Vir: Planet TV
Kmalu se obeta druga sezona nevsakdanjega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Preverite, kdo bo letos zaprisegel večno zvestobo, brez da bi dodobra spoznal boljšo polovico.

Na Planet TV se vrača priljubljen resničnostni šov Poroka na prvi pogled!

Dvanajstim posameznikom bodo skupno pot na ljubezenski poti pomagali najti strokovnjaki Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Prva sezona požela mnogo uspehov

Prva sezona Poroke na prvi pogled je bila več kot uspešna, rezultat te je bila poroka izven okvirov malih ekranov. Ženin Anže in nevesta Hajdi sta tudi v resničnem življenju dahnila usodni da. 

V kratkem se na Planet TV vračajo nove ljubezenske zgodbe novih ženinov in nevest, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem in nato pred kamerami nadaljevali svojo skupno zgodbo.

Mladoporočencem bodo na pomoč priskočili strokovnjaki.

Psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada smo spoznali že v prvi sezoni. Pri »parčkanju« in nato svetovanju pri izzivih skupnega življenja pa bosta v drugi sezoni parom pomagali tudi psihoterapevtki Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Kdo so neveste?

Svoje ženine bodo pred oltarjem prvič zagledale 29-letna Meri iz Kopra, ki si pri partnerju išče predvsem smisel za humor, 40-letna Vlasta iz Kranja, ponosna lastnica frizerskega salona, 22-letna komunikativna Tina iz Poljčan, 37-letna Anita iz Iga, ki si pri partnerju želi spoštljivosti, 46-letna Jasmina iz Mozirja, mama dveh hčerk. 

Na nenavadno ljubezensko pot se bo podala tudi 27-letna Maša iz Hrastnika, ki se je že pri 21 letih odselila v Ljubljano.

Vir: Planet TV

Ženini, ki bodo zaprisegli večno ljubezen na ekranih

Ženini, ki jih bomo spremljali v Poroki na prvi pogled, pa so 42-letni Damir iz Ljubljane, ki svoje ljubezensko življenje opiše kot pestro, 29-letni Blaž iz Mirne na Dolenjskem, ki ne mara negativnih ljudi, 45-letni Aleš iz Ljubljane, ki je zaljubljen v nogomet, 25-letni Matevž iz Medvod, ki se v eksperiment podaja z veliko mero optimizma, 25-letni Žan iz Maribora, ki si želi tako močne vezi, kot jo imata njegova starša, in 41-letni Rok iz Ljubljane, ki je tudi oče dveh sinov.

Vir: Planet TV

Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke lahko kmalu spremljajte na Planet TV.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gorički ancug (nepreverjen)

Vupali smo, ka naš Bejlek notri prijde, ka ga oženimo, pa nej gratalo.
Tak ka moremo meti Borovo gostuvanje.

.. (nepreverjen)

Debilna oddaja jza debilne gledalce.

tuncika

Komu pa je ta oddaja namenjena ????????????????? saj se mladi ne poročajo več. Ta oddaja bi bila dobrodošla pred 50 leti.............

Starejše novice