V gostinskem lokalu v Beltincih je v petek prišlo do pretepa, varnostnika naj bi pretepla gosta lokala. Na Policijski upravi Murska Sobota smo preverili, kaj se je dogajalo.

V uredništvo Sobotainfo smo prejeli sporočilo bralca, ki nas je opozoril na nenavaden dogodek, ki se je zgodil v petek v večernih urah v lokalu Lajf v Beltincih

Dva varnostnika pretepla gosta lokala

Kot je zapisal bralec, se je tam v petek odvijal manjši koncert, ki je privabil več obiskovalcev. Med temi je bil tudi obiskovalec, ki je bil vinjen.

Zaradi tega naj bi ga dva varnostnika nato močno pretepla, celo tako močno, da naj bi zaradi poškodb pristal v bolnišnici.

»Pišem, ker sta dva varnostnika pretepla gosta lokala Lajf v Beltincih. Gost lokala je bil v komi. Zaradi pretepa je sedaj v bolnišnici,« je zapisal bralec Sobotainfo

»Varnostnika sta tam, da varujeta goste in delata mir, ne pa da pretepata gosta lokala«

Dodal je, da omenjen gost lokala, kljub temu da je bil vinjen, ni povzročal nobenih težav in ni bil nasilen.

Po mnenju bralca je zato bil pretep s strani varnostnikov popolnoma nepotreben in celo neprimeren. 

»Zakaj sta ga varnostnika pretepla, saj sta tam, da varujeta goste in delata mir, ne pa da pretepata gosta lokala. S puncami je gost lokala odšel ven, da pokadijo cigareto in ko so se vsi vračali nazaj notri, so punce varnostniki spustili, njemu pa niso dovolili več nazaj v lokal, čeprav ni delal nobenega problema, ni bil nasilen do kogar koli. Varnostnika sta ga nato pretepla, vse to smo videli tudi očividci na terasi. 

Varnostniki niso tam, da tepejo ljudi, ali? Ampak so tam, da če pride do česa, da pomirijo obiskovalce. In kaj so naredili, niso ga mirili, ampak so ga pretepli. S takim delom, kot sta ga opravljala, to ni varnostnik. Kot imajo policisti pravila in zakone, jih imajo tudi varnostniki in zakaj se jih ne držijo oziroma jih ne upoštevajo,« se ob tem sprašuje bralec.

Kaj so ugotovili policisti?

Bralec Sobotainfo je hkrati zapisal, da so bili na kraju dogodka prisotni tudi policisti. Za podrobnejše informacije o tem, kaj se je zgodilo, smo se obrnili na Policijsko upravo Murska Sobota in povprašali, kaj se je zgodilo.

Na Policijski upravi Murska Sobota so nam pojasnili, da so bili policisti Policijske postaje Murska Sobota 27. januarja 2023, malo po 22. uri, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Beltincih.

»Policisti so na kraju ugotovili, da eden izmed gostov večkrat ni upošteval navodil varnostnika, pri tem je varnostnik uporabil določene ukrepe zoper domnevnega kršitelja.

Na podlagi do sedaj ugotovljenih okoliščin dogodek obravnavamo kot kršitev javnega reda in miru.

Dogodek je še v postopku obravnave, saj je potrebno zbrati dodatna obvestila. Policisti pa na kraju samem, kakor tudi naknadno, niso bili obveščeni o povzročitvi morebitnih hudih telesnih poškodb,« so pojasnili soboški policisti. 

Komentarji (90)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Amigo (nepreverjen)

Keriva varnostnika z IQ sibirske zime sta bila?

Vortox (nepreverjen)

in misliš da policija se drži svojih pooblastil pa to? lepo te prosim. so večji kriminalci kot kdorkoli, pa še butasti na kubik, da sami sodijo v zapor za min 30 let. pomagajo ti uničiti življenje s kazni in lažmi, ne pa kaj drugega. še malo pa bo kot v zda in v filmih, napad na poli. postajo.

Majkl (nepreverjen)

Večina policajev zgubi službo zaradi kriminala in oni bi delili pravdo.cisti Kučanov golobnjak

In reply to by Vortox (nepreverjen)

Gost55 (nepreverjen)

Niti službe ne zgubijo, se ščitijo med sabo, pa tožilstvo, odvetniki, vse povezano med sabo. Službo zgubijo samo če se zamerijo komandantu ali pa zadeve več ni možno pomesti pod preprogo. Policija in naše sodstvo je ena velika kriminalna združba.

In reply to by Majkl (nepreverjen)

Amigo (nepreverjen)

Upam da boste ocividci sli pricat proti tem maloumnezem!

mekič (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Očividci bodo se pokakali ker so vsi bili mrtvo pijani. Še bole bi trbelo biti to golazen pijansko ka misli ka so največji heroji in pametnjakoviči če majo par piv v riti. Trezni pa ne vupajo niti pisniti. Po mojih izkušnjah so varnostniki še prenežni z njimi.

In reply to by Amigo (nepreverjen)

heh (nepreverjen)

naj napišejo tudi katera varnostna služba ...

piki1 (nepreverjen)

No upam da sta varnostnika imela vsaj osnovno šolo, ker ponavadi red delajo taki ki je nimajo zato se pa ne znajo obnašati!!

Imeiprezime1112 (nepreverjen)

Napisite imena kerova dva sta bila. Cakamo odgovor. Frajeri

vrag od vraga (nepreverjen)

To ni nobena skrivnost, kdo je bil. saj mu na delovni obleki piše, kdo je pa tudi izkaznico varnostnik nosi na vidnem mestu. Samo še brati je potrebno znati.

In reply to by Imeiprezime1112 (nepreverjen)

mečik (nepreverjen)

Tak so bili komirani ka niti imena niso mogli prešteti.

In reply to by vrag od vraga (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

aaaaa pa tao sta ovoga znan vret zala, ka je po parkirišče starnska oglendala na avtojaj trl eto idnauk, pa dva napokal, pri avtoje, samo tao je vrede nej, ali kak je???

5na1 (nepreverjen)

Tau se ne dogaja samo v Beltincaj. Tudi v ms, v enon nočnon klubi, tedensko.. pa po veselicaj. Valda trbej red delati, nej pa se izživljati nad lidmi, zato ka maš uniformo varnostnika.. seveda beseda pijanoga gosta proti varnostniki ne vala ništa, tudi policija te to tak zeme kda vidi ka nešče v vinjenon stanji tan skup spotrejti. Pa se lejko fujčkaš.

mekič (nepreverjen)

Zakoj pa pijan napadaš varnostnike? Še premalo vas bijejo. Pijandure ene. Vred se vzemite pa vas nišče nede skup spotro.

In reply to by 5na1 (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

točno tak, eni mislijo ka so uni varsnostiniki tan in nej varstnostna služba, te pa joč kda je bum bum

In reply to by mekič (nepreverjen)

Kanalaš (nepreverjen)

Včasih so bili miličari tisti ka so bizgece malo namlatili, zdaj pa je ta odgovornost prešla na varnostnike. Pač nekdo mora tudi to delo opraviti, ker ene trde buče potrebujejo mehčalno terapijo. In bizgece najboljše ozdravijo drugi bizgeci. Tako je vedno bilo.

Veselko (nepreverjen)

Ta oseba kera je kao v komi je še 2h po tiston hodila tan pa grozila varnostnikom ka de jih doma poiskala pa *****... sicer pa ta oseba je nej bila v komi ampak koma pijana... te pa ide pa vdari varnostnika...

Vaše ime... (nepreverjen)

Pa ka to je "jebe lud zbunjenog"? Kak eni pišejo ka je nej bil nasilen drugi pa kaje varnostnike poko. Torej ste vsi tan prisotni bili pod vplivon določenih substanc pa je vsaki vido načik. Jaz z toga ne vidin druge razlage ker če si trejzen pa nej pod vplivon substanc te vidiš isto stvar nej pa sake naček.

NI VSAK VARNOSTNIK (nepreverjen)

Ni vsak varnostnik, ki na sebe obleče neko majco, najraje je to črna in se gre tam nekega ramboja in po domače izbacitelja. Če je varnostnik mora za to biti usposobljen in mora imeti opravljen izpit - licenco za varnostnika, zraven tega pa še dodatni izpit in usposabljanje za varovanje v lokalih in varovanje javnih zbiranj in svoje delo mora opravljati v skladu z zakonodajo in pooblastili ki jih ima. Tak da čundraši - očividci ki ste bili zraven to ne posplošujte in ne zavajajte. Vsak varnostnik mora biti v uniformi na kateri je jasno razvidena firma in napisano ime in priimek varnostnika, vi nekateri huligani (pijani in drogirani) nič od tega niste videli in napisali. Ja pooblastilo varnostnika je tudi da vidno vinjeni ali drogirani osebi ZAVRNE VSTOP v lokal ali prizorišče, za to pa lahko uporabi vse ukrepe v skladu z zakonom tudi fizično silo pa tudi vklepanje v lisice. TOLIKO O TEM DA BOSTE VEDELI, DA TO NI KAR TAKO PO DOMAČE.

mekič (nepreverjen)

Varnostniki so še preveč usposobljeni in previdni za te pijane opice. Nega večjih človeških izmečkov kak so to pijanci.

In reply to by NI VSAK VARNOSTNIK (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

pijanc te napravo
pijanc te zlorabljal
in
pijanc boš postal tudi ti

In reply to by mekič (nepreverjen)

Paverič (nepreverjen)

Tiho, čarni cigo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

lepopapraf (nepreverjen)

S vsen se strinjan, samo glej eno foro... napiso si ka lejko varnostnik prepreči vstop očitno vinjeni osebi na prizorišče. In ka je pri vsen ton najbole smejšno... prepreči njemi vstop v gostilno v keroj se več ali menje vsi zapijajo in so glih tak pijani. Človik se v lokali napije, ide iz lokala kadit in te se njemi več ne dovoli vstopa, ker je kao prej preveč pijan. In v razvitih državah, ge so varnostniki šolane osebe in nej tisti ka drugje nemrejo službe dobiti in so nej za nikšo delo, je tak ka če gost ali oseba delata probleme se ga fizično odstrani ali pridrži do prihoda policiji. Varnostniki ne premlatijo na mrtvo osebe. Lejko ga vklenejo, uporabijo druga prisilna sredstva za pridržanje ali odstranitev, v nobenon primeri pa nesmijo fizično obračunati z osebo. Ali pri nas opice v varnostnih uniformaj komaj čakajo ka što malo bole glasno zakriči ali se kak koli drugače izstopa, že so tan in ga maltretejrao in skoraj po pravili ta oseba te na konci dobi batine. Tudi, če je tem majmun v Beltincaj resno napadno varnostnika in ga vdaro, bi ga mogla s strokovnin prijemon umiriti (če sta seveda bila za to usposobljena) in ga kak že omenjeno pridržati do prihoda policije, kera more te voditi naprej kazenski postopek za napad na uradno osebo. Varnostnik ma te še možnost vložiti prijavo zaradi fizičnoga napada kak osebno tožbo proti tej osebi. Ali nej, pri nas te rajši fkuper spoterejo varnostniki (po navadi več na enoga) kak pa ka bi delali po črki zakona.

In reply to by NI VSAK VARNOSTNIK (nepreverjen)

mekič (nepreverjen)

Kak ste čedni. Šmrklaši pijanski podivjani se nemajo kaj tožiti če se varnostnik malo po svoje drži črke zakone. Naj razmislijo o črkah in zakonih prlej kak se spravijo delat štalo. Vse mate pomešano, ker ste razvajena deca ka mislite ka se svejt vrti okoli vas in morejo vsi delati z vami v rokavicah. Snežinkice ene. Zaslužite si batine. Pač bole kesno jih boste dobili in to od varnostnikov, ker so vas starši samo božali. Bolje pozno kot nikoli in vsaka šola nekaj košta.

In reply to by lepopapraf (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

ti maš tak vse pomejšano ka boug ti pomagaj, zdaj si gli tak zmodruval, kak da bi pravo, človek ide v trgovino brez vrečke iz trgovine pa z vrečko, in če nikaj neje vkradno in se obnaša ko eno tele, nadleguvle lidi okoule sebe, grozi prodajalki, ga varnostnik nesmi malo v obdelavo zete, zatao ka neje nikaj vkradno. Človek v trgovino se ide zatao ka se kipuvle, v gostilno zatao ka se pije, varnostnik je pa zatao tan, ka nenavadno vedenje preprečuje, v obeh primerih, pa naj ovi pijejo notri ali vone kadijo, so na lokaciji varovanja, in tome primerno more varovanje reagirati. jasno zdaj kaj bole

In reply to by lepopapraf (nepreverjen)

mekič (nepreverjen)

Točno tak, vrana. Končno en glas razuma. Minuse ti bodo dajali tisti majmuni ka delajo sranje in potem pametujejo z zakoni in pravicami.

In reply to by vrana (nepreverjen)

lukčev mesec (nepreverjen)

Itak, da ni vsak za varnostnika.

Pogoj je, da ni preveč bister in pameten.

Po možnosti slabo pismen.

Brez dokončane osnovne šole.

Po naravi pretepač, ki si nadene uniformo, da bo lahko koga v miru pretepel.

Najraje dela v skupini, ker je takrat močnejši.

In reply to by NI VSAK VARNOSTNIK (nepreverjen)

Ssp (nepreverjen)

Kelko San jes vido je tou bbr

vrana (nepreverjen)

nedga so pravili, varnostniki se z nedužnimi ne bavijo, mislin ka de držalo

Cudi me (nepreverjen)

Varnostnik mora znati umiriti situacijo.zato je tam ka mir dela ne sranje

In reply to by vrana (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

vejpa je umiro, kda ga je on napadno, ga je umiro, ali ka njemi naj po tvojen guči, ne tepi me in se umiri:)))))

In reply to by Cudi me (nepreverjen)

Ka se čudiš (nepreverjen)

Očitno še nisi mel stika s podivjano pijansko živino. Takšnim mir naredi samo strokovni prijem - pest v gobec.

In reply to by Cudi me (nepreverjen)

Cudi me (nepreverjen)

Ja spoklati je po tvojem

In reply to by Ka se čudiš (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Ka se čudiš@ Bi tij dal mojome detete strokovni prijem lekar nikole nebi prijeme napravo. Gnoj lejko se na deco spravlaš kda se van pa nešče postave te pa se poserete.Bi mi plejso tij odpelo bi te nekam bi vido boga tij.

In reply to by Ka se čudiš (nepreverjen)

Kimi nula (nepreverjen)

Na interneti je vsaki močen. Rajši ti vzgoji svojoga šmrklaša ka nede delo sranja v javnosti. Nej ka pa se morejo z njin trgati varnostniki.

In reply to by kimi0 (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Ge san nej int hooligan. Žijvo san tude fuknjene.Šmklava ti mama drek.

In reply to by Kimi nula (nepreverjen)

Amigo (nepreverjen)

Se vidi!

In reply to by kimi0 (nepreverjen)

1 (nepreverjen)

Če poznajo varnostnika oba počakati ko malo pozabita in počakati pred hišami ponoči in jima dobro gor nametati .To so ljudje varnostniki ,ker njim ni za delo .

vrag od vraga (nepreverjen)

Ti ga samo počakaj pred hišo. Samo si istočasno rešilca ali pa mogoče pogrebništvo naroči za sebe.

In reply to by 1 (nepreverjen)

GE JE POLICIJA (nepreverjen)

Pa kaj dela policija vse drogirano in opito policije pa nikjer.

mekič (nepreverjen)

Policija počaka ka pijance prvo "obdelajo" varnostniki. Potem pa se policaji samo pripelajo in jih "pomirjene" natrpajo v marico pa adijo. To je utečeni postopek že nekaj časa. Nema policija časa se nonstop trgati s to zapito živino zato so del pooblastil predali varnostnikom.

In reply to by GE JE POLICIJA (nepreverjen)

n8 (nepreverjen)

Ne policija. Kaj so delali in kaj delajo starši teh drogirancev in opitežev? Ti si še bolj zaslužijo batine. Prav oni so jih spravili na pot grdega in agresivnega obnašanja. Vsaka čast varnostnikom. Dobro vedo, kako je treba ravnati z napadalnimi nevzgojenimi nasilneži nesposobnih staršev. Grobost je bila na mestu in tako je treba brez milosti ravnati tudi v bodiče.

In reply to by GE JE POLICIJA (nepreverjen)

Crni vitez (nepreverjen)

Pa tega varnostnika bi trebalo sezut od batina

vrana (nepreverjen)

in zdaj nan je lejko jasno zakoj nemaš več kama za iti v soboto ali petek večer, nej so varnostniki krivi, krivo je eno tele, kero dobi zdaj telko pozornosti in lajkov, ka je siromak nikaJ nej kriv, eja ge pa un kaj bi delo, ka se gostinec na konce pita, trbej meni tao, nej fala, rajši špricere do sedme večer točen pa srečno

mekič (nepreverjen)

Vrana, točno tak. Vsako tele bi že samo terjalo nekše pravice in jokalo v medijih kakša krivica se jim godi, za odgovornost in manire pa še čuli nejso. No, saj jih vse počaka streznitev. Če drugo nej jih strezni en naveličani varnostnik na minimalcu. Za vsako rit raste palica.

In reply to by vrana (nepreverjen)

Tecumseh (nepreverjen)

Tudi sam ne verjamem, da sta varnostnika iz čistega mira nabutala tega obiskovalca. Če je bil "koma" je res več kakor izredna možnost, da je bil žaljiv, napadalen, jezikav... in varnost je tam, da naredi red. Če ne gre zlepa, pa...

In reply to by mekič (nepreverjen)

Floresita ehhe… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pridemo cigani pa zriktano te varnostnike

Vrana (nepreverjen)

Socialke bi van pobrate trbelo ob prvoj pizdarije!

In reply to by Floresita ehhe… (nepreverjen)

kmet123 (nepreverjen)

Se je strezno pa ugotovo ka ga kaj bolij nakonci pa varnostnik kriv ka ga nej prijo kak dojenčka

kimi0 (nepreverjen)

Tou bi trbelo se skup najte pa ite kda delajo tak frajersko pa jih spotrejte in tou je tou.Ka si prevec vupajo tej gnoje.

ancika00 (nepreverjen)

ti si kupi raje tecaj slovenskega jezika

In reply to by kimi0 (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Tečaj tvoje mame prasica

In reply to by ancika00 (nepreverjen)

etuska23 (nepreverjen)

Sabina b. je vsega krijva

casopisJerFli (nepreverjen)

štera to

In reply to by etuska23 (nepreverjen)

black panter

dvej opici pa sigurno kakšniva čefurčeka

9573920 (nepreverjen)

Povej to v živo varnostnikom. Ti si eden black monkey.

In reply to by black panter

black__panter (nepreverjen)

Kamot, ni problema

In reply to by 9573920 (nepreverjen)

9573920 (nepreverjen)

Okej. Pa ne pozabi posneti v živo na yt.

In reply to by black__panter (nepreverjen)

Bogojinčar (nepreverjen)

V Bogojini se cejle dnejve vozijo pijane in nakajene od trave, policaje pa edijno radar znajo držate v rokaj...eh bruka. Narod se pa smigej zarade nesposobnoste.

ezermester11 (nepreverjen)

mij v Čikejčkoj vejse tuj

In reply to by Bogojinčar (nepreverjen)

Pištabači (nepreverjen)

Mij v peskovcaj isto. Pa ka nan što more. Če odletin v jarek me sosed s traktoron v potejgne in naslednjič ges njega pa mir.

black__panter (nepreverjen)

mam informacije da so Kamenski ciganje spet sranje delali

vrana (nepreverjen)

te že dugo sranje delajo, no, vej jih dobijo po p... tuj baje tu pa tan;)

In reply to by black__panter (nepreverjen)

pušpek (nepreverjen)

tej ciganjske kurele jin trbej gor obrnouti pa de mer

In reply to by vrana (nepreverjen)

.... (nepreverjen)

Marki

??? (nepreverjen)

marki jaa seveda te nej tak bilau tej varnostnika pelali..

In reply to by .... (nepreverjen)

pujc.... (nepreverjen)

Mark se piše tij tele, ali pa Marko

In reply to by .... (nepreverjen)

Paverič (nepreverjen)

To se pač dogaja, ko imaš v lokalu brazilce.

čarni vrag (nepreverjen)

brazilcev se varnostniki na daleč izogibajo
in tudi prav je tako
Živeli Romi

In reply to by Paverič (nepreverjen)

niksevrejme (nepreverjen)

To so gvušno ove lepilaši z mlina bilij tan polek...

??? (nepreverjen)

tele te gor napravo

Gorički ancug (nepreverjen)

Kaj pa vaša bralka, nič se ne oblasi (????), nič vam ni javila ... ali pa znabiti niti nej bila na beltinskoj žurki ali pa je ena od ovih ka so bile že notri, da je prišlo do njefke ???????????

Gost24482 (nepreverjen)

Bbr
Batine brez razloga

Miha Strehovec (nepreverjen)

Ja, teli naši lokalni radikalci, namesto, da bi se v osnovni šoli učili so raje ustrahovali cel razred oz. celo šolo. Potem pa ni z njih nič ni bilo in nikoli nebo, za "varnostnike" pa jih imamo??? Podoben primer sem imel sam prejšnji vikend na Kopah (Luka Basi) koncert. Varnostniki pa kot ponavadi lokalci radikalci!!!

jannči (nepreverjen)

Prijavi jih Sovi, ker takih nevarnih radikalcev pa res ne moremo imeti.

In reply to by Miha Strehovec (nepreverjen)

Aida (nepreverjen)

Slovenski varnostniki so zafrustrirani samski tipi, ki jih ženske ne marajo, ali pa so jih zaradi nasilja zapustile. Te pa se znašajo nad mladino, 1 proti 5, pa te premlatijo do nezavesti, pa se spravljajo na mladoletne. Licenco jim vzet, če jo sploh imajo. Še slabši so od policistov. Zadolženi so, da pazijo na red, ne pa da se pretepajo.

jannči (nepreverjen)

Dobro si sebe opisal.

In reply to by Aida (nepreverjen)

Antivaxxer (nepreverjen)

Jes san v življenji nej vido ka bi varnostniki koga namlatili brez razloga pa san vsaki vikend voni. Eni še premalo dobijo kelko gnjavijo pa delajo sranje.

Robijaš (nepreverjen)

Ka ste eni glasni tu gor ka vas nihče ne vidi pa nevej što ste ....
Zdaj da de se komaj začelo .....

jože101 (nepreverjen)

Dobo je po pički ali kak bi cigan pravo dobo je po minči

Natashaa (nepreverjen)

Ka tou za lokala? Diskoteka ali?

Avgust (nepreverjen)

Pizde ene policijske in varnostnika državljana Slovenije katera sta morala pokazati mišice iz fitnesa. Dobiti priče in v tožbo, ali pa zbrati fante iz vasi in nabutati te napihnjence.

September (nepreverjen)

Fantje iz vasi še ležijo mačkasti in se ne spomnijo nič, kaj šele, da bi šli nabutat varnostnike. Sicer pa po nekaterih pričevanjih ti fantje in njihov prebutani kolega pripadajo nabiralcem železa in bakra. Oni pa nimajo časa za sodnijo.

In reply to by Avgust (nepreverjen)

Hey september (nepreverjen)

September kaj Lapajne pridi zdaj v Lajf pa boš še ti po pički dobo

Urska Zobata (nepreverjen)

Jaz zelo rada dobim po ptički, a lahko pridem tudi jaz v Lajf, da me ti osebno obdelaš?

In reply to by Hey september (nepreverjen)

Reporter (nepreverjen)

Kelko komentarjev pod tak nepomembno temo. Se rejsan nika pametnoga ne dogaja v prekmurji ka so glavne teme če varnostnik ne spusti pijanca v gostilno ali pa če kelnarca ne da pijače ciganom? Varnostnika sta opravila svoje delo. Kak piše pri malo bole zanesljivih medijih sta to osebo večkrat opozorila glede njegovega neprimernega vedenja. Ker ni ubogal in ker naj bi celo varnostnika udaril, sta naredila to kar se od njiju pričakuje da lahko druge osebe sproščeno uživajo v lokalu. Ta oseba je stari znanec policije..tak da dvomim da je nedolžen. Mediji pa pač prilagodijo zgodbe samo da bi dobili več klikov...

Tone enoT (nepreverjen)

Tu v Lajfi se dogaja marsikaj nedovoljenoga od prekoračitve delovnoga časa do opijanja in zakajanja z raznimi nedovoljenimi substancami malo tou naj preveri policija....

vrana (nepreverjen)

ja ja tao ja, ti pa pri dilanje cuj nemreš tan prite nej, zatao pa zdaj na veli zvon vejsiš vse tao ha, odpiralni čas je pravo:))))))duplin eden zafustrejrane

In reply to by Tone enoT (nepreverjen)

Markin (nepreverjen)

Mene pa zanima razplet tej zgodbe. So prekinili pogodbi z temi razgrajuje in napadalci ali so še vedno v bloku?

PRINC (nepreverjen)

V TO ŠTALO VEČ NIKOLI SRAMOTA PA GOSTILNA.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice