V teh dneh kadrujejo tudi nižjeligaši, v Odrancih so po spremembah v vodstvu kluba in novem trenerju potrdili povratek Patrika Raduhe, nekdanjega kapetana Beltincev.

V Nogometnem klubu Odranci so po izvolitvi novega vodstva društva in predstavitvi novega trenerja potrdili še tri nove obraze v članskem moštvu.

Novi strateg Mitja Erniša, ki je pred dnevi nasledil Jožeta Vorija, bo lahko v nadaljevanju sezone računal na izkušenega povratnika Patrika Raduho ter mlada Luko Hrena in Davida Graja, ki se prav tako vrača v znano jato.

Erniša je nogometaše prvič po zimskem premoru zbral včeraj, ko je tretjeuvrščena ekipa Pomurske nogometne lige pričela priprave na drugi del prvenstva.

Z Odranci je bil prvak 3. SNL vzhod

Graj je dres Odrancev kot posojeni nogometaš Mure nosil že v prejšnji sezoni, jeseni pa je za mladinsko selekcijo črno-belih odigral 482 minut. Luka Hren se k članu pomurske lige seli iz sosednjih Beltincev, v dresu katerih je v prvem delu sezone zbral 12 ligaških nastopov.

Najbolj zvenečo okrepitev za pomlad predstavlja Patrik Raduha, ki se v matično sredino vrača po treh letih in pol. Vezist je zadnjega pol leta igral za avstrijski Jennersdorf, pred tem pa je bil nekdanji član Nafte in Mure tri sezone član Beltincev.

Dvaintridesetletnik se lahko pohvali z 38 nastopi v prvoligaški konkurenci, za Beltince pa je 94 tekem odigral v 2. SNL, še pred tem pa je z matičnim klubom osvojil naslov prvaka v 3. SNL vzhod.

Kot je znano, se želijo Odranci vrniti med tretjeligaše, v nadaljevanju sezone pa bodo lovili sedem točk zaostanka za vodilno Hotizo.

Priprave pričeli tudi Radgončani

Odrancem na lestvici sledijo nogometaši Polane, ki bodo priprave na drugi del sezone pričeli v soboto, 4. februarja. Zasedba novega trenerja Tadeja Lebarja - nasledil je Romana Gostana, ki se je preselil v Fazanerijo - se bo konec februarja pomerila tudi z Nafto.

Konec prejšnjega tedna so rokave zavihali Radgončani, ki se bodo glede na jesenski izkupiček osmih točk spomladi borili za obstanek v Pomurski nogometni ligi. Na lestvici jim sledijo Veržej, Olimpija Dolga vas in Puconci.

Trener Željko Gašević je nogometašem pred uvodnim treningom predstavil načrt priprav, ekipa pa se bo med 23. in 26. februarjem pripravljala tudi v hrvaškem Umagu.

Ob pripravljalnih tekmah s Polano, Hotizo in Dobrovnikom sta potrjeni tudi dve mednarodni preizkušnji, 18. februarja s hrvaškim Svetim Martinom, točno mesec dni kasneje pa z avstrijsko Radgono.

Pomurska nogometna liga se bo s tekmami 13. kroga nadaljevala 25. marca.

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ace info lažič (nepreverjen)

V Pomurski ligi izpadeta HOTIZA IN TORNIŠČE to je vsem jasno tudi ZVEZI . Ni več gledanja skozi prste in komšije ker znajo kaj jih čaka.......

iza šanka (nepreverjen)

Samo točke do vzeli, ka do te lehko odranci prvak..

In reply to by Ace info lažič (nepreverjen)

IV Dragan (nepreverjen)

Nemrejo v 3 tudi v pomurski ne morejo ostat v pogled nimajo selekcij avtomatsko padejo iz lige, do zdaj poglednilii skozi prste (vemo kdo je vplival v to)!!!!! po koncu sezone se avtomatsko izločijo klubi ki nimajo določenih selekcij sem seznanjen z tem.

In reply to by iza šanka (nepreverjen)

Gost81 (nepreverjen)

Pozabo si še grad, rakican.

In reply to by Ace info lažič (nepreverjen)

Gost82 (nepreverjen)

Rakičan ima do kadetov vse selekcije

In reply to by Gost81 (nepreverjen)

Nakladač (nepreverjen)

Pomočnik bau lekar Bosanko.

opazovalec pnl (nepreverjen)

iz 2. lige v pomursko, pa boljša plača v pomurskoj kak v beltincih.. kam je vse to prišlo.. škoda za mlade igralce, dandanes pomeni več denar kot pa ambicije. Žalostno pa predvsem, da se v pomurski ligi tako na veliko plačuje..

vrana (nepreverjen)

neje tao žalostno, žalostno je ka Beltinci so klub kak so, blub boltinske modrije velke, edina sreča je ka z Muro sodelujejo, ovači bi tak, pisarno na petrole v bufete boltinskon mele

In reply to by opazovalec pnl (nepreverjen)

Pipi55 (nepreverjen)

Te si ze polek če vse znas

In reply to by vrana (nepreverjen)

Gost81 (nepreverjen)

Ja zalostno, ampak za taksen denar bi tudi jez sou ligo nizje igrat. Odrancari so mali izgubili kompas s tem razmetavanjem denarja v eni pomurski ligim

In reply to by opazovalec pnl (nepreverjen)

Gost 3 (nepreverjen)

Sto je to Bosanko

amateri (nepreverjen)

Na sobotiinfo mislijo ka samo odranci v toj ligi spilajo... samo od cuzekov objave

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice