Vir: Policija.si
Slovenska policija vabi vse zainteresirane za opravljanje dela policista za vpis na izobraževanje v višješolski študijski program policist.

Vas zanima delo v policiji? Slovenska policija vabi zainteresirane kandidate k sklenitvi delovnega razmerja in k vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program Policist.

Interesenti lahko vlogo za zaposlitev pošljejo do 17. marca 2023, kandidati pa morajo izpolnjevati vse formalne pogoje, poleg tega pa morajo biti tudi dobro telesno pripravljeni in vzdržljivi za fizične napore.

Kandidati bodo morali najprej prestati varnostno preverjanje in preizkus. Vsi, ki bodo izpolnjevali pogoje bodo uvrščeni v izbirni postopek, znotraj katerega bodo morali opraviti: 

  • preizkus telesnih zmogljivosti,
  • psihološki in zdravniški pregled,
  • razgovor z izbirno komisijo,
  • informativni razgovor v zvezi s presojo vsebine tetovaž,
  • varnostno preverjanje.

Na podlagi doseženih rezultatov bo sprejeta odločitev, katerim kandidatom bodo ponudili zaposlitev. Z izbranimi kandidati bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi, za čas izobraževalnega procesa pa bodo zagotavljali tudi pripravniško plačo.

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Realnost113 (nepreverjen)

Kaj še več rabijo državnih parazitov i podgan že zdavnaj jih je preveč pa vi niste normalni podpiralci antisistema in sužnji vsega slabega satanisti pokvarjeni!

1234674 (nepreverjen)

Ti si parazit in podgana ka cuzaš socialno in pišeš bedarije na sobotainfo cejli den.

In reply to by Realnost113 (nepreverjen)

Opazovalka (nepreverjen)

Policist za svoje nedelo vec kasira kak delavec v fabriki. Narobe svejt! 😡

Nazemljan (nepreverjen)

Kot policaj se moreš trgati z največjimi izmečki človeštva. Bokše delati v fabriki za minimalno plačo.

In reply to by Opazovalka (nepreverjen)

Vanček (nepreverjen)

idioti si tudi zaslužijo idiotsko delo

In reply to by Nazemljan (nepreverjen)

Nazemljan (nepreverjen)

Ka ne boš slučajno te idiote kdaj zval, ko boš mel kakši problem.

In reply to by Vanček (nepreverjen)

30342 (nepreverjen)

ja bi se moral trgati, pa se večinoma ne , ker raje pogledajo stran, če ni mrtve glave.

In reply to by Nazemljan (nepreverjen)

QuatroMileBasci (nepreverjen)

to je za nevrotike,takse ka delajo zgago

Ich (nepreverjen)

Naj dajo pogoj ka lejko ideš v policijo z 4.stopnjo izobrazbe pa do meli kadra kelko ščejš.

uieueu (nepreverjen)

tako kot v vojsko in potem v policiji narediš vse kupljene šole, med tem ko si v službi ali celo država časti šolanje

In reply to by Ich (nepreverjen)

Cikicaki (nepreverjen)

Eni so itak, kot da so hodili v posebno šolo ne da bi jo uspeli končati. Pardoniram se, res sorry, a nekaj resnice pa je v tem, bilo videno.

In reply to by Ich (nepreverjen)

njiva

Realnost113 in vsi ostali, paraziti so vas napravili, ka boste znali. Kak leko pišešete takšne blesave komentare in žalite vse policiste, ki vas varujejo in so tu zaradi vas ne vi zaradi njih.Dajte napisat svoje podatke pod komentare in potem žalite vse poprek. Mogoče boste že danes potrebovali njihovo pomoč.

KARMA (nepreverjen)

Tou pišejo takši ejceki, ka gda njin štoj slouki prst pokaže zovejo policijo, še prlej pa mamico, pa se cmerijo,...tu zdaj se pa skrivajo pa punijo svoje prazne egoje! IQ pa kak sibirski macesen,..khhh!

In reply to by njiva

rrrr (nepreverjen)

Samo zakon spremniš da se na svoji lastni hiši lahko vsak brani tudi s strelnim orožjem, ne rabimo več policistov, za mini vlome.
Narod onesposobi in potem ga moraš kao varovati, in kontrolirati, predvsem to drugo

In reply to by njiva

asdsaf (nepreverjen)

Ne ven, ce si tau glih v sprebrodo cista

In reply to by rrrr (nepreverjen)

Vihar (nepreverjen)

oprosti in hkrati te prosim da jih ne predstavljaš enolično, samo s pozitivne luči saj večina itak ve za dejansko stanje. ne varujejo samo, pač pa tako kaznujejo ljudi, da so marsikomu zaradi tega zagrenili normalni obstoj življenja. povrhu znajo biti nesramni in sploh ne poznajo zakone, zlorabljajo svoja pooblastila, da ne omenjam kako znajo nek prekršek ali celo kaznivo dejanje naprtiti, če le ne paziš. in kako znajo biti ne zgolj verbalno agresivni. se prav vidi, da imajo nekateri psihične probleme in se zato izživljajo nad drugimi, tudi nedolžnimi, da bi se morali dobesedno pogrezniti v zemljo zaradi sramu. definitivno si ne zaslužijo tolikšne plače, zato je prav, da delajo ponoči, svetke in vse slabo ter nevarno. saj obstajajo psihiatri, kamor bi morali obvezni hoditi vsi policisti, tudi tisti bolj normalni. in dokler tako delujejo ne moremo dosti lepega pisati o njih, resnica pa boli, kajne? mi vsaj lažemo ne kot oni.

In reply to by njiva

prdec ubogi (nepreverjen)

Jok in stok kako vas policaji trpinčijo. Ne delajte sranje pa boste imeli mir pred njimi. Če pa ti slučajno keri hoče kaj naprtiti so tvoje pravice jasne. Če se s kaznijo ne strinjaš pač ne podpišeš in gre zadeva na sodišče, kjer skoraj vedno razveljavijo nepravično globo. Če pa s starim golfom divjaš po javnem parkirišču skupaj z drugimi majmuni brez da bi imeli zadeve prijavljene - potem se pa ne bunite. Še premalo vas kaznijo.

In reply to by Vihar (nepreverjen)

m57 (nepreverjen)

Za norce je edina pomoč pendrek in to več krat na dan. V tej naši "demokraciji" lahko brez posledic žališ policista in kogarkoli. Skrajni čas je, da se policiji da več pooblastil za grobo interveniranje brez milosti. V bivši YU se je vedelo, kdo in kaj je Milica. In zakaj ne bi bilo tudi danes tako? Med policijo in nunami vendar mora biti neka razlika!?

In reply to by njiva

adasd (nepreverjen)

Ce bi rad bi grobo behandlane mas za tau drujge storitve

In reply to by m57 (nepreverjen)

ideja (nepreverjen)

Neka izmišljena sabina baje ponuja neke neobstoječe storitve, ki morda potešijo fiktivne potrebe. Popolnoma fantazijsko napisana in povsem hipotetična ideja.

In reply to by adasd (nepreverjen)

Krigl (nepreverjen)

da mi dajo mesečno mio € plače ne bi šel med te norce ko so sami največji kriminalci.

........... (nepreverjen)

Čakaj malo, na južni meji na več kot 50 mejnih prehodih ni več potrebe po policistov in policistkah (te so itak po linija najmanjšega odpora si uredile delo po pisarnah) in oni iščejo nove policiste. Zakaj. da bodo teroriziorali narod če ne bo spoštoval agnede Bruslja in Davosa? ali kaj ne vemo,
Mogoče pa da se zmanjša brezposelnost. Vsi se zaposlimo v javni upravi-

23 (nepreverjen)

In zakaj se ne?

In reply to by ........... (nepreverjen)

Jbg… (nepreverjen)

Jbg, vsaj srednjo šolo je potrebno imeti. Njemu pa ni ravno preveč šlo… 🤪🤪🤪

In reply to by 23 (nepreverjen)

Poklic (nepreverjen)

V moji generaciji trideset let in več nazaj,je v policijo bil sprejet samo če je bil odličnjak,športnik in dovolj visok,drugače je o policiji lahko samo sanjal.Šolali so se štiri leta v Tacnu.V teh časih je to eden najbolj zahtevnih poklicev po moje.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice