Košarkarska reprezentanca bo 17. julija pričela priprave na svetovno prvenstvo. Luka Dončić se bo pripravam pridružil konec meseca, zvezdnik lige NBA pa trenutno uživa na dopustu in skrbi za smeh z objavo o novem čolnu.

Slovenski selektor Aleksandar Sekulić bo 17. julija v Celju oziroma Laškem zbral košarkarsko reprezentanco, ki se bo pripravljala na septembrsko svetovno prvenstvo.

Sekulić je na seznam uvrstil 20 imen, a se bodo Mike Tobey, Vlatko Čančar in prvi zvezdnik Luka Dončić pripravam priključili konec meseca. Košarkar Dallasa za zdaj še uživa na zasluženem dopustu na hrvaškem Krku.

Zvezdnik lige NBA je pred dnevi s skupno fotografijo s treninga v medijsko ospredje potisnil mladega člana Mure Nikolo Jovićevićem, sicer prijatelja iz otroških dni, tokrat pa je splet navdušil z dopustniško fotografijo in poskrbel za obilico smeha.

Če je Dončić v preteklosti jemal sapo z voznim parkom - ob fičku in Zastavi 750 ima v lasti Lamborghinija, dva avtomobila znamke Porsche in tudi luksuznega terenca AMG G63 Brabus 800 - pa si je za plovbo po jadranskem morju omislil precej preprostejše plovilo.

»Nova ladja,« je 24-letni Ljubljančan zapisal v objavi na svojem Instagram profilu in z javnostjo delil fotografijo gumijastega čolnička, ki z dvometrašem na krovu izgleda kot malce večja igračka.

Dončić je z objavo znova požel precej smeha in tudi medijske pozornosti.

Komentarji (6)

aaaaaaaa (ni preverjeno)

eni si niti tega ne morejo privoščiti

Ištvan2 (ni preverjeno)

pa so glij tak vrhunski športniki kak on, ali?
bedak

In reply to by aaaaaaaa (ni preverjeno)

Gripa (ni preverjeno)

Modrijas

In reply to by Ištvan2 (ni preverjeno)

Bedrkufr (ni preverjeno)

youtu.be/rBe-SfDgk2E
youtu.be/Ezsw0tT-JW4
youtu.be/dyKH27ZvuUE
youtube.com/shorts/Z8eDFQEjGwA

In reply to by aaaaaaaa (ni preverjeno)

Nejja (ni preverjeno)

Na Hrvatijo je šel na dopust🤣🤣🤣

Video hudo (ni preverjeno)

Tau ti je pravi patriot slovenske matere.

In reply to by Nejja (ni preverjeno)

Starejše novice