so bili neprimerno boljši. Če ločite zrno od plevela, boste to zlahka ugotovili.

In reply to by Mambo (nepreverjen)

Gripa (nepreverjen)

Keri smo rasli v socializmi nej v komunizmi( komunizem je pac bil politicna stranka), smo bili nauceni solidarnosti, pomagati slabsim, sibkejsim, starejsim, jih pozdravlati, doma pomagati, pa se pridno vciti. Danes vsega tega nega.

In reply to by Mambo (nepreverjen)

Mambo (nepreverjen)

Pravljice za lahko noč.

In reply to by Gripa (nepreverjen)

Gripal (nepreverjen)

Lejko davles kelko sces minusov, dejstvo je ka smo zrasli v drugacnih vrednotah

In reply to by Mambo (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Točno tako!

In reply to by Gripal (nepreverjen)

4975 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Prav ste napisali. Vse to je bilo, vendar mlada generacija tega ni doživela, da bi to razumela. Najbolj nehigienično v odnosu do mladih pa je, da zlasti desna politika skuša to obdobje prikazati v najslabši možni meri. Mnogo pristašev tedanjega režima se je potuhnilo. V svoji hinavščini so popljuvali skledo s katere so dolga leta jedli in se preoblekli v "črna" oblačila. Se ve, v kateri stranki se nahajajo ti preoblečeni "junaki", nekdanji veliki častilci rdeče zvezde. Prodali so se za "vrednote" kapitalizma. Tovarištvo so zamenjali z egoizmom. Zares dober "vzgled poštenosti". Ali sploh imamo pravico obsojati mlade s takšnim "vzgledom" !?

In reply to by Gripa (nepreverjen)

Jshdhsns (nepreverjen)

Tiktok, snapchat, pa se bi lejko nastevali... Zaca se ze v vrtci... Mlade mamice pripelajo deco v vrtrc, te pa ide k Wintedi seditdo 4... Pa zadnja pride po froca... Te pa v vozek pa se dale kazat... Tak se zaca... Nega ljubavi... Meti dejte je gnes den "IN"... Tak je...

razpad vrednot (nepreverjen)

Otrok je dandanes dragi luksuz. Poleg tega pa je večina staršev totalno nezrelih, nesposobnih stabilnih partnerskih odnosov, kar se potem "rešuje" na ramenih otrok. In potem deca odraščajo pri "samohranilkah", ki jih hrani cela družba vred z novim partnerjem. Tu pa tam so deca malo "na posoji" pri atiji ali babici in dedeki. Drugače pa odraščajo na nikogaršnji zemlji, razpeti med enin pa drugim skreganim staršem. Preprosto nimajo pogojev za zdravo odraščanje. Uničene so že cele generacije in posledice vidimo čedalje več.

In reply to by Jshdhsns (nepreverjen)

45 (nepreverjen)

Vse to je blišč in beda potrošniške družbe. Čustvena pohabljenost ljudi je čedalje hujša, kar ne daje dobrih obetov za prihodnost v smislu porasta nasilja.

In reply to by razpad vrednot (nepreverjen)

Hatebreed (nepreverjen)

Kak san vido besedo tiktok san včasi lajko komentar

In reply to by Jshdhsns (nepreverjen)

Amnr (nepreverjen)

Ne meči vseh v isti koš ka nejsmo vse mame iste pa nemamo vse čas od gojne do poldneva sedeti v oštariji norc en!

In reply to by Jshdhsns (nepreverjen)

Avtobusnisofer (nepreverjen)

Zakoj se bunis?? Pusti tiktok na meri pa bos ti tudi mela cas pri winteri sedeti.

In reply to by Amnr (nepreverjen)

Pomiem (nepreverjen)

Občutek mam, da se to dogaja na več šolah ampak šole prikrivajo javnosti.

azanjat_e (nepreverjen)

srbija je tu

GospodAnonimnez (nepreverjen)

Ka zaj me bo nekdo zastiho ko bon po hodniki hodo

Nepresenečen (nepreverjen)

Stari v službaj delajo nadvre med tednom pa še po sobotaj, te pa deca sama sebe prepuščena!

Trr (nepreverjen)

Kak je pa ime tej mali zna keri ?

Hjaj (nepreverjen)

Placaj pa ti poven🙄

In reply to by Trr (nepreverjen)

PLEŠITE svoboDA JE (nepreverjen)

SE ČUDITE ? v Sloveniji vlada popolna "svoboda" 99 % medijev obvladajo golobisti, ki vam lažejo, zavajajo in kradejo, seveda to ne smete vedeti in slišati, pravna država ne deluje, najvišji varuh zakonodaje v Sloveniji ustavno sodišče je kapituliralo in podleglo ( razen 2 sodnikov) pod golobisti, pa še za ta dva, pravi predsednica nekaterih Slovencev, bogatašinja Muser, da bo še ta 2 zamenjala, da bo pa potem vse enotno, skrajno levičarsko, komunistično sredi EU.
JA PA KAJ STE PRIČAKOVALI OD MLADINE OB TAKEM ZGLEDU, KI GA DAJE TA BANDA ???

Gripa (nepreverjen)

Daj umiri konje

In reply to by PLEŠITE svoboDA JE (nepreverjen)

Gripa (nepreverjen)

Daj umiri konje

In reply to by PLEŠITE svoboDA JE (nepreverjen)

9a6 (nepreverjen)

Zares ta rdeča banda preoblečena v "črna" oblačila, ki zavaja, krade in laže preko desnih trobil, niti slučajno ne more biti mladim za vzgled! Ustavno sodišče je odločilo, zato svobodno plešite! Kdor pleše slabo ne misli. Ples pomaga zoper agresivnost in nestrpnost! Torej, čim prej na ples!

In reply to by PLEŠITE svoboDA JE (nepreverjen)

vrag od vraga (nepreverjen)

Kam pa v MS lahko greš plesat. Samo v vrtcu še plešejo. Kavarne ne, Čili zaprt, aja k Zvezdi pod kostanje.

In reply to by 9a6 (nepreverjen)

tsl (nepreverjen)

Ne bluze, ka je v čase Janšove vlade ujše bilo... To pa ka se deca tak obnašajo, pa so večinoma krive starše! Dokeč de stariš včil deco samo negativne stvari in kak je vse drugačno slabo, tak dugo de se to dogajalo...

In reply to by PLEŠITE svoboDA JE (nepreverjen)

Iiooi (nepreverjen)

Pa saj so organizirali okrogle mize Nevladniki in ravnatelji po Sloveniji in s tem rešili vse probleme. Samo pri butalcih

realnooo (nepreverjen)

TAU SI VECINO MEDIJI ZMISLAVLEJO IN DELAJO Z MISI SLONA. VSE ZA KLIKE FEJK MEDIJ!!!

Slovenija1990 (nepreverjen)

Neje nikaj fejk pa ne guči nekaj če nevejš kak je!

In reply to by realnooo (nepreverjen)

dijakinja (nepreverjen)

na zalost si ne zmislavljejo ges znan kera je to in vse ka so napisali je resnično dekla je komaj v prvon letniki in je veckrat že grozila pred ten incidenton aja pa vsaksi den ma seuf nož in vse je v razrede straj ka nevejo ka de napravila tudi sama je profesorom pa socialni delavki priznala ka je nameravala poškodovati ljidi groza

In reply to by realnooo (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Če jo poznaš pa znas kera je ? Znaš razlog mogoče napijše še resnico zakoj je prišlo do toga ? Pes se sam ne grizej!

In reply to by dijakinja (nepreverjen)

prorok (nepreverjen)

Kaj boš drugega pričakoval v družbi, ki se klanja satanu in časti diktatorje ter klavce?

tutu (nepreverjen)

Tu je telko vzrokov za takšna dejanja ka glava bolij:
* Socialna omrežja, ge se propagerajo ideali kar se tiče izgleda, družabnoga življenja, prijatelstva in če nejsi del teh omrežij ali če nemaš toga idealnoga života ali ga ne predstavlaš na interneti, si menje vreden. Socialna omrežja, ge je sovražni govor del vsakdanjika
* Mobing, proti šteromi se ne ukrepa - niti po šolaj, niti na socialnih omrežjaj
* Učitelj, šteri je z zakonodajo in zaščitniškimi starši izgubo vso avtoriteto in spoštovanje družbe
* Permisivna vzgoja in starši, šteri deco nevejo oziroma neščejo navčiti respekta pred drugimi
* Mobiteli - glavno ka se s ten otroka zamoti in ma starš mer. Aja, pa tudi včiti se da prek njega tudi...
* mediji šteri razdvajajo družbo, šteri najdejo v takšnih dogodkaj prodajno nišo, dajejo storilcon pozornost samo za klike, reklame in pare, kar pa mlade, šteri se majo za "nika vrednoga luzera" navdihne k takšnin dejanjon - ka gratajo enouk nešče, o šteron se guči
* Preslaba dostopnost do psihologov oziroma stigmatizacija v družbi do tistih, šteri si ščejo poiskati pomoč

trg zmage

Vzgoja se mora izvajati predvsem doma, šola je zato, da se nekaj naučijo. Najbolj butasti starši se za svoje otroke ne pobrigajo in pričakujejo, da jih bo vzgajala šola. Taki starši ne naredijo nič več, kot da otroka naučijo reči "dober dan in nasvidenje", potem pa vse prevalijo na šolo in se ob najmanjšem problemčku grejo groženj učiteljem, ravnateljem...
Lep primer, ko je otrok brcnil mačka, učiteljica ga je okarala, blesava mati pa zagnala vik in krik, da je sedaj njen otrok psihično prizadet. Prav bi bilo, da bi to mater še nekdo solidno brcnil v rit ali mednožje in ji prepovedal za vsaj leto dni, da ne sme priti na šolo. In koliko je takih primerov?
Liberalizacija je svoje doprinesla, dandanes ne sme učitelj več ničesar bolj ostro reči šolarčku, niti ga grdo pogledati, kaj šele, da bi moral klečati na koruzi, kot smo mi. Pa si doma niti nisem upal ničesar reči, ker bi jih potem še enkrat dobil.

In reply to by tutu (nepreverjen)

Deep (nepreverjen)

Nauk, ob sredah ne hoditi v šolo. Pa preživiš ;)

Soboški prdec, (nepreverjen)

Vah,kak ste pa pametni,nad ušesa vam pamet ven gleda,sami psihologi,psihiatri,sociologi in ostali lumpen proletariat,a vaša deca so pa verjetno angeli,tak samo pijtan???

Kabrio (nepreverjen)

Ja,in spet do krivi starsi!

FrancekPotreben (nepreverjen)

ŠTO PA???? SRAMOTA!!!

In reply to by Kabrio (nepreverjen)

Kabrio (nepreverjen)

Pri tebi so krivi slabi geni,jebi ga,to se neda popraviti.

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

Stari znanec (nepreverjen)

Na pamet se vzigate ....
Laz s strani novinarjev in totalno zavajanje naroda, vsekakor pa blatenje solarke. Zrelo za tozbo s strani starsev.
Solarko so psihicno zlorabljale 4 sosolke zaradi cegar je v jezi rekla NAJRAJSI BI JIH BUJLA!
Razvajene smrkle so doma dvignile paniko in ker so se je hotele resiti in njihovi primitivni starsi so takoj klicali policijo ....
Nikakor ni res da so nasli noz, da je metala jakno ali policiji priznala da je imela namen narediti masaker ....
Policija je prisla na razgovor in zakljucila da solarka ni nevarna okolici ....
Debilni starsi ki se vzigate pa se vprasajte kaj in s kom vase hcerkice delajo med vikendi in preverite svojo vzgojo .... Ker psihicno nasilje vcasih bolj boli kot fizicno!
Govorim iz prve roke ker poznam primer!

A (nepreverjen)

Če govorite iz prve roke in poznate primer delate na šoli?

In reply to by Stari znanec (nepreverjen)

black panter

Cista mozno ka je tak,razvajene smrkle so jo zajebavale,da se je pa postavila proti so pa doma cmidrale pa tozarile,zdaj ste pa vsi posrani od straja

In reply to by Stari znanec (nepreverjen)

Rambo69 (nepreverjen)

Cst nc ni tak blo nobedn je ni nc “zajebaval” sama je storla to kar je pa nihce ni “cmidral” poznam to zgodbo cist dobr da lahka kaj recem tkda negovr ce neves.

In reply to by black panter

george russel (nepreverjen)

Azanjat

Ajaj (nepreverjen)

Urištenet

In reply to by george russel (nepreverjen)

Gost#3 (nepreverjen)

Malo uredniškega friziranja mnenja? Plusi in minusi , kjer ustreza politiki medija? Ali pa tehnične "težave", da pač ne moreš oddati "mnenja" h komentarjem drugih, kot bi želel? In mi bi transparentne e-volitve, zatika pa se že na običajnih furumih...očitno bo držalo, informacije so "nova nafta" (izvor moči).

Kurec (nepreverjen)

pijaca droga

Bojan Kučan (nepreverjen)

Če se je to res dogajalo v Murski Soboti in vsi molčijo, dijaki so bili ogroženi, o tem niso bili obveščeni starši potem mora nemudoma odgovarjati vodstvo šole. Ta masaker bi se lahko zgodil na skupnem dvorišču, kjer so bili tako ogroženi dijaki Gimnazije .

kimi0 (nepreverjen)

Se spitavleš mogoče zakoj so bli ogrožene za bw ziher nej?

In reply to by Bojan Kučan (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

FOLK NE VERJAMITE VSEGA!!!
SOBOTAINFO PALIK PRETIRAVA IN SE LAZEEE!!!!

VSE ZA KLIKE

Slovenija1990 (nepreverjen)

tisi cele klik

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Eroplan (nepreverjen)

Vepa ka se je bojite vepa nikaj van nade samo lapa

normalen (nepreverjen)

Je samo vprašanje časa kdaj se bo zgodilo kaj hujšega.

xxxxx (nepreverjen)

Temu pojavu smo včasih rekli množična histerija. Ko se pojavi v naši okolici nek pretresljiv dogodek, potem ljudje vse okrog sebe vidijo podobno grožnjo in jo še potencirajo s svojim odzivom.

Sumič (nepreverjen)

Nikdar te je g. Profesor lejko za vujo kresno pa si bil čista tüv, gnes pa nje mi profesor samo naopak reč povej pa so starši z Čeferinom v šoli. Dokeč do deca tekmovala, Adidas, puma... De tou tak, pa dokeč mo starci na firma od 7h do 19h de isto tak, ka gnes za en klinčevi izlet v šoli moreš dati 150 eur, te pa nemaš gli kontrole nad deco.

hjebofuzbal (nepreverjen)

enjajjte kak je nekda bilou
- nekda nej bilou mobitelov zaj jih pa tudi starši nucajo kak mladi

In reply to by Sumič (nepreverjen)

Anon2104 (nepreverjen)

Sumič, res je. Dajmo tiste dobre stare čase nazaj, kda so profesori mlatili deco. Glede na tau, kak s klofuto en človik nainok grata bole osredotočeni in produktiven, predlagan, ka ukrep razširimo na firme. Či zaposleni ne dela tak kak trbej, ga šef lejko spouka kak somara! Vela?

In reply to by Sumič (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Beograjski psihopat je študiral zakonodajo in je pravilno ugotovil, da lahko nekaznovano pobije pol razreda. Otrokom se dopoveduje, da lahko delajo kar hočejo in da lahko prijavijo starše. Učitelji nimajo nobenih zvodov, da bi lahko disciplinirali neposlušne otroke. Ne smejo zahtevat, da učenec pokaže kaj ima v torbi. V torbi lahko skriva nož, pištolo ali mamila. Želeli ste poslušajte!

Grk (nepreverjen)

Da štem te vaše komentare si nazadnje mislim " Ej jebiga sad" !!

Kkld (nepreverjen)

Srednje poklicne in tehnične šole Murska Sobota, to že veliko pove, samo naj izvemo da gre za 2 letni program in vse jasno.
Naj testirajo na drogo.

.. (nepreverjen)

Dileri ne gledajo spola, verske pripadnosti in let.

Zizikisis (nepreverjen)

raje bi pili,se drogirali in se sexali kot vsak normalen mladič, ne pa take.

.. (nepreverjen)

V takšen sistemu normalen ne preživi?

In reply to by Zizikisis (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Mala je bijla cejle čaš maltretirana v razrede od posmehovanja izgleda do oblačanja vsega.In ja enkrat pouće film.Eni mislijo ka če nekoga ponižavleš pred drujgeme si faca a nevejš kelko slaboga povzročiš nekome.

Adijooooo (nepreverjen)

Napokat to malerijo kak drek,nespostljivi smrklavci v soboti ti fakica kaze ka te njeme mahas ka te prednost izsile,starejsan gospodstan se pozdravet nite nevejo ,ka o dele nebon sploj zaco,vsi tik tok influencere wannabe neven ka,nevejo pa domaco zupo ale bujto repo so g zivote nej gele,generacija fuckt up

klmno (nepreverjen)

kak bodo policaji kogarkoli sploh varovali, če se še med sabo ne vejo da se postrelijo do smrti. gnesden nihče več nema pameti, sramota z vseh strani.

Stari znanec (nepreverjen)

Nekaj vas je prav ugotovilo ....smrkle ki so visoko situirane si mislijo, da nekdo ki ni po njihovem okusu ne more biti tako dober kot one.
Ta ki ni tako situiran nima nobene neopravicene ure, ima ocene dokaj v redu, ne lezi na tleh v Dionizu pijan in pokozlan,..... Potem pa atija klicejo domov da punce ne bodo vrgli in se bojijo ....
Starsi zamislite se kaj lahko enemu otroku naredite zaradi ene napacne besede!
Poglejte pa tudi kaj vas otrok pocne, da se pocuti tako "ogrozeno"

Who? (nepreverjen)

na SPTŠ mas vsega orozja trdih drog to je kak "Lekarna"

=== (nepreverjen)

Nišče se pa ne sprašuje za kaj je grozila .

Šuster (nepreverjen)

Ni kriv otrok, glavni krivec so starši, kateri nemajo čas za otroka, dajo denar samo da im otrok ni na poti, ne vejo kje odi, kaj dela, skim odi otrok, če se kaj zgodi v šoli, zunaj, povejo moj ni kriv.
Domača (slaba) uzgojna + osebni primer staršov in zdaj imamo rezultate.

Starejše novice