foto: Bobo
Mesto generalne sekretarke Gibanja Svoboda prevzema Vesna Vuković.

Mesto generalne sekretarke največje vladne stranke Gibanje Svoboda danes prevzema Vesna Vuković, nekdanja novinarka, ki je bila doslej v stranki predstavnica za odnose z javnostmi, so za STA potrdili v stranki.

Dosedanja generalna sekretarka stranke Tamara Kozlovič se bo posvetila poslanski funkciji in znotraj nje vodenju parlamentarnega odbora za zdravstvo, ki ga ob napovedani zdravstveni reformi čaka zahtevno leto.

Kozlovičeva je sicer mesto generalne sekretarke prevzela sredi avgusta. Na tem mestu je nasledila Mateja Arčona, ki je postal podpredsednik stranke.

Vukovićeva je izbira Roberta Goloba?

Po statutu Gibanja Svoboda generalnega sekretarja stranke imenuje predsednik stranke, torej je Vukovićeva izbira Roberta Goloba.

Generalni sekretar stranke je med drugim tudi član izvršnega odbora ter zagotavlja organizacijsko, strokovno in administrativno delovanje stranke in skrbi za poslovanje stranke skladno z veljavnimi predpisi in internimi akti, še piše v statutu.

Komentarji (20)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Marija!PaFego (nepreverjen)

Boze mili kaksna Reca obraz 🤣🤣 Gospa Gos in njen lider Holob 🤣🤣 raaa raaa raaa

Gorički ancug (nepreverjen)

Istina ka je nej manikenska faca, je pa fejst čedna ... ali tij Mariška si pa grda pa predvsem glupa.

In reply to by Marija!PaFego (nepreverjen)

G.Golob premier (nepreverjen)

Gorički ancug
Ti si pa res en navaden popolnoma zabit kmetauzarski drek.Obesi se teslo zabito.
Ko sem priletel z Helikopterjem v prekmurje so prekmurci mislili,da je priletel bog na križu in leta po prekmurju.

In reply to by Gorički ancug (nepreverjen)

pametni (nepreverjen)

Janša pa ima Tomažiča
vsak svoje najbolje pozna
in vsak lahko dela po svoji volji

In reply to by Marija!PaFego (nepreverjen)

23 (nepreverjen)

K tej ženski bi najbolj pasal JJ gosak, ne pa Golob.

In reply to by Marija!PaFego (nepreverjen)

naci-komunist (nepreverjen)

Partizanski kuplaraj se puni...

In reply to by Marija!PaFego (nepreverjen)

54 (nepreverjen)

Z nacisti.

In reply to by naci-komunist (nepreverjen)

kuntakinte (nepreverjen)

...kak pa ta baba vö vijdi?...zgledne kak totalno zapijta-alko zosagana kak veški pijanček... ... ...rejsan strokovni kader svobodnoga tancanja...tancuj ...tancuj...tancuj....na smetišče zgodovine...

iki (nepreverjen)

zloba vö bije "neodvisnim" novinarom

In reply to by kuntakinte (nepreverjen)

barcelona (nepreverjen)

Do tega položaja nebi prišla, če že dolga leta nebi bila zlizana z Golobom. Morda bo zdaj povedala, zakaj je dobila tiste denarce. Pa , da SOBOTAINFO kaj takšnega sploh objavljate?

barcelona (nepreverjen)

Ja pa SOBOTAINFO danes nič ne poroča, da nameravajo v Ljubljani organizirati protest upokojencev. Ko so se zbrali Jenul in njegovi smo pa tudi v Prekmurju kaj izvedeli. Sicer pa upokojenci na tej strani Mure zelo dobro živijo in so zelo zadovoljni. Ja, ste pa res uravnteženi medij !!!

naci-komunist (nepreverjen)

komunisti in nacisti vkup držijo...

In reply to by barcelona (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

lahko bi kak članek napisali, kako se plačni sistem z favoriziranjem Golobu bliže skupinam že nagrajuje, ostala raja pa naj pošteno do konca leta čaka na reformo, mislim ta časovnica njihova je itak samo mazanje oči, ker je v resnici še sami nimajo, ampak mediji, predvsem rdeči, to nikakor ne obešate na veliki zvon, bolj je bilo interesantno, da je JJ 8 mesecev baje onemogočal popolno delovanje te gnojnice., seveda za tem se pa skriva, 8 mesecev kadrovanja njihovega zdaj, in nagrajevanje njim pomembe, sodišča. Dajte sobotainfo, malo več široko gledanosti, vam nebi škodilo, ali preveč na denarnici se pozna??

Lidlen (nepreverjen)

Ljudje, malo preveč pričakujete. Sobotainfo pa kritično poročanje? Malo jutri. Njihov domet je poročanje o cuckih od enih vplivnic in reklamiranje OF "ustvarjalk". No, pa slikanje župana na vsaki pasji procesiji.

žalik (nepreverjen)

Dejan Židan, državni sekretar pristojen za šport!!!???
-propadlim politikom je težko dobiti službo in potem vegetirajo po raznih uradih in direktoratih in izmišljajo mlačno vodo!
Samo kak so li na Erjavca pa na Bandellija pozabili, mi nej jasno?

anton77 (nepreverjen)

Ešče ena srbijanka.... Nej čudo, če Janković dela ka ščej...

MS-Center (nepreverjen)

Spet nekdo na ić. Kako naj preprost državljan razume to drugače, kot da je levim zmanjkalo domače
zdrave slovenske pameti. Nič novega. Že od nekdaj je tako.

23 (nepreverjen)

Preprosti "levi" državljani, za razliko od desnih, razumejo vse. "Desnim" državljanom pamet niti ni potrebna, saj namesto njih razmišljata časopis Demokracija in N 24TV.

In reply to by MS-Center (nepreverjen)

za 23 (nepreverjen)

Ti 23 si pa itak polpismen, pa ne zmoreš ne prebrati, ne razmiti vsebine Demokracije.

G.Golob premier (nepreverjen)

Ne podpiram lenuhov saj se po nepotrebnem spravijo na bolniško zato jih je potrebno strogo nadzorovati in odpustiti iz službe za vsako malenkost predvsem pa južne pritepence v slovenijo.
Gibanje svobode v parlamentu oziroma mi v naši stranki potrebujemo višje plače.Z plačo nekaj tisoč skromnih eurov na mesec ne moremo preživeti naših navad življenja,ker nismo zahojeni kmetje in vemo kako se mora živeti.
Marsikaj se še bo dvigovalo ter spreminjal zakon,ker vidimo,da folk ima denar tako,da se bodo cene vseh derivatov še zviševale sproti in ni pomembno mnenje kretenov kateri lapajo v prazno.
Volili ste me in se z tem strinjali tako,da zaprite gobce,če pa komu kaj ne odgovarja se pa naj preseli v drugo državo ali oglasi pri meni,da ga sfockam okrog ušes kot bika kar tudi je.
Lep pozdrav od vašega G.Goloba vladarja svobode in pravice.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice